@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.07.2014

21-27 Temmuz haftasının astrolojik yorumu

Ramazan ayının son haftası hızlı geçecek. Tamamlanması gereken işler için harekete geçmenizi tavsiye ederiz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

21 Temmuz Pazartesi

21-27 Temmuz haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü akşam saatlerine kadar Ay, kararlı Boğa burcunda olacak. Hayatı daha yavaştan almak isteyebilirsiniz. Başta damak tadı olmak üzere, size zevk veren şeylere yönelmeniz muhtemel. Yapmak istediklerinize kolaylıkla odaklanabilir, kararlı tavrınızı koruyabilirsiniz.

17:13 ile 19:37 arasında Ay boşlukta yani açısız olacak. Bu saatleri kendinize ayırmanız yararlı olur. Ardından Ay, İkizler burcunun renkli dünyasına girecek. Perşembe sabahına kadar iletişimle ilgili konular öne çıkabilir. Duygusallıktan uzak, daha rasyonel bir ruh halinde olabilirsiniz.

Gün içindeki hareketlere bakarsak, Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açı oldukça olumlu etkiler taşıyor. Ay’ın artık kapandığı günlere geçtiğimizi söylüyor. Birikmiş işleri bitirmek, bir sonuca varmak için, destek alabilirsiniz. Sizin için öenmli kişilerle görüşmeniz verimli olabilir.

Ay ile bereketli Jüpiter’in altmışlık açısı da günün şans faktörünü artırıyor. Şansı bulmak için ilk adımı sizin atmanız şartıyla. Olaylara iyimser yönden baktığınızda fırsatların yakında olduğunu göreceksiniz.

22 Temmuz Salı
Gün boyunca duygusal modumuzu anlatan Ay, İkizler burcunda olacak. Bir şeyler öğrenmek, öğretmek, aktarmak için hızlı hareket edebilirsiniz. Ay kapanmakta olduğundan, yapacağınız alışverişlerden kazanç elde edebilirsiniz. Her konuda farklı bir alternatif bulabilirsiniz.

Gün içinde göksel hareketlilik az ancak Ay ile sisli Neptün arasındaki kare açı, dikkatli olmanızı söylüyor. Yapmak istediğiniz şeyleri mantık çerçevesinde değerlendirmelisiniz. Duygusal yanılmalara açık olduğunuz bir günden geçmekte olduğunuzu fark etmelisiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için gözlerinizi dört açmalısınız.

23 Temmuz Çarşamba
Duygularımızı yönlendiren Ay, meraklı İkizler’de ilerliyor. Kim, nerede, ne yapıyor ilginizi çekebilir. Doğal olarak kendinizi dedikodunun içinde bulabilirsiniz. Dilin kemiği yok, ama dikkatli olmalısınız. Gün içinde pot kırma ihtimaliniz yüksek. Yanlışlığa sebep olmamak için ifadelerinize özen göstermelisiniz.

Ay ile sıradışı Uranüs arasında gerçekleşen altmışlık açı, duygularınızı tetikliyor. Adeta merakınızı artırıyor. Olmadık şeylere ilgi duyabilirsiniz. Merakınızı gidermek için heyecanlı davranabilirsiniz. Aynı etki hatalara da açık hale getirebilir. Temkinli olmakta yarar var.

İkizler burcunun yöneticisi olan Merkür’ün güçlü Plüton ile yaptığı sert karşıtlık, bazı konuların altını çiziyor. Bugün ifadeniz, sözleriniz oldukça değer taşıyor. Önemli bağlantıları bu sayede kurabilirsiniz. Ancak kurulmuş bağlantılara da zarar verme ihtimaliniz var.

24 Temmuz Perşembe
Sabah erken saatlerden itibaren Ay, hassas Yengeç burcuna geçiyor. Cumartesi akşam üstüne kadar daha duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular, manevi olaylar gündeme gelebilir. Aynı zamanda ülkemiz açısından, bazı toplumsal olaylar da gündeme taşınabilir. Gergin gökyüzü, gergin olayları anlatıyor. Sakinliği korumak, tepkisel davranmamak önemli.

Günün bağlantılarına bakarsak, Ay ile savaşçı Mars arasındaki üçgen, kontrol sağlamanın güç olduğunu gösteriyor. Her söylenene inanıp, harekete geçememelisiniz. Sinirlerinizi bozmamak için bazı şeyleri görmezden gelmelisiniz.

Ay ve hayalci Neptün arasındaki üçgen, gerçekleri çarpıtabilir. O yüzden emin olmadan attığımız adımlar soruna yer açabilir. Zan altında
kalabilir, yanlış anlamalara kurban gidebiliriz. Olaylar netleşmeden reaksiyon vermemek en iyisi olacak.

Gün içinde güzel etkiler de var; aşk gezegeni Venüs ile romantik Neptün arasındaki üçgen, sevdiğiniz kişileri yakına getiriyor. Aşkı derinden hissedebilirsiniz. Duygusallığın, romantizmin tadını çıkabiirsiniz.

Haftanın en güzel etkisi ise öğleden sonra başlayıp, ertesi günün ilk saatlerine kadar sürüyor. Astrolojide cazimi denilen özel bir asalet durumu yaşanacak. Şans göstergesi Jüpiter, kişiselliğin göstergesi Güneş’in kalbinden geçecek. Perşembe 14:27’ten başlayarak Cuma sabahı 08:59’a kadar sürecek. Bu saatlere önemli işlerinizi denk getirebilir, dualarınızı yapabilir, isteklerinize yönelebilirsiniz. Şans kapınıza gelmişken fırsatı yakalayın.

25 Temmuz Cuma
Duygusal modumuzu, günlük hareketlerimizi anlatan Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Ailemiz, annemiz, annelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Duygusal tatmine daha çok önem verebilirsiniz. Size özel, hassas konular ortaya çıkabilir. Korunmak, korumak gibi ihtiyaçlar artabilir. Gün içinde ülkemize yönelik önemli konuların ortaya çıkması ihtimali de yüksek.

Günün ilk bağlantısı zeki Merkür ile Uranüs arasında olacak. Aklınıza gelen bir fikirle sıra dışı şeyler yapabilirsiniz. Farklı bir düşünce sayesinde, sorunlara umulmadık çözümler üretebilirsiniz. Sürpriz şeyler duymaya da hazırlıklı olmalısınız.

Ay ile yenilmez Plüton arasındaki karşıtlıkla sinirleriniz gerilebilir. Karşınızdakilerle inatlaşmamalısınız. İşbirliği yapmak, gücünüzü artıracak. Tehdit olarak gördüğünüz şeylere karşı direnç göstermemelisiniz. Duygularınızı anlatarak çözüm bulabilirsiniz.

Ay’ın ani Uranüs’le yaptığı kare açı ise, işleri zorlaştırıyor. Tam bir şeyleri dengeye sokmuşken, her şey alt üst olabilir. Bunu şimdiden öngörüp hareket ederseniz, bu kadar zorlanmazsınız. Bir şeylere inat etmemeli, değişime ayak uydurmalısınız.

Ay ve ciddi Satürn arasındaki üçgen açı sorumlulukları hatırlatıyor. Yapmanız gerekenleri yerine getirdiğinizde daha rahat olacaksınız. Gösterdiğiniz çabanın karşılığını alacağınızı bilmelisiniz. Sabrınız takdir edilecek.

Ay ve akılcı Merkür birleşimi günü, duygusal değil, mantıksal bitirmeniz gerektiği söylüyor. İç dünyanızı dengelediğinizde, olayları daha iyi anlayacaksınız. Gücünüzü ve aklınızı birlikte kullanmalısınız. Sorunlara çözüm bulmaya odaklanmalı, bahaneleri atlamalısınız.

26 Temmuz Cumartesi
Günün büyük bir çoğunluğunda Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Ancak 05:25’ten 17:55’e kadar Ay boşlukta, açısız olacak. Bu saatlerde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Önemli işlerinizi bu saatlere denk getirmenizi tavsiye etmem.

Ardından Ay, gururlu Aslan burcuna giriyor. Kendinizi göstermek için daha cesaretli hareket edebilirsiniz. Daha yaratıcı, neşeli ve girişken olabilirsiniz. Duygularınıza fazla güvenir, aşırıya kaçarsanız kibirli davranmaya başlayabilirsiniz.

Bugün çok önemli bir gezegen hareketi de gerçekleşiyor. Aralık ayından beri hepimizi yoran, savaş gezegeni Mars, rahat etmediği Terazi burcundan çıkıyor, güçlendiği Akrep burcuna giriyor. Uzun zamandır sürüncemede kalan işler, artık düzene girmeye başlayacak. Ancak Mars’ın sertliğini unutmamak gerekiyor. Kanayan yaraya tuz basmak gerekebilir, can acıtabilir. Doğası gereği sert bir gezegendir. Ancak olayları netleştirir, kararları kesinleştirir.

Ay ile Mars arasındaki kare, Akrep burcuna geçmiş Mars’ın sertliğini ortaya koyacak. Duygusal çalkantı yaşadığınız konularda daha net davranabilirsiniz. Ne zamandır ayıp olmasın diye beklettiğiniz konuları, gündeme getirebilirsiniz. Daha net ve sert bir tavır içinde, yapmanız gerekeni yapabilirsiniz.

Ay ve şanslı Jüpiter’in birleşimine dikkat etmek gerekiyor. Aslında manevi yönü fazla olan Jüpiter, Aslan burcunun egosal etkisiyle abartılı davranmanıza sebep olabilir. Kişilik savaşlarından uzak durmanız yerinde olur.

Ay’ın kapandığı bu son günü, manevi temizlik için değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kendinizi arındırmak, yüklerden kurtulmak için Ramazan Ayı'nın hikmetinden de yararlanın. Hızlı bir sonbahara doğru yelken açarken, astroloji rüzgarını karşınıza değil, arkanıza alın.

27 Temmuz Pazar
Bugün Yeniay doğuyor. Gün içinde başka hareketlilik yok. Arife günü hazırlıklarını yapmak için oldukça güzel bir gün. Aslan burcunda gerçekleşen Yeniay, yaratıcı enerjilerin arttığı bir sürece girdiğinizi anlatıyor.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER