@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.11.2016

21-27 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

21 Kasım Pazartesi burç yorumu

Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek konularla ilgilenmek isteyerek başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün günün ilk yarısında Sondördün’ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Saat 11.34-12.33 arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 12.33’te başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. 

21-27 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu

22 Kasım Salı burç yorumu
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde belirsizlik ve karmaşa söz konusu olsa da öğleye doğru daha keyifli ve uyumlu olabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta biraz zorlanabiliriz. Sonrasında bulduğumuz desteklerle kendimizi daha güçlü hissetmeye başlasak da akşama doğru bazı engellerle mücadele etmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Üstelik saat 20.42’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından günün geri kalanında ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Kısacası bugün akşam saatleri zorlayıcı olsa da gün boyunca fikirlerimize destek görebilir ve ufkumuzu geliştirecek sohbet ve eğitimlere katılabiliriz. Bugün ayrıca Akrep zamanının getirdiği içe dönüş, yüzleşme ve arınma temaları tamamlanıyor ve saat 00.22’de Yay Burcu zamanı başlıyor! Yay astrolojide canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmayı, deneyimlerle gelişmeyi ve her şeyden çok da özgür ve inançlı olmayı sembolize eder. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitim ve özellikle de yurtdışı seyahatlerine odaklanmamız için de 21 Aralık’a kadar olan süre çok uygun olacaktır. İnancın, iyimserliğin, gelişimin ve özgürlüğün tadını çıkarmanızı dilerim! 

23 Kasım Çarşamba burç yorumu
Bugün saat 22.41’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bugün ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Özellikle temizlik yapmak ve düzenleme işleriyle ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Saat 22.41’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolünün son derece zorlu etkiler altında olduğunu söylemeliyim. Açık fikirli ve iyimser olmanın zor olabileceği Çarşamba gününe mümkünse önemli anlaşma, sözleşme veya sunuşları rastlamamaya özen göstermeliyiz.

24 Kasım Perşembe burç yorumu
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren özgüvenimiz yükselebilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Günün ikinci yarısından itibaren de motivasyonumuz daha da yükselebilir ve hedeflerimize yönelmek kendimizi güçlü ve enerjik hissettirebilir. Perşembe gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. 

25 Kasım Cuma burç yorumu
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabilir, sağlam zeminde olduğumuzu fark edebilir ve güvende hissedebiliriz. Öğleye doğru duygularımızı kolayca ifade edebilir ve fikir birliğine varabiliriz. Fakat öğleden sonra saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 16.53’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Dengeleri koruyamayanlar için mücadele ve dönüşüm zorunlu hale gelebilir. Yenilenemeyen ve sürekli güç savaşı yaşanan ilişkilerin bugünlerde önemli sınavlardan geçeceğini söyleyebiliriz. Başarılı olanları ise hem daha büyük özgürlük hem daha fazla tutku bekliyor olacak! Kolay gelsin!

26 Kasım Cumartesi burç yorumu
Saat 11.01’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 11.01’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz. İlginç fikirlerin ve buluşların ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. 

27 Kasım Pazar burç yorumu
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Sonrasında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Akşama doğru bulduğumuz desteklerle kendimizi daha güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Gece yarısına yaklaştıkça çok daha ılımlı, uyumlu ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER