@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.10.2017

2 - 8 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Bu hafta ilişkiler ve ortaklık temaları vurgulanıyor. Detaylar Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in Pudra.com'daki haftalık astroloji yorumlarında.

2 Ekim Pazartesi:

2 - 8 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Haftaya otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyerek, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket ederek başlıyoruz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında sosyalleşebilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini hissedebiliriz.  Öğle saatlerinde bulduğumuz destekler sonucu kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak saat 14.12'den 17.26'ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 17.26'da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, hassasiyetimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Bugün hedeflerimize ulaşmak için güçlü kişilerden destek bulmamız ve böylece son derece savaşçı, enerjik ve çok yüksek motivasyonlu hissetmemiz mümkün olabilir.

3 Ekim Salı:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Günün ilk yarısında belirsizlik ve karmaşa yüksek olabilir ancak akşamüstü saatlerinden itibaren duygusal olarak kendimizi çok güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs bütün bu konularda güçlenmeyi, desteklenmeyi, özgüveni ve gereken dönüşümü rahat şekilde gerçekleştirebilmeyi öne çıkaracak. Bol şans!

4 Ekim Çarşamba:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Ancak sabahın erken saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Sonrasında ise otorite figürleriyle yüzleşmek zorunluluğu, özgür hissetmekte zorlanmak, sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Bu saatlerde koşulları çok fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Üstelik saat 10.18'den sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge de olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Ancak endişelerimizle yüzleşmek ve şifa çalışmaları yapmak için çok uygun saatler olabilir. Saat 23.39'da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ise enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.

5 Ekim Perşembe:
Bugün gün boyunca enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün büyük çoğunluğunda duygu-mantık dengesi kurmakta zorlanabilir,  kendimizi doğru ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek için emek sarf etmek zorunda kalabiliriz. Akşama doğru ise dolunaya doğru gidiyor olmanın gerginliğini yaşayabiliriz. 


2  - 8 Ekim 2017 Haftası Astrolojik YorumlarDolunay zamanı!

Saat 21.40'da dolunay gerçekleşecek. Her dolunay, yeniaydan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız. Dolunayın Koç - Terazi burçları üzerinde gerçekleşmesi ise bütün bu temanın ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden ilerleyeceğini gösteriyor. Aynı zamanda uluslararası ilişkiler, politika ve hukuk alanlarında da önemli olayların gün yüzüne çıkabileceğini tahmin edebiliriz. Bugün ayrıca aşk, sanat ve para sembolü Venüs'ün zorlayıcı bir etki altında oluşu, bugün uzlaşmanın, anlaşmanın, keyifli olabilmenin daha zor olabileceğini gösteriyor. Yeni yatırımlar veya önemli bir alışveriş için pek uygun bir günde olmadığımızı söylemeliyim. Bu konularda her ne kadar risk almak isteseniz de biraz daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

6 Ekim Cuma:
Bugün enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir. Böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında geleceğe yönelik adımlar atabilir ve başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızı sağlama aldığımızı fark edebiliriz. Ancak öğleden sonra saatlerinden itibaren gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Bu saatlerde oldukça esnek olmamız gerekebilir. Gece yarısına doğru iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

7 Ekim Cumartesi:
Saat 02.55'te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Bugün gün boyunca ilham gücümüzü işimize odaklayabilir, ruhsal çalışmalardan edindiklerimizi pratiğe dökebildiğimizi görme fırsatına da kavuşabiliriz.

8 Ekim Pazar:
Bugün huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün ilk yarısında kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissedebilir ve gereken değişimleri kolayca gerçekleştirebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise geçmişle yüzleşmemize sebep olacak olaylar yaşayabilir, geçmişe takılı kalırsak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Neyse ki akşamüstü saatlerinde çok daha ılımlı, keyifli ve huzurlu hissetmeye başlayabiliriz. Bu saatlerde uyum gücümüz de oldukça yüksek olabilir. Akşam saatlerinde adeta şifalandığımızı hissedebiliriz. 

Bugün dikkat etmemiz gereken iki özel sembol gerçekleşecek. Bunların ilki bilgi ve iletişim konularıyla ilgili olacak ve egoya hizmet eden sözlerin sonradan pişmanlık verici olabileceğini ve sözlerimize çok özen göstermemiz gerektiğini sembolize edecek. İkinci sembolizm ise ilişkiler ve finansal konularla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiği ortaya koyacak. Bu sembolizme göre söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebiliriz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER