@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.01.2013

21-27 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 15 günü çok iyi değerlendirmemizi söylüyor. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, 21-27 Ocak 2013 haftasının tüm detaylarını Pudra.com'da anlatıyor.

21 Ocak Pazartesi

21-27 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya sükûnet, güven ve huzur arayışıyla başlıyoruz. Sabah saatlerinde temponun pek yüksek olduğu söylenemez. Size de tavsiyem koşulları ve kendinizi pek zorlamadan sakin sakin zaman geçirmeniz. Saat 16.05’tan itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve tempo hızlanıyor. Bu sürede iletişim, bilgi akışı, eğitimler, seyahatler ön plana geçecek. Çok daha fazla sosyalleşebilir, zihinsel ve bedensel olarak çok daha hareketli ve hızlı olabiliriz. Dün başlamış olan Kova Burcu ayı da bizi daha fazla sosyalliğe, ekip çalışmalarına, hümanist ve yaratıcı tarafımızı ön plana çıkaracak toplumsal projelerde yer almaya davet ediyor. Ancak bugün akşam saatlerine kadar biraz da belirsizlikler, kararsızlıklar yaşamamız mümkün olduğundan konsantrasyon gerektiren bir işle uğraşmak yerine sezgilerimize ve ilham gücümüze güvenmeliyiz. Akşam saatlerinde dostlar arasında kendimizi çok daha rahat ve güvende hissedebilir, fikirlerimizi rahatça paylaşabilir, kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz.

22 Ocak Salı
Sabahın erken saatlerinde oluşan olumlu bir gösterge etkisini tüm gün hissettirecek gibi. Buna göre Salı günü boyunca yeni bir eğitime başlamak, bir seyahat planlamak, fikirlerimizi rahatça ifade edeceğimizi ortamlarda bulunmak, çeşitli organizasyonlarda yer alarak bol bol sohbet etmek, kendimizi geliştirdiğimizi hissetmek ve özellikle zihinsel olarak aktif olmak kolay olabilir. Oldukça iyimser ve neşeli olmamız mümkün. Bugün zihin gezegeni de yeni ve yaratıcı fikirler ortaya koyabileceğimizi, ideallerimizi paylaşan dostlardan destek bulabileceğimizi sembolize ediyor. Kendinizi yeni fikirlere ve bilgilere açmanız için son derece uygun bir gün.

23 Ocak Çarşamba
Saat 13.42’ye kadar zihinsel ve duygusal hareketliliğimiz devam edecek ve halen yaratıcı fikirlere ulaşmak, yeni eğitimlere kaydolmak ve kendimizi rahatça ifade etmek için her şey bizi destekliyor. Bütün bunlar için harekete geçmek, sunuş yapmak, karar bildirmek, eğitim başlatmak, buluşma organize etmek için son derece uygun saatler. Ancak saat 13.42’den sonra gökyüzünde herhangi bir hareket bulunmadığından girişimlerin de sonuca bağlanması pek kolay olmayabilir. Bu yüzden bu saatten itibaren zihinsel hareketliliğinizi yeni bir karar almak ya da ileriye doğru harekete geçmek yerine bekleyen e-maillerinizi yanıtlamak, cevapsız aramalarınıza dönmek, elinizdeki eğitim notlarını toparlamak gibi işlere yönlendirmenizi tavsiye ederim.

24 Ocak Perşembe
Saat 05.01’de 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge, zihinsel olarak aktif günlerin yerini duyguların ön planda olacağı zamanlara bıraktığını gösteriyor. Sezgilerimizin yükseldiğini hissedebilir, duygusal olarak sevildiğimizi ve korunduğumuzu hissettirecek kişilerle güvenli ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Ailemiz, evimiz bu süreçte daha fazla ilgi odağımız olabilir. Sabahın erken saatlerinde duygularımızın ve sezgilerimizin sesini iyi dinlemeliyiz. Günün geri kalan bölümü beklenmedik sürprizlere, ani olaylara oldukça açık, biz ise güvende olma ihtiyacı hissediyoruz. İşte bu yüzden biraz daha gergin hissetmemiz, ani tepkiler vermemiz olası. Eğer siz de havayı elektirikli hissediyorsanız, böyle günlerin bizi uyandıran, böylece gerginlik veren konu ya da insanlardan özgürleşmemizi sağlayan ve yaratıcılığımızı yükselten etkilerinin farkına varmanızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinde ise duygusal olarak baskı altında hissediyorsanız biraz kabuğunuza çekilmeniz daha doğru olacaktır.

25 Ocak Cuma
Sabah erken saatlerde oluşan olumlu bir gösterge gün boyunca kendinizi iyi hissettirebilir. Buna göre duygusallığımızın, sezgiselliğimizin yoğun olduğu bugün içinde, bizim için önemli kişilerden destek bulabiliyor olmak ve özellikle işimizde; her şeyin yolunda gidiyor olması kendimizi güvende ve güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Dostlardan ve beraber çalıştığımız kişilerden de destek bulmamız mümkün. Duygusal olarak tatminin kolay olduğu Cuma gününde zihinsel olarak ise daha zor göstergeler var. Kendimizi ifade etmeye çalışmak, sunuş yapmak, anlaşma yapmak, eğitim almak gibi konularda zorluklarla karşılaşabiliriz. Bu yüzden Cuma günü kelimler değil duygular ön planda olmalı. Akşam saatlerinde ilişkilerde denge yaratmak emek gerektirse de çok keyifli zamanlar da geçirilebilir. Saat 22.36’dan sonra yeni bir plan yapmaya, ileriye yönelik bir atılımda bulunmaya çalışmanızı tavsiye etmem. Gözlemci durumda kalarak sadece duyguların tadını çıkardığınız bir gece olmalı. Sevdiklerimizle, dostlarımızla sosyalleşmek için de, evde zaman geçirmek için de çok uygun göstergeler var. Bu yüzden bu aralar evinizde bir parti vermeyi düşünüyorsanız Cuma akşamını tavsiye ederim.

26 Ocak Cumartesi
Bugün sabah saatleri için önereceklerim Cuma akşamı için önerdiklerime oldukça benziyor: Olaylara müdahale etmeden, kendinizi ve başkalarını zorlamadan, bugün sadece duyguların, sevginin, ailenizin ve evinizin tadını çıkarın. Bugün ön planda olan şans, iyimserlik ve rahatlık göstergeleri bunu daha da kolaylaştırabilir. Saat 16.21’den itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve buna göre evimizde ve kendi güvenlik alanımızda zaman geçirme isteğimiz yerini, çok daha fazla eğlence, coşku, dışavurum isteğine bırakıyor. Özgüvenimizin yüksek olduğu bu zamanlarda kendimizi her yerde ve her an rahat hissedebiliriz. Cumartesi akşamı kabuğumuzdan çıkmak, arkadaşlarla eğlenmek, sanatsal aktivitelerde bulunmak, hayatın tadını çıkarmak için son derece uygun. Kadersel karşılaşma ve buluşmalar da keyfimizi artırabilir. Cumartesi gecesinin tadını çıkarmanızı dilerim!

27 Ocak Pazar
Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen olumlu göstergeler iyimser ve neşeli bir Pazar sabahına uyanacağımızı müjdeliyor. Saat 06.38’de dolunay gerçekleşecek. Kova-Aslan dolunayı yaratıcılığı en fazla tetikleyen göstergelerden biri olduğundan özellikle sanatsal çalışmalar içinde olanların önümüzdeki 15 günü çok iyi kullanmaları gerektiğini söyleyebilirim. Hepimiz son 15 günde ne ektiysek, geleceğe yönelik hangi adımı atmaya başladıysak onun sonuçlarını bugünlerde görmeye başlayabilir ve kendimizi kutlayabiliriz. Öte yandan öğleye doğru biraz zorlayıcı göstergeler de var. Eğlenceli bir gün geçirmek isterken bazı sorumlulukların ya da finansal konuların karşımıza çıkması mümkün. Duygularımızla mantığımız, eğlenceyle sorumluluk arasında kararsız kalabileceğimiz bu saatlerde biraz sabırlı olmak gerekebilir. İkisine de zaman ayırmaya ne dersiniz? Akşam saatlerinde de duygularınızı ve isteklerinizi ifade etmeye çabalamanız akıntıya karşı kürek çekmek olabileceğinden sadece kendinizi mutlu etmeye yönelik konulara odaklanmanızı tavsiye ederim.

İyi haftalar!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER