@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.11.2012

19-25 Kasım haftası astrolojik ipuçları

Gökyüzü bu hafta sakin! Geçen haftaki güneş tutulması ve Yeniay'ın ardından bu haftayı çok rahat geçirecek gibiyiz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı.

19 Kasım Pazartesi:

19-25 Kasım haftası astrolojik ipuçları
Haftaya sosyalleşme ve ekip çalışmaları temalarıyla başlıyoruz. İdeallerimizi paylaşabileceğimiz kişilerle bilgi alışverişinde bulunmak, toplum yararına çalışmalar yapmak ve yaratıcı fikirler üretmek için çok uygun bir gün. Öğle saatlerine doğru iyimserliğimiz, rahatlığımız ve şansımız yükselebilir. Sosyal aktiviteler için mutlaka değerlendirmek gereken bir gün. Öte yandan zihin ve iletişim gezegeni Merkür’ün bu hafta da geri hareketine devam ettiğini, bu yüzden geleceğe yönelik adımlar atmaktansa elimizdeki işleri düzenlemek gerektiğini hatırlatalım.

20 Kasım Salı:
Sabah saatlerinde duygularımızla mantığımızın sesini uzlaştırmakta zorlanırsak akışta kalmayı tercih etmek daha faydalı olacak. Çünkü bu sabah çok kadersel tanışmalar ya da karşılaşmalar yaşayabiliriz. Öğleden sonra saatleri son derece keyifli olabilir, sevdiğimiz kişilerle eğlenceli zaman geçirebiliriz ancak otorite figürleriyle olan ilişkimizi zorlamamakta fayda olacaktır. Saat 16.32-18.56 arasında yeni bir adım atmaktansa gözlemci durumda kalmayı tercih etmeliyiz. 18.56 sonrası 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Buna göre hassasiyetimiz, empati gücümüz yükselebilir ve sezgilerimize, ilham gücümüze daha fazla yer verebiliriz. Özellikle bugün akşama doğru tüm bu temalar daha da ön plana çıkabilir ve biraz da karmaşa içinde hissedebiliriz kendimizi. Hesap işleri, ileriye yönelik anlaşmalar, tartışma ve gerginliklerden kaçınarak daha fazla ruhumuza iyi gelecek konularla ilgilenmeliyiz.

21 Kasım Çarşamba:
Duyarlılığımız, naif ruh halimiz ve sezgiselliğimiz devam ediyor ama kendimizi sabah saatlerinde oldukça güçlü hissedebilir ve gerekli değişimleri gerçekleştirebiliriz. Akşama doğru duygularımız çok daha coşkulu olabilir, kendimizi geliştirme ve yeni deneyimler yaşama ihtiyacı hissedebilir ve son derece iyimser olabiliriz. Abartılara kaçmamaya dikkat ettiğimiz sürece çok keyifli bir gün geçirebiliriz. Gece yarısına doğru Yay burcu zamanı başlayacak. Geçtiğimiz aya nazaran çok daha rahat ve iyimser olmaya başlayabiliriz. Yeni seyahatler planlamak, yeni eğitimlere başlamak, ufkumuzu geliştirmek diğer herşeyden daha önemli gelmeye başlayabilir. Yarın netleşecek olan ve etkisini bugünden hissedeceğimiz bir gösterge ise ilham gücümüzün, ruhsal bağlantımızın ve sezgilerimizin oldukça yükselebileceğini sembolize etmekte.

22 Kasım Perşembe:
Gece yarısından birkaç saat sonra aşk, ilişkiler, ortaklıklar, para ve sanatla ilgili gezegen burç değiştiriyor ve 16 Aralık’a kadar bütün bu konularda çok daha hırslı ve tutkulu olabileceğimizi, ancak dengeli ve uyumlu olmakta zorluk çekebileceğimizi ifade ediyor. Sabah saatlerinde duygularımızı ifade etme fırsatlarını yakalayabilir, ilham gücümüzün de yükseldiğini hissedebiliriz. Saat 08.31 sonrası gün boyunca geleceğe yönelik önemli bir adım atmaktan, kritik bir imza atmaktan veya karar vermekten kaçınmanızı ve mümkün olduğunca sakin ve huzurlu bir gün geçirmenizi tavsiye ederim. Akşama doğru ilginç karşılaşmalar yaşayabilir her şeyin olması gerektiği gibi aktığını düşünebilirsiniz. Çarşamba günü için bahsetmiş olduğum ruhsallık, ilham gücü ve sezgisellik potansiyelleri bugün de devam ediyor. Özellikle dans, müzik, şiir, sinema, fotoğraf gibi sanat dallarıyla uğraşanlar, sularla ve sıvılarla ilgili iş yapanlar ve ruhsal çalışmalarla ilgilenenler için önemli bir gün olabilir. Dua gücünü kullanmanızı tavsiye ederim.

23 Kasım Cuma:
Saat gece 03.12 itibariye başlayan 2,5 günlük süreçte kendimizi çok daha enerjik, güçlü, girişken ve cesur hissedebileceğiz. Yine de önemli işlerinizi mümkün olduğu kadar Cuma gününe bırakmamanızı tavsiye edeceğim çünkü özellikle öğlen saatlerinde gökyüzü oldukça yüksek gerginlik göstergeleri ortaya koymakta. Bu saatlerde sakin kalmayı ve sabretmeyi başaranlar karlı çıkacaklardır. Ani tepkilerden, gergin ortamlardan, riskli girişimlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Sürpriz, ani ve şaşırtıcı olaylara karşı esnekliğimizi korumalı ve hoşgörüyü elden bırakmamalıyız. Akşama doğru baskı altında hissetmemiz ve duygusal olarak zorlanmamız da mümkün ancak geceyarısından sonra kendimizi daha rahat, iyimser ve neşeli hissedebiliriz.

24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar:
Yüksek enerjimiz, canlılığımız, girişkenliğimiz devam ediyor ancak Cuma günü için bahsetmiş olduğum riskler hala kendisini hissettiriyor olabilir. Saat 03.35’ten Pazar günü saat 14.19’a kadar önemli bir adım atmadan gözlemci durumda kalmamız çok önemli çünkü her ne kadar içimizden risk almak ve yeni girişimlerde bulunmak gelse de sonuca ulaşmanın çok da mümkün olmadığı saatlerden bahsediyoruz. Pazar günü saat 14.19 sonrasında ise 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve bu süre boyunca çok daha sakin, huzurlu ve rahat olabileceğimizi sembolize ediyor. Pazar gününün ikinci yarısında keyif aldığınız ne varsa onu hayatınıza katmanızı tavsiye ederim. Akşamın geç saatlerinde ise ilişkilerde denge bulmak daha zor olabilir.

İyi haftalar
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER