@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.04.2015

20-26 Nisan haftasının astrolojik yorumu

Sürekli iletişim halinde olacağımız, hızlı ve enerjik bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

20 Nisan Pazartesi

20-26 Nisan haftasının astrolojik yorumu
Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Gece yarısından itibaren bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Saat 02:07’den itibaren gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak yerinde olacak. Bu sırada bazı endişelerimizi şifalandırma şansına da kavuşabiliriz. Bugün saat 12:43’te Boğa Burcu zamanı başlayacak. 21 Mayıs’a kadar sürecek olan Boğa zamanının başlamasıyla baharın tadını çıkarma zamanı da gelmiş oluyor. Keyfimizi, huzurumuzu, rahatlığımızı ve maddi güvencemizi çok önemseyeceğimiz bir ay bizi bekliyor. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalabilmek ve anın tadını çıkarabilmek Boğa zamanında çok kolaydır. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

21 Nisan Salı
Saat 02:28’de 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde bazı sorumluluklar ve zorunluluklar bizi kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Öğleden sonra ise her şeyin çok kadersel şekilde ve tam da istediğimiz gibi geliştiğini fark edebiliriz. Bu saatlerde biraz karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Akşam saatleri sosyalleşmek veya romantik saatler geçirmek, harika bir akşam yemeği ya da sanatla ilgilenmek ve böylece hayattan keyif almak için çok uygun olabilir. Gece yarısına doğru daha da fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Bugün ayrıca zihinsel gelişiminiz için önem taşıyabilecek eğitimlere katılabilir, algı sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Kararlı olduğumuz konularda inisiyatif kullanmak, geleceğe yönelik adım atmak ve güç birliği yapmak da bugün çok kolay olabilir. Pek çok potansiyel barındıran Salı gününün tadını çıkarın!

22 Nisan Çarşamba
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde oldukça sosyal olabilir, dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebiliriz. Yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz ekip çalışmaları ve sosyal projeler için de çok uygun saatler. Saat 08:39’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamamız daha mantıklı olabilir. Öğle saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Bugün iletişim gezegeni kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz için uygun koşullar sunuyor. Bugün ayrıca iki şans sembolünün birbirini destekler konumda olması pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şanslı olabileceğimiz bir güne işaret ediyor.

23 Nisan Perşembe
Saat 07:26’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber daha fazla duygusallaşıyoruz. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında özgüvenimiz çok yüksek olabilir, kendimizi rahat ve keyifli hissedebiliriz. Akşama doğru kadersel değişimler söz konusu olabilir. Gece yarısına doğru ilişkilerde empati, romantizm ve fedakarlık artabilir ve sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yükseldiğini fark edebilirler. Bugün kendimizi, bilgimizi iyi ifade edebilir ve ikna edici olabiliriz. Öte yandan düşüncelerimize rekabet ve muhalefet olması ihtimali de çok olası. Sözler çok etkili ve biraz da keskin olabileceğinden bugün konuşurken farkındalığımız çok yüksek olmalı.

24 Nisan Cuma
Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Öğle saatlerine kadar korkularımızla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir. Öğle saatlerinde motivasyon ve gücümüzün çok daha fazla yükseldiğini fark edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Akşama doğru kendimizi çok daha rahat şekilde ifade edebilir, anlaşmalar yapabilir ve sözleşmeler imzalayabiliriz. Saat 20:04’ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından geleceğe yönelik adımlar atmamalıyız. Akşam saatlerinde de endişelerimizin yerini şifanın aldığını fark edebiliriz.

25 Nisan Cumartesi
Saat 16:13’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından geleceğe yönelik adımlar atmamalı ve sadece anın tadını çıkarmalıyız. Bu saatlerde kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Saat 16:13’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre ise kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Akşama doğru bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle işimizle ilgili olarak sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebiliriz. Şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun bir gün olabilir.

26 Nisan Pazar
Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren ilk dördünün getirebileceği gerginliği hissetsek de yeni girişimlerde bulunmak için motivasyonumuz da yükselebilir. Sabah saatlerinde kadersel karşılaşmalarla güzel destekler bulabilir ve işbirliğine girişebiliriz. Saatler ilerledikçe daha da neşeli, rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bugün ilişkilerde sürprizler ve heyecanlar söz konusu olabilir. Sanatsal çalışmalarda ise çok daha yaratıcı olunabilir. Pazar gününün özellikle ikinci yarısının keyfini çıkarmanızı dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER