@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.10.2015

19-25 Ekim haftasının astrolojik yorumları

Bu hafta İlkdördün'ün etkisiyle gergin günler yaşayabilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

19 Ekim Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya hayatı fazlasıyla ciddiye alarak, sorumluluklarımızı oldukça önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyerek başlıyoruz. Sabah saatlerinde ilham gücümüzü işimize odaklayabiliriz ve sezgilerimize güvenebiliriz. Öğleye doğru bir ara duygularımızla mantığımız çelişse de sonrasında daha fazla uyum, denge ve keyif hissedebiliriz. Akşama doğru duygusal baskılar söz konusu olabilir. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru rahatlamaya başlayabilir, oldukça iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz.

19-25 Ekim haftasının astrolojik yorumları
 

20 Ekim Salı astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren rahat ve iyimser olabilir, kendimizi inançlı ve özgür hissedebiliriz, motivasyonumuz çok yüksek olabilir. Ancak sabahın erken saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı esnek olmamız gerekebilir. Israrcı olmamız durumunda oldukça gergin bir gün geçirmemiz mümkün. Gereksiz yüklerden özgürleşmek ve yaratıcı olmak için verimli bir gün. Gece yarısına doğru İlkdördün’ün sembolize ettiği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Kısacası Salı günü koşulları fazla zorlamamakta ve gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda olacak. Haftalık burç yorumlarınızı iyi değerlendirmenizi dilerim.
 

21 Ekim Çarşamba astroloji yorumu

Saat 04:38’de başlayacak 2,5 günlük süreçte idealist tarafımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Sabah saatlerinde özellikle iş hayatımızda bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından daha sakin saatler geçirmemiz mümkün olabilir.
 

22 Ekim Perşembe astroloji yorumu

Bugün de otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren sosyalleşmek ve keyifli sohbetler içinde olmak isteyebiliriz. Gününü ilk yarısında da dostlardan destek alabilir, kendimizi daha özgür ve yaratıcı hissedebiliriz. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolleri oldukça zorlayıcı etkiler altında olacak. Sözlerimiz çok sert çıkabileceğinden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici de olabilir.
 

23 Ekim Cuma astroloji yorumu

Sabahın erken saatlerinde özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 07:22 ile 08:18 arasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 08:18’de başlayacak 2,5 günlük süreçte ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz ise çok yüksek olacak. Ancak öğleden sonra saatlerine kadar bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle uğraşmamız gerekebilir. Bu saatlerde kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalıyız. Günün geri kalanında ise karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı ancak manevi tarafınızı besleyecek ruhsal çalışmalar veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Dans, müzik ve deniz kenarında zaman geçirmek de iyi gelebilir. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs bütün bu konularda güçlenmeyi, desteklenmeyi, özgüveni ve gereken dönüşümü rahat şekilde gerçekleştirebilmeyi öne çıkaracak. Bugün ayrıca saat 20:48’de Akrep Burcu zamanı başlayacak ve her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. Akrep Burcu tıpkı doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. Bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzemdir.
 

24 Ekim Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz.  İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Sabahın erken saatlerinde güçlü kişilerden destek bulsak da ilişkilerde denge kurmakta zorlanabiliriz. Sonraki saatlerde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmeliyiz. Öğle saatlerinde kronik endişelerinizle yüzleşerek onları aşma fırsatı yakalayabilirsiniz ancak sonrasında hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz. Bugün ani patlayabilecek öfkeli davranışlara karşı sabırlı olanlar mutlaka daha kazançlı çıkacaklardır. Saat 14:19 sonrasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından her ne kadar hırsımız ve motivasyonumuz yüksek olsa da yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak.
 

25 Ekim Pazar astroloji yorumu

Saat 09:22’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Özellikle öğleden sonra saatlerine kadar iş hayatımızda bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm oluşacak. Normalde yılda 1 kez oluşan bu durum bu sene Venüs’ün geri gidip düzelmesiyle birlikte 3. kez gerçekleşmiş olacak. İyicil etkiye sahip olan iki gezegenin birleşik görünümde bulunması pek çok olumlu gelişmenin müjdecisi olabilir. Kişisel haritalarınıza göre hangi konuda bu etkiden faydalanabileceğiniz netleşecek olsa da bugünlerde başta ilişkiler ve para konuları olmak üzere genel olarak iyimser olacağımızı ve yeni fırsatlar elde edeceğimizi söyleyebiliriz. Daha önce 1 Temmuz ve 5 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleşerek bazı konularda bizi umutlandıran bu sembol belki de bu kez daha fazla yüzümüzü güldürebilir. Bol şanslar dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER