19.02.2018

19-25 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta Balık burcunda biriken yoğun vurgu ile ilham gücümüz ve sezgiselliğimiz yükselebilir. Hafta sonuna doğru ilişkiler daha fazla özen gerektirecek.

Bu hafta Balık burcunda biriken yoğun vurgu ile ilham gücümüz, maneviyatımız ve sezgiselliğimiz yükselebilir ve dans, müzik, yoga veya su sporları gibi aktiviteleri hayatınıza katmak için de çok uygun günler olabilir. Hafta sonuna doğru ilişkiler çok daha fazla özen gerektirecek.

19-25 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

19 Şubat Pazartesi:

Haftaya enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek şekilde, oldukça canlı ve hareketli başlayabilir, daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gün boyunca motivasyonumuz yüksek olabilir ve geleceğe yönelik kararlar vererek yeni adımlar atabiliriz. Ayrıca gün boyunca gelişen olayların ve tesadüflerin de bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü fark edebilir, böylece doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz.

20 Şubat Salı:

Salı günü enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Ancak günün ilk yarısında aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Saat 14.11'den 22.11'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 22.11'de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz.

21 Şubat Çarşamba:

Hafta ortasında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Özellikle iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissedebiliriz. 

Günün ikinci yarısında ise ilham ve sezgilerimiz yükselirken empati gücümüz de artabilir. Bu saatlerde son derece uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Gece yarısına doğru bizi geçmişle yüzleştirecek olaylarla karşılaşabiliriz. Eğer geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm, kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun bir gün olduğunu gösterse de, bir başka sembol de ilişkiler ve finansal konularda bazı belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden bu konularda risk almamak gerektiğini gösteriyor. Bugün mümkün olduğunca kendinizi sakin ve huzurlu ortamlarda tutmanızı, meditasyon yaparak, doğayla başbaşa kalarak, film seyrederek ya da müzikle ilgilenerek zaman geçirmenizi tavsiye ederim.

22 Şubat Perşembe:

Perşemne günü huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi son derece güçlü hissedebiliriz. Günün geri kalanında zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı bugün ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere, seyahatlere veya şifa çalışmalarına ilgi gösterebiliriz.

23 Şubat Cuma:

Haftanın son iş gününde saat 03.07'de başlayacak 2,5 günlük sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında ilkdördünün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize daha da hırslı bir şekilde odaklanmaya başlayabiliriz. Günün ikinci yarısında ise duygu-mantık dengesi kurmakta zorlanabilir,  kendimizi doğru ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek için emek sarf etmek zorunda kalabiliriz.

24 Şubat Cumartesi:

Cumartesi zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir. Sonrasında ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Cumartesi günü öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Akşam saatlerinde dostlarımızla sosyalleşmek veya ideallerimize yönelik çalışmalar yapmak hepimize iyi gelebilir.

25 Şubat Pazar:

Saat 06.05'te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşamüstü saatlerine kadar hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetsek de sonrasında baskı ve zorluklarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. 

Bugün aşk, keyif ve para sembolü Venüs zor bir etki altında ve uzlaşıyı, anlaşmayı, keyifli olmayı zorlaştırıyor. Yeni yatırımlar veya önemli bir alışveriş için pek uygun bir günde olmadığımızı söylemeliyim. Bugün konularda daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Bugün ayrıca iletişim gezegeninin durumu zihinsel faaliyetler, dikkat gerektiren işler, önemli karar ve anlaşmalardan uzak durarak yaratıcı işlerle veya ruhsal çalışmalarla ilgilenmemizin daha uygun olacağını sembolize ediyor.

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER