19.07.2016

18-24 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta gelişen ani olaylar gerginliği yükseltebilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

18 Temmuz Pazartesi burç yorumu

Haftaya hayatı oldukça ciddiye alarak, sorumluluklarımıza odaklanarak başlıyor, geleceğe yönelik adımlar atmak, hedeflerimize yönelmek istiyoruz. Bugün gün boyunca sezgilerimizden, empati ve ilham gücümüzden destek almamız mümkün olabilir.

18-24 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

19 Temmuz Salı burç yorumu

Bugün de hayatı ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde özellikle işimizle ilgili yaşayabileceğimiz olumlu gelişmeler sayesinde rahatlayabilir, iyimserleşebilir ve kendimizi şanslı hissedebiliriz. Ancak öğleden sonra saatlerinden itibaren gelişen ani olaylar gerginliği yükseltebilir. Akşam saatlerinde endişelerimiz yerini şifaya bırakmaya başladığında motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Bugün özellikle günün ilk yarısı fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek ve anlaşmalar yapmak için uygun olacak.
 

20 Temmuz Çarşamba burç yorumu

Bugün de hayatı ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Saat 01.56’da Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Yengeç-Oğlak Dolunayı özellikle duygularımıza mantığımızı, sorumluluklarımızla ailemizi, hayallere gerçekleri dengelememiz için tetikleyici olabilir. Dolunayın ardından önemli bir açı gerçekleşmeyecek olması sorunların yine de tam olarak çözüme ulaşmayarak boşlukta kalabileceği riskini taşıyor. Saat 01.56’dan 06.11’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 06.11’de başlayan yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca özellikle işimizle ilgili desteklendiğimizi hissetmek her şeyin yolunda olduğu duygusunu verebilir. Bugün ilişkilerde sorunları çözmek ve geleceğe yönelik sağlam bir zemin hazırlamak için son derece uygun göstergeler var. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

21 Temmuz Perşembe burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ise bu kez mantığımızla duygularımız arasında denge kurmak zor olabilir. Gün boyunca başka önemli sembol gerçekleşmeyeceğinden bu sembolizm gün boyunca etkisini sürdürebilir.
 

22 Temmuz Cuma burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Fakat gece yarısından itibaren gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 04.56’dan 11.36’ya kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 11.36’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Bugün saat 12.30’da yaşam enerjisi Güneş Aslan Burcu’na geçecek ve astrolojik olarak tatil ve rahatlama zamanının geldiğini müjdeleyecek. Özellikle 22 Ağustos’a kadar güneşin tadını çıkarmak, rahat ve özgüvenli olmak ve hobilerimizle daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz.
 

23 Temmuz Cumartesi burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Öte yandan gece yarısından itibaren içe kapanmamız, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz mümkün olabilir. Sonrasındaysa kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştiremeyebiliriz. Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece koşulları zorlamamakta fayda olacak. Öğleye doğru geçmişi sorgulamamamıza sebep olacak bazı olaylar yaşayabiliriz ve sonrasında önemli kişilerden aldığımız destekler bizi güçlü hissettirebilir. Günün geri kalanında kendimizi iyimser hissetmemiz aşırılıklara kaçmamıza sebep olabilir. Coşku ve heyecana fazlasıyla kapılma, duygusal iniş çıkışlar yaşama olasılığımıza dikkat.
 

24 Temmuz Pazar burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Sabah saatlerinde hedeflerimize yürüyecek motivasyon ve enerjiyi hissedebiliriz. Öte yandan tüm motivasyonumuza rağmen saat 10.07’den 15.33’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Saat 15.33’te başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.  Günün geri kalanında özgüvenimiz yüksek olabilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz.

Huzurlu bir hafta dilerim!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER