@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.01.2017

2-8 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ön plana alabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

2 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftaya isyankar bir ruh hali ile başlıyoruz. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde daha fazla iletişime ve empatiye açık olabiliriz. Saat 10.59’dan 12.57’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 12.57’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Her ne kadar iletişim gezegeni halen geri harekette olsa da öğleden sonra saatleri kendimizi doğru ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek için uygun saatler olabilir. Akşama doğru ise geçmişle yüzleşmek zorunda kalarak duygusal olarak daha fazla zorlanabiliriz. Geride kalması gereken duygulara tutunmayarak serbest bırakabilmek bu akşamın sınavı olabilir.



2-8 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu
3 Ocak Salı burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Fakat sabah saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Öğleye doğru özgüvenimiz yükselebilir ve günün geri kalanında bizim için önemli kişilerden kolayca destek bulmak bizi oldukça güçlü hissettirebilir. Bugün aşk sembolizmi Venüs 3 Şubat’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve tüm ikili ilişkilerde çok daha yüksek bir uyum, hoşgörü, empati ve romantizmin ön plana çıkacağını sembolize ediyor.
 

4 Ocak Çarşamba burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Fakat sabahın erken saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklar veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Akşama doğru duygularımızı ifade etmek ve duygu mantık dengesini kurmak kolay olmayabilir. Saat 19.19’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Bugün iletişim gezegeni geri hareketiyle birlikte Kasım ayı boyunca kalmış olduğu konuma geri gelecek ve bu süreçte yine konsantre olmakta ve herhangi bir karar vermekte zorlanabileceğimize işaret edecek. Ayın 12’sine kadar kalacağı bu konumda seyahatlerin, eğitimlerin ve kendimizi geliştirme konularının zihnimizde öncelikli olabileceğini, konuştuğumuz konuların da inançlar ve gelişim ile ilgili olabileceğini söyleyebiliriz.
 

5 Ocak Perşembe burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün tamamında İlkdördün’ün getirebileceği motivasyon ve gerginliği hissedebiliriz. Öte yandan gökyüzünde başka önemli sembolizm gerçekleşmeyecek olması yüksek hırs ve enerjimizi yönlendirmekte zorluk çekebileceğimizi gösteriyor olabilir. Gece yarısına doğru duygusal olarak daha fazla zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz.
 

6 Ocak Cuma burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Sonrasında iyimserleşsek de aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Neyse ki ardından bir dengeye kavuşarak kendimizi daha güvende hissetmeye başlayabiliriz. Günün geri kalanında duygularımızı rahatça ifade edebilir, canlı ve ikna edici şekilde iletişim kurabiliriz. Saat 21.42’den 23.17’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 23.17’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz.
 

7 Ocak Cumartesi burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde hayatınızda doğru adımlar attığınızı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinde ise ilham gücünüz ve sezgilerinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz. Akşama doğru bulduğumuz desteklerle motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize doğru daha kolay yürüyebiliriz. Kısacası bugün genel olarak olumlu semboller söz konusu olsa da, bir başka göstergeye göre hayatımızda bizi zorlayan kişi ya da olaylarla ilgili olarak geri dönülmez bir mücadeleye girişmemiz mümkün olabilir. Her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri en derin ve karanlık taraflarımızla yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak ve böylece gerçek gücünü eline almak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

8 Ocak Pazar burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 05.23’ten sonra ise gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bugün aldığımız destekler endişelerimizi gidermemize ve şifalandığımızı hissetmemize yardımcı olabilir. Bugün ayrıca ilişkilerle ilgili çok kadersel olaylar yaşayabilir, ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabiliriz. Geçmişin izlerini serbest bırakmak çok zor olsa da bugünün önemli bir sınavı olabilir. Bugünün en önemli gökyüzü göstergelerinden biri de 19 Aralık tarihinden beri geri harekette olan iletişim ve bilgi sembolü Merkür’ün saat 12.42’de düzenli hareketine dönecek olması. Böylece bu tarihten beri hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER