@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.03.2016

21-27 Mart haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Satürn'ün geri hareketine başlamasıyla hayat düzenimizde değişimler olabilir. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları...

21 Mart Pazartesi burç yorumu

Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek arzusuyla başlıyoruz. Sabah saatlerinde kendimizi gergin hissedebilir, rekabet ve mücadeleye daha eğilimli olabiliriz. Günün geri kalanında ise belirsizlikler yaşanabilir ve biz de aşırı hassas ve karmaşa halinde hissedebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Akşam saatlerinde ise kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve uzlaşmakta zorlanabiliriz.

21-27 Mart haftasının astrolojik yorumu
 

22 Mart Salı burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için oldukça uygun bir gün olacak. Bugün saat 05.55’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine temizlik, dosyalama, düzenleme, fazla eşyaları evden çıkarma gibi işlerle geçirmekte fayda olabilir. Endişelerimizle yüzleşecek şifa çalışmaları yapmak için de son derece uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü 6 Nisan’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve böylece biz de düşüncelerimizi çok daha hızlı ve aktif şekilde dile getirmeye ve daha anlık kararlar almaya başlıyoruz.
 

23 Mart Çarşamba burç yorumu

Saat 07.24’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir. Bu saatlerde Dolunay’a doğru gidiyor olmanın gerginliğini de hissetmemiz mümkün. Saat 14.00’da Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Koç-Terazi Dolunayı bu kez ana temanın ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden ilerleyeceğini gösteriyor. Dolunay’a Ay Tutulmasının eşlik etmesi ise çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder. Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş Tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay Tutulması ile kendini daha fazla gösterir. Gününü geri kalanında enerjimiz yükselirken kendimizi güçlü hissedebilir ve hedeflerimize odaklanabiliriz. Bugün Ay Tutulması’na ek olarak gökyüzünde çok önemli bir sembolizm daha gerçekleşecek. Bu sembolizm dünya astrolojisinde çok büyük önem taşır çünkü en büyük ve önemli döngülerden biridir ve dünyanın düzenini ilgilendirir. Bu sembolizm 2000 yazından beri kurulmakta olan bazı sistem, düzen ve yapıların tekrar sınanması zamanının geldiğini gösteriyor. Daha önce 2006 yılında sınavların ve 2010 yılında önemli yüzleşmelerin gerçekleştiğini gösteren ve en son 3 Ağustos 2015 tarihinde bir benzerini deneyimlediğimiz bu sembole çok dikkat etmek gerekir.  Eğer bu tarihler sizin için bir anlam taşıyorsa, özel hayatınızla veya iş hayatınızla ilgili kilit zamanlara işaret ediyorsa, ilgili konuda son viraja girdiğinizi söyleyebilirim. Bu seferki sınav tamam mı devam mı, büyümeli mi küçülmeli mi diye sorduruyor olabilir ve bu karardan sonra 2021’e kadar bu konuyla ilgili artık rahat edeceğinizi de sembolize ediyor olabilir. Bu tarihlerin dünya ve ülkemiz için taşıdığı öneme de dikkat edersek içinde bulunduğumuz günlerin anlamını daha iyi anlayabiliriz.
 

24 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Akşamüstü saatlerine kadar başta iş konuları olmak üzere aradığımız destekleri bulmak kendimizi güvende hissettirebilir. Ancak akşama doğru duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Gece saatlerinde ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 22.56’dan sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işler ile ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır.
 

25 Mart Cuma burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Neredeyse gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Saat 20.10’da başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Bugün gün boyunca zihinsel olarak çok aktif olabilir, geleceğe yönelik planlar yapabilir, fikirlerimizi ikna edici şekilde dile getirebiliriz. Öte yandan bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm ilişkiler ve finansal konularla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini de ortaya koyuyor. Bu sembolizme göre söz konusu konularda bir yandan abartılara kaçma eğilimi gösterirken, bir yandan da engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebilirsiniz. Benzerlerini Temmuz, Ağustos ve Ekim 2015 tarihlerinde deneyimlediğimiz bu sembol özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilir. Bugünlerde uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır. Bugün gökyüzünde çok önemli bir başka sembolizm daha gerçekleşiyor ve iş ve sorumlulukları sembolize eden ve 5 ay sürecek olan Satürn'ün geri hareketi başlıyor. Satürn hayatımızın belkemiği gibidir ve başta işimiz olmak üzere hayat düzenimizle ilgili her şeyi sembolize eder. Bu durumda, önümüzdeki yaklaşık 5 ay boyunca, hepimizin özellikle de sorumlulukların ve otorite figürlerinin verdiği zorlanma yüzünden işini ve genel olarak hayatını fazlasıyla sorgulayacağını söyleyebiliriz. Bu sorgulamada ana tema özgürlükler etrafında şekillenecektir. Bu süreçte daha fazla özgürleşebilmek için hâlihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar veren pek çok kişi hayat planlarını değiştirme ya da yeniden gözden geçirme yoluna gidebilirler. Ancak bu süreyi yeni atılacağımız yolda gereken değerlendirmeleri, araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullanmamızın, 13 Ağustos’tan sonra ise ileriye yönelik harekete geçmemizin ve planlarımızı uygulamaya koymamızın daha uygun olacağını söylemeliyim.


26 Mart Cumartesi burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gün boyunca ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar da hissedebiliriz. Öte yandan bugün hedeflerimize yürüyecek motivasyon ve enerjiyi hissedebilir ve özellikle de ilişkiler söz konusu olduğunda gereken değişimleri gerçekleştirebilecek güçte olduğumuzu fark edebiliriz.


27 Mart Pazar burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde kendimizi şanslı ve iyimser hissedebilir, bizim için önemli olan kişilerden destek gördüğümüz için kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Sabah saatlerinde duyguların akışında çok büyük bir rahatlık olacağını, sevgiyi paylaşmanın ve empati kurmanın çok kolay olacağını söyleyebiliriz. Saat 09.26’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Ruhsal çalışmalar ve sanatla ilgilenmek, su kenarında zaman geçirmek için de çok uygun bir gün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER