21.05.2018

21-27 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenerek ve kendimizi enerjik hissederek başlıyoruz.

21 Mayıs Pazartesi:

21-27 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenerek, ruhsal ve bedensel olarak çok canlı ve enerjik hissederek başlıyoruz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için de çok uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde ufkumuzu genişletmek isteği duyabilir, ancak dengede kalmakta zorlanabiliriz.

Saat 06.30’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bugün önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalı, bu güzel günün tadını çıkarmalıyız. Bugün saat 05.14’te İkizler Burcu zamanı başlıyor. İkizler burcu zamanı eğitimlerin, iletişimin, bilgi akışının, kısa seyahatlerin ön plana çıkacağı, baharı bitirip yaza uyum sağlamanın zamanıdır. Bir yandan eğitimleri, ders notlarını toparlarken bir taraftan da tatil planları yapmaya başlayabiliriz. 21 Haziran’a kadar sürecek bu dönemde fiziksel ve zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabilir, bol bol sosyalleşebiliriz.

22 Mayıs Salı:

Saat 05.02’de başlayacak yeni döngüye göre bugün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olmaya başlayabilir. Sabah saatlerinde ılımlı ve uyumlu olabilir, gününü geri kalanında ise kendimizi rahat ve güvende hissedebiliriz. Bugün ayrıca kronik bazı sağlık sorunlarımızdan ya da endişelerimizden kurtulmak için girişimlerde bulunmamızda veya şifa çalışmaları yapmamızda fayda olabilir.

23 Mayıs Çarşamba:

Çarşamba günü işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Ancak sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Neyse ki sonrasında daha canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ayrıca bu saatlerde mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok kolay gelebilir.

Öğleden sonra saatlerinde kendimizi çok güçlü hissetsek de saat 17.56’dan sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün duygularımızı yumuşakça ifade etmek, ilham dolu şekilde iletişim kurabilmek, yazmak, tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için gökyüzü bizi destekliyor olacak. Bugün zihin ve iletişim sembollerinde de önemli bir hareketlilik söz konusu olacak. Yaratıcı fikirlere, ufkumuzu geliştirecek bilgilere açık olmak bize çok şey kazandırabilir.

24 Mayıs Perşembe:

Perşembe günü saat 09.51’de başlayacak yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Günün ilk yarısında biraz endişeli olsak da öğleden sonra hedeflerimize yönelik adım atacak kadar enerjik ve özgüvenli hissedebiliriz. Fakat akşam saatlerinde doğru koşullar değişebilir ve biz ilişkileri dengede tutmakta zorlanabilir ve aşırıya kaçan sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebiliriz.

25 Mayıs Cuma:

Haftanın son iş gününde ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat gün boyunca duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Cuma günü ve gecesinde kendimizi ve koşulları fazla zorlamamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

Bugün en iyi fikir sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek olabilir. Bugün zaten ruhsallığı sembolize eden iki gezegen birbiriyle uyumlu bir etkileşimde olacağından inançlarla ilgili konularda doğal bir akış, derinleşme, genişleme hissedebilirsiniz. Manevi yanınızın, sezgilerinizin ve rüyalarınızın bu dönemde nasıl ön plana çıktığını ve nasıl yükseldiğinizi fark edebilirsiniz. Bugün iletişim gezegeni de kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz ve ikna edici olabilmemiz için uygun koşullar olduğunu sembolize ediyor. Zihinsel kapasitemiz ve odaklanabilme gücümüz çok yüksek olabilir. Bu güzel sembolleri kullanarak duygusal zorlanmaları aşmanızı dilerim.

26 Mayıs Cumartesi:

Cumartesi günü ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Saat 16.39’a kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 16.39’da başlayacak yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Akşamüstü saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Sonrasında ise gerginliği daha da yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Kısacası Cumartesi gecesinde öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Bugün ayrıca ilişkileri, aşkı ve parayı sembolize eden Venüs’ün konumu, tüm bu konularda zorlanılan ve engellenmiş hissedilen bir gün olabileceğini gösteriyor. Bu sınavı farkındalıkla atlatan ilişkiler ise bu dönemden daha da güçlenerek çıkabilir. Yine de uyumdan ziyade kısıtlanma hissi ön planda olduğundan bugün sorunları çözüme ulaştırmaya çalışmaktan çok sorunların asıl sebebini idrak etmeye odaklanmamızda fayda olabilir.

27 Mayıs Pazar:

Haftanın son gününde duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu hissetsek de sonrasında geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında tüm semboller oldukça keyifli olacak. Saatler ilerledikçe çok daha ılımlı ve uyumlu olabilir, öğleden sonra saatlerinde ise daha da canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Akşam saatlerinde ise ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselecek. Tadını çıkarın!

Haftalık astrolojik yorumların burçlara özel yorumları için Aytaç Öner ile UZMANTV haftalık burç yorumlarını BU LİNKTEN izleyebilirsiniz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER