@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.02.2017

20-26 Şubat 2017 haftasının astrolojik yorumu

Güneş Tutulması'nın etkisiyle inişli çıkışlı bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

20 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek ve deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteğiyle başlıyoruz. Özellikle sabah saatlerinde motivasyonumuz, enerjimiz ve cesaretimiz çok yüksek olabilir ve hedeflerimize kolayca yürüyebiliriz. Öğleye doğru kendimizi ifade etmek, fikir birliğine varmak veya anlaşma ve sözleşmeler yapmak için uygun koşullar oluşabilir. Akşamüstü saatlerinde arkadaşlarımızla sosyalleşebilir, akşama doğru ise kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Akşam saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de genel olarak rahat ve iyimser bir gün geçirebiliriz.



20-26 Şubat 2017 haftasının astrolojik yorumu
21 Şubat Salı burç yorumu

Bugün saat 02.38’den 10.07’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işler ile ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak. Bu arada bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda da kalabiliriz. Saat 10.07’de başlayacak sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Günün büyük çoğunluğunda özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Akşama doğru ise hayatımızda doğru yöne yürüdüğünüzü fark ettirecek tesadüfler yaşayabiliriz. Bugün gün boyunca kendimizi doğru ifade etmek, anlaşıldığımızı hissetmek, zihinsel olarak gelişmemizi sağlayacak çalışmalar içinde olmak veya seyahatler planlamak için de son derece uygun bir gün olabilir. Pozitif ve yaratıcı düşünceler, ilginç fikirler, sıradışı eğitimler ufkumuzu açabilir.
 

22 Şubat Çarşamba burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Bugün sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelse de neyse ki empati gücümüz oldukça yüksek olabilir. Ancak günün geri kalanı oldukça zorlayıcı semboller içeriyor. Günün geri kalanında duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Akşam saatlerinde ise gerginliği daha da yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bugün geçmişimizle ilgili konular karşımıza çıkabilir ve bu yüzleşme geleceğe yönelmemizi zorlaştırabilir. Geçmişe çekildiğiniz taktirde bu konularla ilgili önemli yüzleşmeler yaşamak, temizlikler gerçekleştirmek ve böylece geleceğe yönelmek için fırsatlar yakalayabileceğimizi de hatırlamalıyız. Bugün ayrıca bir başka önemli sembolizm de güç savaşlarının dikkat çekebileceği uyarısında bulunuyor. Ani patlayabilecek öfkeli davranışlara karşı duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalarken kendimizi güç savaşının ortasında bulabiliriz. Kısacası Çarşamba günü öfkeye kapılmamaya ve kendimizi mümkün olduğunca risklerden uzakta ve huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Bugün sabırlı ve sakin olanlar için daha kolay geçebilir.
 

23 Şubat Perşembe burç yorumu

Bugün saat 06.24’ten 20.17’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, neredeyse gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda var. Şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için de çok uygun bir gün olabilir. Saat 20.17’de başlayacak sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm fikirlerimize destek bulabileceğimizi ve kolayca uzlaşı da sağlayabileceğimizi gösteriyor. Kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için de uygun bir gün olabilir. Anlaşma ve sözleşmeler, sunuşlar ve tüm sohbetler olumlu sonuçlar getirebilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


24 Şubat Cuma burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca daha sakin, keyifli, huzurlu ve uyumlu olmamız mümkün. Öte yandan ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.


25 Şubat Cumartesi burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Sabah saatlerinde enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve aldığımız destekler kendimizi güçlü hissetmemizi ve hedeflerimize doğru daha kolay yürümemizi sağlayabilir. Sonrasında da dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Öğle saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Akşama doğru ise tüm hayatımızın dengede ve güvende olduğunu hissedebiliriz.  Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor.


26 Şubat Pazar burç yorumu

Saat 03.24’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı kolayca ifade etmek, yazmak,  tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için gökyüzü bizi destekleyecek. Sonrasındaysa geçmişi düşünmeye başlayabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Saat 17.58’de Yeniay ve ona eşlik eden bir Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Balık Burcu Yeniayı ise ruhsal açılımların, aşkın duygu ve algıların, ilahı aşkın, akışın, teslimiyetin, merhametin, birlik duygusunun zamanıdır ve sınırları ortadan kaldırır. Bu sırada bazı konular kaos içinde olabilir. Güneş Tutulması tüm bu temaların daha da güçlü hissedilmesine sebep olacak ve mutlaka çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacak. Bu tutulma Saros Döngüsü’nün hayat değiştirici olabilecek hoş sürprizler getirebilen 19 Güney Serisi’ne ait olan ve etkisi yaklaşık 4,5 aydır başlamış olan ve 4,5 ay daha devam edecek olan bir Tutulma olacak. Öte yandan ülkemiz açısından özellikle uluslararası ilişkiler ve hukuk açısından oldukça önemli yüzleşmeler ve geçmişin temizlenmesi zorunlulukları ortaya çıkacaktır. Tutulmanın ardından gelen semboller de bu ay boyunca belirsizlik ve karmaşanın yüksek olacağını, bu yüzden önemli kararlar vermemek gerektiğini vurguluyor olacak. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun zamanlar olabilir. Bugün ayrıca iletişim ve eğitim sembolü de 14 Mart'a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Bu tarihe kadar sezgilerimiz ve ilham gücümüz yüksek olabilir ancak hesap ve dikkat gerektiren işlerde çok daha fazla zorlanabiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER