@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.10.2013

21-27 Ekim 2013 haftasının astrolojik yorumu

İletişim gezegeninin geri harekete başladığı bu hafta yanlış anlamalara açığız. Ani kararlar almadan hareket etmek yerinde olur. Ancak Merkür’ün geri hareketinden endişelenmemelisiniz. Pek çok şeyi başarabileceğiniz hızlı günler sizi bekliyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'da anlatıyor.

21 Ekim 2013 Pazartesi

21-27 Ekim 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay, rahatına düşkün Boğa burcunda. Ayrıca 00:01 ile 19:13 arasında Ay boşlukta yani açısız durumda. O yüzden ağır hareket etmek en iyisi olur. Tatil sonunda bekleyen işleriniz varsa, işinizin başına dönmek için acele etmemenizi tavsiye ederim. Zaten önünüze çıkan bir takım engeller sebebiyle istediğiniz gibi ilerleyemezseniz, bu durumu dert etmeyin. Ay’ın boşlukta olmasını fırsat bilip, normal zamanda sizi oyalayacak işlere yönelmeniz yerinde olur. Böylece beklediğinizden daha rahat edebilirsiniz.

Bugün ayrıca iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Geçen haftaki yorumlarımda belirttiğim gibi etkisini 3-4 gün öncesinden hissetmeye başladık. 21 Ekim ile 10 Kasım tarihleri arasında iletişim alanında zorluklar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlama, gecikme, arıza gibi pek çok şey gündeme gelebilir. Ancak stres yapmayın. Geri giden Merkür, konuşulanın aksine kötü bir şey demek değildir. Dikkat etmeniz gereken şeyleri gösterir. Geri giden Merkür’le ilgili ayrı bir makale sizi bekliyor.

Ay akşam saatlerinde hızlı İkizler burcuna geçecek. Perşembe sabahına kadar daha entelektüel konulara ağırlık verebilirsiniz.

22 Ekim 2013 2013 Salı
Ay meraklı İkizler burcunda hareket edecek. Yeni şeyler öğrenmek, araştırmak, sorgulamak isteyebilirsiniz. Birileri hakkında bilgi almak, bildiklerinizi başkalarına aktarmak için isek duyabilirsiniz. Ancak geri giden Merkür iletişim hatalarına dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. İstemeden pot kırabilir, duymak istemediğiniz dedikoduların içine düşebilirsiniz. Lafın nereye gideceğini kestiremiyorsanız konuşmaktan uzak durmanız yerinde olur.

Gün içinde Ay’ın hayalci Neptün’le kare açısı, konuları dağıtabilir. Bir konuda odaklanmakta zorluk çekmeniz olası. Sezgilerinize güvenmeniz yerinde olur, ancak aklınız sizi yanıltabilir de. Günün diğer açılarına bakarsak; Ay’ın Mars’la yaptığı kare açı, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğinizi söylüyor. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Uranüs’le altmış derecelik açı ise sıra dışı konuların gündeme geleceği bir günü haber veriyor.

23 Ekim 2013 Çarşamba
Gün içindeki ruh halimizi anlatan Ay, hareketli İkizler burcundaki yoluna devam edecek. Daha çok konuşacağınız, bağlantı kuracağınız bir gündesiniz. Ancak yanlış anlamalara neden olmadan ilerlemelisiniz. Ay’ın güzel Venüs’le kuracağı karşıtlık, ikili ilişkilerinizi geliştirmek için ifadelerinize dikkat etmenizi söylüyor. Daha kibar olmaya özen göstermeli, empati kurmalısınız. Ancak Ay’ın Çarşamba günü saat 09:09 ile Perşembe günü saat 06:35 arasında boşlukta kalacağını önemle hatırlatmam gerek. Ne kadar isteseniz de, bazı işlerde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. O zaman geri dönüp neyin eksik olduğuna bakmalısınız. Emin olun ki, kolayca bulacaksınız.

Günün hatta haftanın önemli etkisi, Güneş’in Terazi burcundan çıkıp Akrep burcuna girmesi. Bilinci ifade eden Güneş’in burç değişikliği sebebiyle kendinizi daha kararlı görebilirsiniz. Daha tutkulu, keskin, azimli davranabilirsiniz. Ancak Güneş ve Ay tutulmalarının etkisinde olduğumuz bugünlerde inatçılıktan sakınmalısınız. Kadersel olaylarla da karşılaşmanız olası. Akrep'in derin etkisini olayları yönetmeye değil, arkasındaki gerçekleri anlamaya saklamalısınız.

24 Ekim 2013 Perşembe
Sabah erken saatte Yengeç burcundaki yolculuğuna başlayan Ay, cumartesi akşamına kadar daha duygusal bir ruh hali içinde olduğunuzu anlatıyor. İçinizdeki anaçlık, ailevi konular ve milli hassasiyetiniz artabilir. Olaylardan daha çabuk etkilenmeniz ve kolay tepki vermeniz oldukça normal.

Gün içinde Ay’ın güçlü Güneş’le kurduğu uyumlu üçgen açıdan yararlanabilirsiniz. Sizin için önemli birinden destek alabilir, bağlantı kurabilirsiniz. Yeni değil ama ne zamandır bekleyen işleri bir noktaya getirmek için bu enerjiden yararlanmalısınız. Ay’ın küçülmeye başladığı bugünlerde toparlanmak için güzel etkiler altında bulunuyoruz. Ay’ın gizemli Neptün’le yaptığı üçgen açı, perde gerisinde kalmış olayları gündeme taşıyabilir. Tepkisel Mars’la yapacağı altmış derecelik açı ise duygularınıza yenik düşmemeniz gerektiğini söylüyor.

25 Ekim 2013 Cuma
Ay Yengeç burcunda ilerlerken, manevi konulara daha ağırlık verebilirsiniz. Sizin için değerli olan şeyleri korumak için daha tepkisel davranmanız da mümkün. Daha anaç ve domestik bir ruh halinde olmanız bu etkiyle oldukça normal.

Ay’ın gün boyu yaptığı açılara bakarsak, yıkılmaz Plüton ile kurduğu karşıtlık, sizin için değerli olan konuların test edileceğini anlatıyor. Karşınızdaki insanlara karşı gerçekten sabırlı olmalısınız. Uranüs’le gerçekleşen kare açı, sıra dışı olayların sabrınızı zorlayabileceğini söylüyor. Siz de farklı düşünürek sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Zorlu Satürn’le üçgen açı ise sorumluluğu aldığınız takdirde kalıcı başarı elde edebileceğinizi gösteriyor. Günün sonundaki bağlantıysa şanslı Jüpiter’le. Sabrın sonu selamettir sözünü hatırlatıyor bu durum. Duygularınıza önem verdiğinizde pek çok zorluğu atlatacağınız güzel bir gündesiniz. Akşam 23:30’da boşluğa düşen Ay, cumartesi 19:11’e kadar içinize dönmenizi söylüyor.

26 Ekim 2013 Cumartesi
Türkiye saatiyle Cuma 23:30 ile Cumartesi 19:11’e kadar boşlukta kalan Ay, hızlı hareket etmemenizi öneriyor. Güneş’in gizemli Neptün’le üçgen açısı da, netleşmekte zorlanacağınızı anlatıyor. O yüzden bekleyen işleri bitirmek, zaman alan işlere yönelmek çok yararlı olur. Can sıkıcı, el oyalayan işlere yönelirseniz normalden daha hızlı ilerlediğinizi göreceksiniz. Özellikle Merkür’ün geri hareketini de düşünerek, karışık şeyleri düzenlemeyi bugün yapmanızı tavsiye ederim. Dolaplarınızı, çekmecelerinizi, bilgisayarınızı, dosyalarınızı ne varsa hızla düzeltebilirsiniz. Kırılan, bozulan, işlemeyen aletleri servise götürmek için de oldukça uygun bir gün diyebilirim.


27 Ekim 2013 Pazar
Cumartesi akşamından itibaren Ay, yaratıcı Aslan burcunda olacak. Kendinizi ortaya koymak ve ifade etmek için istekli olabilirsiniz. Kendinizi şımartmak, bakışları üstünüze toplamak da isteyebilirsiniz. Sanatsal, yaratıcıv işlere yönelmeniz olası. Ancak Ay’ın Güneş’le yapacağı sert kare açıya dikkat etmenizi öneririm. Değer verdiğiniz kişiler tarafından eleştirilebilirsiniz. Olayları kişisel algılamayıp, gururu bir yana bırakırsanız, kendinizi geliştirmeniz söz konusu. Bugün söyleyene değil, söyletene bakın derim. Ay’la şaşırtıcı Uranüs arasında doğal akan üçgen açı, sorunlara farklı çözüm yolları bulacağınızı işaret ediyor. Yeter ki inatçı davranmayıp, esnekliğinizi koruyun. Ay’ın disiplinli Satürn’le kare açısı ise sorumluluklarınızı unutmamanızı tembihliyor.

Geçen haftadan başlayarak ön görmediğiniz olaylar yaşamaktaysanız, doğum haritanızın kişiselliğine bağlı olarak, kadersel etkiler taşıyan bir zamandan geçtiğinizi fark etmelisiniz. Geçen hafta yaşadığımız Ay tutulmasının ardından, bu hafta Merkür gerilemesi de başlıyor. Güneş’in Akrep burcuna girmesiyle daha kararlı davranmak isteyebilirsiniz. Ancak gelecek hafta yaşanacak Güneş tutulmasını görmeden karar vermemelisiniz. Olayları değiştirmeye çalışmak yerine, sizi kadersel bir yere taşıdığını anlamaya çalışırsanız, önünüzü daha kolay görürsünüz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER