@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.01.2015

19-25 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Kova Burcu’nda gerçekleşecek Yeniay'la birlikte idealist taraflarımızın ön plana çıkması ve sorunlara farklı çözümler sunabilmemiz mümkün. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

19 Ocak Pazartesi

19-25 Ocak haftasının astrolojik yorumu
Haftaya hayatı ciddiye alarak ve sorumluluklarımızı ön planda tutarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde gelişen ani olaylar huzursuzluk verebilir ve sonrasında da duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir. Kısacası günün ilk yarısında her şey kadersel olarak yön değiştirebileceğinden koşulları pek fazla zorlamamakta fayda var. Öğleden sonra endişelerinizi şifalandırma şansı bulsanız da ayın kapanan döngüsünün getirebileceği düşük enerjiyi de hesaba katarak mümkün olduğunca önemli işlerinizi pazartesi gününe bırakmamanızı tavsiye ederim. Bugün gerçekleşen başka bir sembolizm ise bizi aşırılıklara kaçma konusunda uyarıyor ve yeme, içme ve alışveriş konularında farkındalık içinde bulunmamız gerektiğine işaret ediyor.

20 Ocak Salı
Bugün saat 15:00’te başlayan 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Saat 11:44’te Kova Burcu zamanı başlayacak ve saat 15:13’te ise Kova Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Kova Burcu’nda Yeniay ise bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün de yükselebileceği bir döneme girdik. Bu dönemde hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz. Günün geri kalanında aradığımız destekleri bulmamızla birlikte güvende hissetmemiz kolaylaşacak. Başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Bugünün tamamında hedeflere odaklanmakta zorlanma ve kararsızlık eğilimleri de bulunduğundan mümkün olduğunca dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal çalışmalar veya ilham gerektiren işlerle ilgilenmenizi tavsiye ederim.

21 Ocak Çarşamba
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızla heyecanlı saatler geçirebilir, her şeyin yolunda gittiğini hissedeceğimiz karşılaşmalar yaşayabiliriz. Akşama doğru duygularımızı ifade etmek daha kolay olacak ancak akşam saatlerinde kendimizi rahat ve iyimser hissetsek de başta yeme içme ve alışveriş konuları olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz. Bugün ayrıca saat 17:55’de iletişim ve zihin sembolü olan Merkür geri hareketine başlayacak. 11 Şubat’a kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareketin sosyal konular, projeler, ekip çalışmaları ve ideallerimiz konularında yeniden değerlendirme dönemi olabileceğini söylemeliyim. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

22 Ocak Perşembe
Gece yarısından itibaren dostlarımızla keyifli saatler geçirebiliriz. Saat 03:46’dan 14:48’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak. Saat 14:48’de başlayan 2,5 günlük süreçte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz kendimizi. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Ancak gün boyunca sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Gece yarısına doğru ise romantizmin olduğu kadar belirsizliklerin ve karmaşaların da ön planda olabileceğini düşünerek dikkat gerektiren işlerden ziyade ilham gerektiren işlerle zaman geçirmemizde fayda olacak.

23 Ocak Cuma
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde hırsımız ve motivasyonumuz yüksek olsa da içgüdüsel ve agresif tavırlara karşı sakin ve gözlemci kalmak daha faydalı olacak. Gün boyunca, özellikle de öğlene doğru bizim için önemli kişilerce desteklendiğimizi hissedebiliriz ancak saat 13:13’ten sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacak.

24 Ocak Cumartesi
Bugün saat 15:32’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Saat 15:32’de başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz, mücadeleci yönümüz artacak. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gün boyunca hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek bizi güvende hissettirebilir. Gece yarısına doğru ise aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizi çok daha iyi hissedebiliriz. Bu güzel günü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

25 Ocak Pazar
Bugün de enerjimiz, mücadeleci yönümüz yüksek olacak. Gün boyunca çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde gelişen ani olaylar huzursuzluk verebilir, sonrasında her şey kadersel olarak aniden yön değiştirebilir ve öğleden sonra saatlerinde de duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir. Kısacası günün ilk yarısında koşulları pek fazla zorlamamakta fayda var. Gününü ikinci yarısı ise çok daha ılımlı geçebilir. Duygularımızı rahatça ifade edebilmemiz uzlaşmayı kolaylaştırırken, akşam saatlerinde her şey daha da yoluna girebilir. Kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Pazar akşamının keyfini çıkarmanızı dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER