@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.11.2015

2-8 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta hırsları bir tarafa bırakıp, mutluluğu ön plana almanızda fayda var. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları...

2 Kasım Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya yoğun duygularla başlıyoruz. Kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde mantığımızla duygularımızın çelişkisini fark edebiliriz. Saat 10:06’dan 18:48’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemek ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Saat 18:48’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Yine de akşam saatlerinde mantığımızla duygularımızın çelişkisi devam ediyor olabilir. Bugün zihin ve iletişim sembolü Merkür konum değiştiriyor ve 20 Kasım’a kadar kalacağı yeni konumda daha karamsar, daha derin konulardan bahsedeceğimiz, gizemli temaların ilgimizi çekeceği, sezgilerimizin yükseleceği ve açık ve net bir iletişimden ziyade biraz daha ketum ve kapalı olacağımız zamanların başladığını sembolize ediyor. 

2-8 Kasım haftasının astrolojik yorumu
 

3 Kasım Salı astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Öte yandan öğleden sonra saatlerinde gerçekleşecek olan Sondördün’ün getireceği gerginliği gün boyunca hissedebiliriz. Hedeflerimize yönelme eğilimimizin yükseldiğini ve hırslandığımızı hissedebiliriz. Bugün ikili ilişkiler ve finans konularında her ne kadar risk almak isteseniz de aslında oldukça temkinli olmak gereken bir gündeyiz. 
 

4 Kasım Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Gün boyunca dostlarımız ile zaman geçirebilir ve yaratıcı özelliklerimizi ortaya koymak için destekler bulabiliriz. Ancak saat 04:47’den sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemek ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha uygun olacaktır. Önemli işlerinizi mümkünse çarşamba gününe bırakmamalı, bugün sadece dostlarla keyifli zamanlar geçirmeye veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenmeye odaklanmalıyız. 
 

5 Kasım Perşembe astroloji yorumu

Saat 05:23’te başlayan 2,5 günlük süreç işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Öte yandan öğleden sonra saatlerine kadar otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Öğleden sonra kısa bir süreliğine duygularımızı ifade edebilme fırsatı bulsak da günün geri kalanında karmaşa halinde olabileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. 
 

6 Kasım Cuma astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Sonrasında da hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz oldukça yüksek olabilir.  Öğleden sonra kronik bazı sağlık sorunlarımız ile yüzleşmek durumunda kalabilir, hijyen ve sağlık konularına eğilme ihtiyacı hissedebiliriz.  Neyse ki günün geri kalanında neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissetmeye başlayabilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde kendimizi daha inançlı ve özgür hissedebiliriz. İlham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmak, yazmak, tasarımla ilgilenmek veya romantik konuşmalar yapmak için oldukça uygun bir gün olabilir. Bugün güçlü kişilerden destek bulmak da oldukça kolay olabilir. 
 

7 Kasım Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde hırsımız çok yükselebilir ve rekabete, mücadeleye açık hale gelebiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Öğleye doğru kadersel şekilde gelişen olaylar geçmişle yüzleşmemize sebep olabilir ve böylece geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Öte yandan özellikle iş ortamında uyum, denge, keyif ve uzlaşı daha kolay gerçekleşebilir. Saat 15:48’den 18:15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine bu saatleri temizlik, dosyalama, düzenleme, fazla eşyaları evden çıkarma gibi işlerle geçirmekte fayda olabilir. Saat 18:15’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Cumartesi günü ilişkilerle ilgili son derece kadersel olaylar tetiklenebilir ve çok ilginç karşılaşmalar yaşanabilir. Bunlara farkındalık ile bakmak geleceğe yönelik olarak bize çok fayda getirebilir. 
 

8 Kasım Pazar astroloji yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren kendimizi güvende hissedebilir ve aradığımız desteklerli kolayca bulabiliriz. Akşam saatlerine yaklaştıkça duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalarken kendimizi güç savaşının ortasında bulabiliriz. Bu sembol hayatımızda dönüştürmemiz gerekenleri fark etmek ve harekeye geçmek için iyi bir fırsatı da gösteriyor olabilir. Neyse ki bu akşam aşk ve ilişkileri sembolize eden Venüs konum değiştirerek Terazi Burcu’na geçecek. Bu konum ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular için ideal zamanları gösterir. 5 Aralık’a kadar devam edecek bu süreçte yeni ilişki, ortaklık ve evlilik haberleri alabiliriz. Tüm bu konularda çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Tadını çıkarın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER