20.11.2017

20 - 26 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

İlişkilerde önemli değişimlerin olacağı, ilham sembolü gezegenin harekete geçeceği ve Yay zamanının başlayacağı bir hafta bizi bekliyor. Bol şans!

20 Kasım Pazartesi:

20 - 26 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Kendimizi oldukça canlı, iyimser, dışa dönük hissederek bu haftaya merhaba diyoruz. Bugün deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak istekleri ön plana geçebilir. Üstelik günün ilk yarısında bulduğumuz destekler motivasyonumuzu ve enerjimizi yükseltebilir ve işler hızlıca ilerlediğinden doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz.
 
Öğle saatlerinde de kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Öte yandan günün ikinci yarısında sağlık konularıyla ilgilenebilir veya kronik endişelerimizle yüzleşebiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru yaratıcılığımızın yükselmesi ve dostlarla sosyalleşmekle oldukça rahatlayabiliriz.   
 
21 Kasım Salı:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak gecenin ilk saatlerinden itibaren otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayanlar sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirler. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Üstelik saat 03.27'den 10.13'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.
 
Saat 10.13'te başlayacak 2,5 günlük sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Bugün aşk, ilişkiler ve para konularında son derece şanslı ve güçlü hissedebilir, aradığımız destekleri kolayca bulabiliriz. Bugün ayrıca kadersel şekilde gelişen olayların ve geçmişle uzlaşmanın bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz.
 
22 Kasım Çarşamba:
akrepBugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Üstelik sabah saatlerinde ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz oldukça yüksek olabilir. Öte yandan akşama doğru güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir.
 
Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, finans ve sanat konularında yüzleşmeler söz konusu olabilir ve kararlar almamız gerekebilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde çok büyük dönüşümler söz konusu olabilir. Bugün ayrıca ruhsallık, ilham gücü ve maneviyat sembolü Neptün düzenli hareketine geçiyor ve haziran ortasından beri bu konularda yaşadığımız içsel yolculukların, hissettiğimiz derinleşmelerin somut sonuçlarını alacağımızı müjdeliyor.
 
Bugün bir de Akrep zamanının getirdiği içe dönüş, yüzleşme ve arınma temaları tamamlanıyor ve saat 06.04'te Yay burcu zamanı başlıyor! Yay astrolojide canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmayı, deneyimlerle gelişmeyi ve her şeyden çok da özgür ve inançlı olmayı sembolize eder. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitim ve özellikle de yurt dışı seyahatlerine odaklanmamız için de 21 Aralık'a kadar olan süre çok uygun olacaktır. İnancın, iyimserliğin, gelişimin ve özgürlüğün tadını çıkarmanızı dilerim!
 
23 Kasım Perşembe:
Bugünün ilk yarısında hayatı ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Ancak günün ilk yarısında aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir ve bu saatlerde çok daha esnek olmamız gerekebilir. Üstelik saat 13.32'den 23.14'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında da önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olabilir.
 
Saat 23.14'te başlayacak 2,5 günlük sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.
 
24 Kasım Cuma:
Sabahın erken saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz ve özgüvenimiz yükselebilir. Günün geri kalanında ise aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir.
 
Ayrıca yeme içme konularında aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz.  Cuma günü ve akşamında dengeleri korumak son derece önemli olabilir. Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz. Bugün kronik endişelerimizle yüzleştiğimiz şifa çalışmaları da yapabiliriz.
 
25 Kasım Cumartesi:
Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Ancak günün ilk yarısında geçmişe takılı kalırsak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Neyse ki öğleden sonra saatlerinde motivasyonumuz ve enerjimiz yükselebilir, hedeflerimize yönelik harekete geçebiliriz. Fakat akşam saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Bugün ayrıca yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz. İlginç fikirlerin ve buluşların ortaya çıkabileceği bir gün olabilir.

26 Kasım Pazar:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Saat 05.38'den 11.03'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olabilir.

Saat 11.03'te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir. Ancak gün boyunca İlk dördünün getireceği gerginliği fark edebilir ve hayatımıza yeni bir ivme kazandırma ihtiyacı hissedebiliriz. Bugün ayrıca ilişkimizdeki ve finansal durumumuzdaki kronik sorunları şifalandıracak, endişelerimizi giderecek gelişmeler de yaşayabiliriz.
 
Mutlu haftalar!
 
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER