03.04.2018

2-8 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya zorlu sembollerle başlayıp iletişim konularında sınavlar yaşayacağız. Sakin ve sabırlı kalmayı başaranlar için hafta çok daha kolay geçecek.

Haftaya zorlu sembollerle başlayıp iletişim konularında sınavlar yaşayacağız. Sakin ve sabırlı kalmayı başaranlar için hafta çok daha kolay geçecek.

2-8 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları

2 Nisan 2018 Pazartesi:

Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. 

Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalabilir ve empati kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki öğleden sonra bulduğumuz destekler bizi güçlü ve güvende hissettirebilir. Gece yarısına doğru geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Yaklaşık bir haftadır gittikçe artan bir gerginlik hissettiyseniz, bu durumunun göstergesinin bugün netleşeceğini ve artık yavaş yavaş çözülmeye başlayacağını söylemeliyim. 

Bizi en fazla zorlayan Mars ve Satürn gezegenlerinin birleşme konumunda gözükmeleri yaklaşık iki yılda bir gerçekleşse de, en son 1990 Mart ayında Oğlak Burcu’nda bu konumda gözükmüşlerdi. Bu önemli sembolizm bu günlerde önemli olayların, yeni yapılanmaların ve yepyeni karar, odak ve hedeflerin söz konusu olabileceğini gösteriyor. Özellikle işimiz, gelecek planlarımız ve hayat düzenimizle ilgili olarak çeşitli zorlanma, yeni deneyim ve gelişmeler yaşayacağımızı tahmin edebiliriz. 

Bu dönemde bütün bu konular başta olmak üzere hayatın getirdiklerini, götürdüklerini, anlamını fazlasıyla sorgulayanlar ve depresif ve engellenmiş hissedenler için bir uyarı: Gökyüzü sadece sabır ve kararlılığımızı sınamakta. Dilerseniz hayatınıza bir de bu gözle bakın. Belki de içinizde yepyeni bir güç ve irade keşfedebilirsiniz. Eğer zorlanan taraftaysanız hayatınıza esneklik katmanız da çok önem taşıyor demektir. Bol şans!

3 Nisan 2018 Salı:

Salı günü de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselmeye başlayabilir. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Öğleden sonra ise desteklenmek bizi güçlü hissettirebilir. Akşama doğru kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 19.07’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

4 Nisan 2018 Çarşamba:

Çarşamba günü saat 09.56’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Öte yandan gün boyunca zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden sözlerimize farkındalık getirmemiz, gereksiz yere sert tartışmalara girmememiz, meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemiz faydalı olacaktır.

5 Nisan 2018 Perşembe:

Perşembe günü de son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde olayların bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu fark edebilir, her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz. Fakat sonrasında belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. 

Günün ikinci yarısında ise hayatımızdan memnuniyet duyabilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Öte yandan bugün iletişim sembolünün zor etkiler altında olmasından dolayı mümkün olduğunca anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olabilir.

6 Nisan 2018 Cuma:

Cuma günü boyunca son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Günün büyük çoğunluğunda sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir, yaratıcı grup çalışmaları içinde bulunabiliriz. Saat 16.37’den 21.02’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bu saatlerde şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabiliriz. Saat 21.02’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz.

7 Nisan 2018 Cumartesi:

Hafta sonu hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün ilk yarısında mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek oldukça zor gelebilir. Neyse ki sonrasında çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olmaya başlayabiliriz.

Günün geri kalanında zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Önce otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış hissedebiliriz. Sonrasında ise rekabet ve mücadelenin ön plana çıkmasıyla öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olduğunu fark edebiliriz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Öte yandan bütün bu semboller yüksek bir hırsla hedefe odaklanmayı da işaret ediyor olabilir. Bugün aslında ilişkilerde sorunları çözmek ve geleceğe yönelik sağlam bir zemin hazırlamak için de son derece uygun bir gösterge var. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

8 Nisan 2018 Pazar:

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Sondördün’ün getirebileceği gerginliği hissetmeye başlayabilir ve hedeflerimize daha hırslı bir şekilde odaklanabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise duygusal olarak zorlanmamıza sebep olabilecek olaylarla karşılaşabiliriz. Neyse ki akşama doğru rahatlayabilir, bize destek olanların sayesinde kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, bu zor haftayı şükran hissiyle kapatabiliriz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER