23.08.2016

22-28 Ağustos 2016 haftasının astrolojik yorumu

İlişkiler ve para konuları dahil genel olarak iyimser bir hafta geçireceğiz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da

22 Ağustos Pazartesi burç yorumu

Haftaya oldukça enerjik ve yüksek mücadele gücüyle başlıyor, çok daha canlı ve hareketli hissederek daha fazla risk almak istiyoruz. Öte yandan günün ilk yarısında ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Neyse ki gününü geri kalanında özgüvenimiz yüksek olabilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Bugün iletişim sembolü son derece olumlu konumda bulunuyor ve gün boyunca iletişimle ve eğitimle ilgili tüm çalışmaların, yazılı ve sözlü bilgi akışının çok kolay ve hızlı gerçekleşeceğini,  ufkumuzun gelişerek algımızın yükseleceğini sembolize ediyor. Bugün zihinsel işlerde son derece dikkatli, titiz, net ve verimli olabiliriz. Bugün ayrıca saat 19.40’da Başak Burcu zamanı başlıyor ve böylece de astrolojik olarak tatil mevsimi biterek işlere tekrar odaklanma zamanı başlıyor. 22 Eylül’e kadar işlerinizi toparlamak, yeni bir sistem kurmak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim.

22-28 Ağustos 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

23 Ağustos Salı burç yorumu

Saat 00.20’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Gece yarısından itibaren özgüvenimiz yüksek olabilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Günün büyük çoğunluğunda ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Akşama doğru her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir ve ilginç karşılaşmalar da yaşayabiliriz.
 

24 Ağustos Çarşamba burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren aradığımız destekleri bulmak kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi de sağlayabilir. Öğleye doğru yaklaştıkça daha da keyifli ve uyumlu olabilir, sonrasındaysa şifalandığımızı hissedebiliriz. Akşama doğru kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Gece yarısına doğru ise duygularımızı rahatça ifade edebilir ve fikirlerimize aradığımız destekleri bulabiliriz. Ancak saat 22.38’den sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatten sonra yeni bir adım atmamamızda fayda olabilir. Her ne kadar Çarşamba günü olumlu semboller birbiri ardına gelecek olsa da çok önemli ve riskli bir sembolizm de bu tabloya eşlik ediyor olacak. Bizi en fazla zorlayan Mars ve Satürn gezegenleri bugün birleşme konumunda gözükecek. Yaklaşık iki yılda bir bu konuma gelseler de, Yay Burcu’nda en son 1986 Şubat’ında birleşme halinde gözükmüşlerdi. Bu önemli sembolün Ay Tutulmasını takiben olması önemli olayların, yeni yapılanmaların ve yepyeni karar, odak ve hedeflerin söz konusu olabileceğini gösteriyor. Özellikle özgürlük, inanç, adalet, uluslararası ilişkiler, eğitim ve seyahat gibi konularda çeşitli zorlanma, yeni deneyim ve gelişmeler yaşanacağını tahmin edebiliriz. Bu dönemde bütün bu konular başta olmak üzere hayatın getirdiklerini, götürdüklerini, anlamını fazlasıyla sorgulayanlar ve depresif ve engellenmiş hissedenler için bir uyarı: Gökyüzü sadece sabır ve kararlılığımızı sınamakta. Dilerseniz hayatınıza bir de bu gözle bakın! Belki de içinizde yepyeni bir güç ve irade keşfedebilirsiniz.
 

25 Ağustos Perşembe burç yorumu

Saat 02.40’ta başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinde Sondördün’e doğru gidiyor olmanın verdiği gerginlik ön plana çıkabilir ve biz de hırsımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Bugün gün boyunca engellerle mücadele etmek gerekebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde de gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar da söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamakta fayda olacak. Kısacası Perşembe günü gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek.  Üstelik de gün boyunca ilişkilerinizle ve finansal durumunuzla ilgili kaygı duymanıza sebep olan olaylarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir durumda konudan kaçmak yerine aslında sorunun ne kadar kronik olduğunu fark ederek yüzleşme yaşamanızda ve köklü bir çözüm yaratmaya çalışmanızda çok büyük fayda olacaktır. Kolay gelsin!
 

26 Ağustos Cuma burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren ilginç tesadüfler yaşayarak geçmişle gelecek arasında kaldığımızı hissedebiliriz. Gün boyunca endişeli ve kırılgan olsak da, dostlarımızla sosyalleşebilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Akşam saatlerinde kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Genel olarak zorlu sembollerin birbirini izlediği, hayatta gitmek istediğimiz yönü sorgulayabileceğimiz ve belirli bir hedefe odaklanmakta zorlanabileceğimiz, ancak ilham gücümüzün yüksek olacağı bir gün olabilir.
 

27 Ağustos Cumartesi burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Sonrasındaysa mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Saat 03.31’den 06.07’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından mümkün olduğunca sakin kalmak daha mantıklı olacaktır. Saat 06.07’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında özgüvenimiz yüksek olabilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Gününü geri kalanında ise sezgilerimizi artıran ve bize ilham veren semboller gerçekleşecek.
 

28 Ağustos Pazar burç yorumu

Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde duygusal olarak çok daha fazla zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında şifalandığımızı hissetmemiz mümkün. Bugün ayrıca gökyüzünde çok önemli bir sembolizm oluşacak. Normalde yılda 1 kez oluşan bu duruma göre iyicil etkiye sahip olan iki gezegenin birleşik görünümde bulunması pek çok olumlu gelişmenin müjdecisi olabilir. Kişisel haritalarınıza göre hangi konuda bu etkiden faydalanabileceğiniz netleşecek olsa da bugünlerde başta ilişkiler ve para konuları olmak üzere genel olarak iyimser olacağımızı ve yeni fırsatlar elde edeceğimizi söyleyebiliriz. En son 25 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşerek bazı konularda bizi umutlandıran bu sembol belki de bu kez daha fazla yüzümüzü güldürebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER