@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.03.2017

20-26 Mart 2017 Haftanın astrolojik yorumu

Bu hafta doğanın uyanışı ile birlikte başlama cesaretini ve doğuş enerjisini hissedeceğiz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'den haftanın yorumu.

20 Mart Pazartesi Gününün astrolojik yorumu

20-26 Mart 2017 Haftanın astrolojik yorumu
Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek ve deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteğiyle başlıyoruz. Ancak günün ilk yarısında bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Üstelik bugün saat 13.38’den 18.32’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda var. Saat 18.32’de başlayacak sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Bu saatlerde Sondördün’e doğru gidiyor olmanın getireceği gerginliği de hissedebiliriz. Akşam saatlerinde hayatımızda doğru yöne yürüdüğünüzü fark ettirecek tesadüfler yaşayabiliriz. Bugün saat 13.28’de Koç Burcu zamanı başlıyor! Koç Burcu zamanı doğanın uyanışı, kıştan çıkma, doğuş enerjisi, başlama cesareti ve baharın gelişi anlamlarını taşır. Hava nasıl olursa olsun astrolojik olarak baharın gelmesi mutlaka bir şekilde hissedilir ve canlanma başlar. Tadını çıkarın!

21 Mart Salı Gününün astrolojik yorumu
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Bugün sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelse de motivasyonumuz, enerjimiz ve cesaretimiz çok yüksek olabilir ve hedeflerimize kolayca yürüyebiliriz. Günün geri kalanında ise empati ve ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir.

22 Mart Çarşamba Gününün astrolojik yorumu
Bugün hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Ancak günün çoğunluğu oldukça zorlayıcı semboller içeriyor. Sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasındaysa biraz iyimser hissetsek de aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Öğleden sonra saatlerinde ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla gerginlik artabilir. Saat 16.20’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için de çok uygun bir akşam olabilir.

23 Mart Perşembe Gününün astrolojik yorumu
Bugün saat 05.28’de başlayacak sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Sabah saatlerinde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz ve öğleden sonra da daha sakin, keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Öte yandan gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde sakin kalmak çok önemli olacak.

24 Mart Cuma Gününün astrolojik yorumu
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz.  Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Her ne kadar akşam saatlerinde kendimizi ifade etmek ve fikir birliğine varmak için uygun koşullar oluşsa da günün büyük çoğunluğunda zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirebileceği baskıyı hissedebilir, sert sözler sarf edebiliriz. Bu yüzden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici de olabilir ve de yaratıcı fikirlere, ufkumuzu geliştirecek bilgilere açık olmak bize çok şey kazandırabilir.

25 Mart Cumartesi Gününün astrolojik yorumu
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz.  Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde tüm hayatımızın dengede ve güvende olduğunu hissedebiliriz. Bugün saat 08.57’den 13.06’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 13.06’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir. Bu saatten itibaren geçmişi düşünmeye başlayabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Öte yandan bugün aşk, para, ilişki, ortaklık ve sanatla ilgili konularda yılın en şanslı, etkili ve sürprizli günü de olabilir. Bu şans göstergesi çok kısa süreli olduğundan çıkabilecek fırsatları çok hızlı şekilde değerlendirmemiz gerekecektir.

26 Mart Pazar Gününün astrolojik yorumu
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabahın erken saatlerinde enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve aldığımız destekler kendimizi güçlü hissetmemizi ve hedeflerimize doğru daha kolay yürümemizi sağlayabilir. Sonrasında ise belirsizlik ve karmaşanın yüksek olacağını, bu yüzden önemli kararlar vermemek gerekeceğini söylemeliyim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Akşam saatlerinde ise aldığımız desteklerle kendimizi tekrar güçlü hissedebiliriz. Bugün gün boyunca pozitif ve yaratıcı düşünceler, ilginç fikirler, sıra dışı eğitimler ufkumuzu açabilir.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER