21.08.2018

20-26 Ağustos 2018 haftası astrolojik ipuçları

Gerek fiziksel, gerek duygusal bağımlılıklardan arınmak için en uygun döneme giriyoruz. Bu bayram ve tatil bizim için yeni bir başlangıç olabilir!

Gerek fiziksel, gerek duygusal bağımlılıklardan arınmak için en uygun dönem olan Başak-Balık dolunayına doğru ilerlediğimiz bir haftaya giriyoruz. Ayrıntılar aşağıda:

20-26 Ağustos 2018 haftası astrolojik ipuçları
  
20 Ağustos Pazartesi:
Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek başlıyor, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak istiyoruz. Gün boyunca belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Ayrıca günün çoğunluğunda gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. 

21 Ağustos Salı:
Saat 07.00’dan itibaren başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde kronik sorunlarımızla yüzleşerek şifa çalışmaları yapabiliriz. Öğle saatlerinde ise otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Koşulları zorlamak yerine içe çekilerek bu temalarla yüzleşebiliriz.

22 Ağustos Çarşamba:
Bugün de hayatı ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız ve bunun getirdiği huzursuzluğu hissetmemiz mümkün olabilir. Öğleden sonra saatlerinde ise rahatlayabilir, ilham gücümüzün ve sezgilerimizin yükseldiğini fark edebilir, kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat akşam saatlerinde tekrar duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Kısacası Çarşamba günü biraz inişli çıkışlı olabileceğinden dengemizi korumak çok önem taşıyacak.

23 Ağustos Perşembe:
Bugün de hayatı ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz.  Akşamüstü saatlerine kadar gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşmamız söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya ve esnek davranmaya özen göstermeliyiz. Saat 17.20’den 19.55’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 19.55’te başlayacak yeni döngüye göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Akşam saatlerinde ani olaylara karşı esnek olmak gerekebilir. Bugün ayrıca saat 07.08’de Başak Burcu zamanı başlıyor ve böylece de astrolojik olarak tatil mevsimi biterek işlere tekrar odaklanma zamanı başlıyor. 23 Eylül’e kadar işlerinizi toparlamak, yeni bir sistem kurmak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olacak.

24 Ağustos Cuma:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Fakat gün boyunca mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek için emek sarf etmemiz gerekebilir.

25 Ağustos Cumartesi:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Saat 07.39’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Öte yandan yenilik ve yaratıcılık açısından çok açık olabileceğimiz bir gün olabilir. Gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, ekip çalışmalarından faydalanabiliriz.

26 Ağustos Pazar:
Saat 08.32’de başlayacak yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Günün ilk yarısında yaratıcılığımızı ortaya koyabilir, ekip çalışmalarına katılabilir veya dostlarımızla zaman geçirebiliriz. Üstelik başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz.

Saat 14.56’da Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Başak-Balık Dolunayı detaylarla büyük resim arasında kalmamıza, her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmakla olduğu gibi kabul etme arasında denge kurmaya çalışmamıza sebep olduğu kadar, özellikle bedeni şifalandırmak ve her türlü ruhsal çalışma yapmak için de çok uygundur. Bu süreçte ilham gücümüzü işimize odaklayabiliriz.

Ruhsal çalışmalardan edindiklerimizi ne derece pratiğe dökebildiğimizi görme fırsatına da bu dönemde kavuşabiliriz. Bu dönemde bırakmak istediğiniz temalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle geçmişe dair duygusal bağımlılıkları serbest bırakmak için gökyüzü önemli bir destek sunmakta. İlişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili de büyük dönüşümler zamanının geldiğini dikkate alabiliriz. Bütün bu süreçte bizim için önemli kişilerden destek görebilir, böylece sağlamda ve güvende durduğumuzu hissedebiliriz.

Zeynep Süzmen Şen
Güzel bir hafta ve sevdiklerinizle mutlu bir bayram dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER