@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.05.2013

20-26 Mayıs 2013 haftalık astrolojik ipuçları

Fiziksel ve zihinsel olarak aktif olabileceğimiz bu dönemde kendimizi ifade etme fırsatları bulabiliriz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı.

20 Mayıs Pazartesi:

20-26 Mayıs 2013 haftalık astrolojik ipuçları
Haftaya çalışkan, titiz ve detaycı şekilde başlıyoruz. Bugün uzun süredir halletmeyi planladığınız pek çok işi verimli bir şekilde sonuca ulaştırabileceğiniz, özellikle sabır ve emek gerektiren işlerin üstesinden kolayca gelebileceğimiz, sonuçta da ortaya çıkan işten ve kendimizden hoşnut olacağımız bir gün. Yüksek bir motivasyon ve odaklanma içinde olabilir, bizim için önem taşıyan kişilerden ve özellikle de otorite figürlerinden destek alabiliriz. Saat 20.07’de başlayan ve 2,5 gün sürecek bir gösterge ise ilişkilerin, ortaklıkların ve sosyalliğin daha fazla ön plana geçmeye başlayacağını sembolize ediyor. Öte yandan yarın netleşecek olan bir açı etkisini bugünden hissettirebilir ve bu etkiyle hayatınızda bir şeyleri değiştirme içgüdünüz veya zorunluluğunuz fazlasıyla yükselebilir.

21 Mayıs Salı:
Günün ilk saatlerinde İkizler burcu zamanı başlıyor. İkizler burcu zamanı eğitimlerin, iletişimin, bilgi akışının ön plana çıkacağı, baharı bitirip yaza uyum sağlamanın zamanıdır. Fiziksel ve zihinsel olarak aktif olacağımız bu dönemde kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabiliriz. Bugün uzun zamandır devam eden bir etki netleşiyor ve bir süredir hayatında dönüşümler gerçekleştirmek isteyenler için fırsat oluşturabilecek kadar büyük bir değişim fırtınası esiyor. Bugün ilişkiler ve uyum içinde olmak bizim için çok önem taşısa bile öğleden sonra saatlerine kadar kendimizi gergin ve baskı altında hissetmemiz mümkün. Bu saatler anlaşmalar, sözleşmeler ya da herhangi bir ilişkideki sorunları çözme çabaları için hiç uygun sayılmaz. Ancak akşama doğru her şey çok değişebilir ve son derece keyifli, romantik ve aynı zamanda iletişimin çok kolay aktığı bir akşam geçirebiliriz. Salı akşamını güzel bir organizasyonla değerlendirmenizi tavsiye ederim.

22 Mayıs Çarşamba:
Sabahın erken saatlerinde oluşacak olan göstergeler Çarşamba gününe son derece keyifli şekilde başlayacağımızı sembolize ediyor. İyimserlik, rahatlık, fırsatları değerlendirmek çok kolay olabilir. Ancak saat 10.35’ten 23.55’e kadar hiçbir temel gösterge bulunmaması günün geri kalanında koşulları zorlamadan, sakin ve hoşgörülü olmamız gerektiğini gösteriyor. Önemli işlerinizi mümkünse Çarşamba gününe koymamanızı ya da 10.35’ten önce tamamlamanızı tavsiye ederim. Günün son dakikalarında ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Buna göre duygularımız çok daha yoğun hale gelebilir ve hırslarımız, arzularımız yükselebilir.

23 Mayıs Perşembe:
Perşembe günü duygularımız derin, sezgilerimiz güçlü olacak ve tutkularımız ön planda gelecek. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz çok yüksek olabilir ancak hemen arkasından sorumluluklar ve zorunluluklar biraz canımızı sıkabilir. Genel olarak çok rahat ve iyimser bir gün olduğunu söyleyemesek de akşama doğru kendimizi güçlü hissetmeye başlayabilir, ihtiyaç duyduğumuz duygusal destekleri bulabilir be sorunlarımızı şifaya kavuşturmaya başladığımızı hissedebiliriz. Perşembe günü cesareti olanlar için derin yüzleşmeler, arınmalar ve dönüşümler getirebilecek bir gün.

24 Mayıs Cuma:
Duygusal yoğunluğumuz devam ederken, bugün öğleden sonra saatlerine kadar bizi duygusal olarak zorlayacak rekabetler veya efor sarf etmemizi gerektirecek durumlarla karşılaşabiliriz. Bütün bunlar hırsımızı daha da artırarak bizi harekete geçirebilir ancak saat 16.25’ten sonra geleceğe yönelik bir adım atmamak, riskli bir duruma girmemek çok önemli olabilir. Özellikle de finansal konularda risk almak için hiç uygun saatler olmayacağını bilmelisiniz. Cuma akşamını sakince, kendi kabuğunuzda, duygularınızla, korkularınızla ve tutkularınızla baş başa kalarak ve sorunların en dibine inip temizlikler yaparak geçirmenizde fayda olacaktır.

25 Mayıs Cumartesi:
Saat 00.48’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir dönem başlıyor ve buna göre kendimizi çok daha rahat, iyimser, inançlı ve özgür hissetmemiz, hatta yeni eğitim veya seyahatlerle ufkumuzu geliştirmek istememiz mümkün. Bugün saat 7.24’te oluşacak Dolunay’a Ay Tutulması eşlik edecek. Her dolunay bilinmeyenleri aydınlığa çıkarırken Ay Tutulmasında bu etki daha da artar. Duygularımızı harekete geçirecek, bizi heyecanlandıracak bu tutulmada dünyevi konular için belirsizlik, karmaşa ve kararsızlık etkileri olduğu kadar ruhsal konularda yeni açılımlar, ilham gücünde yükselme, empati ve hoşgörüde artış da söz konusu olacaktır. Bilgi akışında bazı sorunlar olabileceği gibi duyduğumuz yeni haberleri çok sağlam şekilde teyit etmemiz, hiçbir şeye hemen inanmamamız gereken günler olabilir. Akşama doğru yaratıcılığımız yükselebilir ve ideallerimizi dostlarımızla paylaşmak isteyebiliriz.

26 Mayıs Pazar:
İyimserliğimiz, kendimizi geliştirme isteğimiz, rahat ve coşkulu halimiz devam ederken sabah saatleri ilişkilerimizi, düşüncelerimizi, hatta inançlarımızı tekrar gözden geçirmemizi, daha objektif bakmaya çalışmamızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Saat 13.22’den sonra yeni bir işe girişmemek, olayları tamamen akışına bırakmak ve bu özgürlüğün tadını çıkarmak çok iyi bir tatil günü geçirmenizi sağlayacaktır. Bugün sezgilerimiz, ilham gücümüz her zamankinden yüksek olabilir ve daha hassas bir ruh halinde de olabiliriz. Bu yüzden bu günü mümkün olduğunca ruhsal ya da sanatsal çalışmalarla geçirmenizi, zihinsel ve fiziksel olarak sizi zorlayacak durumlarda uzak durmanızı tavsiye ederim.

İyi haftalar!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER