23.10.2018

22-28 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek, oldukça canlı ve hareketli şekilde başlayabilir, daha fazla risk almak isteyebiliriz.

İZLE: ASTROLOJİ YÖNTEMLERİ👇 
22 Ekim Pazartesi:

22-28 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek, oldukça canlı ve hareketli şekilde başlayabilir, daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde desteklendiğimizi, her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir, ilginç tesadüfler sonucu geleceğe yönelik adımlar atabiliriz. Ancak öğleden sonra saatlerinde herhangi bir konuda engellerle mücadele etme zorunluluğunda kalırsanız ve özellikle de sorumluluklar tarafından sınırlandırılmış hissederseniz koşulları zorlamamalısınız. Neyse ki bugün zihinsel olarak çok güçlü olabilir, ilgilendiğimiz konulara kolayca odaklanabilir, kendimizi rahatça ifade edebiliriz.

25 Ekim Salı:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Akşamüstü saatlerine kadar bulduğumuz desteklerle kendimizi daha cesur hissetsek de sonrasında duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Saat 21.17’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, akşamın geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün saat 14.22’de Akrep Burcu zamanı başlayacak ve her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarımızla buluşturacak. Akrep Burcu tıpkı doğanın bugünlerde bize söylemeye başlayacağı gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. 22 Kasım’a kadar devam edecek bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzem olacak. Kolay gelsin!

24 Ekim Çarşamba:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Fakat saat 17.33’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 17.33’te başlayacak yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Fakat bu saatlerde aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Sonrasında ise geçmişle yüzleşmek zorunda kalacağımız olaylarla karşılaşabilir ve hedeflerimize yönelmekte zorlanabiliriz. Saat 19.41’de Dolunay gerçekleşecek.

Her Dolunay Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Akrep-Boğa Dolunayında dengelenmesi gereken iki uç sahip olduklarımızı korumak ile güven alanından çıkarak risk almaktır. Bir tarafta bizi güvende hissettiren, keyif ve huzur veren temalar varken diğerinde tutku, güç ve dönüşüm bulunur.  Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız. Duygularımız bu dönemlerde her zamankinden de yoğun olabilir.

Dolunay’a gökyüzündeki çok etkili bir Büyük Kare Açı kalıbının eşlik ediyor olması sadece bugün için değil, önümüzdeki 15 gün için önemli mesajlar içeriyor. Kadersel olduğunu çarpıcı derecede hissedeceğimiz olaylar bugün gerçekleşebilir ve geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçme fırsatı bulabiliriz. Bu gösterge otorite figürlerine karşı gelmek, hümanist tarafı ortaya çıkarmak, baskıya boyun eğmeyerek itirazda bulunabilmek gibi anlamlar içerirken, yaratıcılığı en fazla artıran göstergelerden biridir. Bu etkinin değişimi ve yenilenmeyi desteklediğini ve alternatif yaratabilme gücünü artırdığını belirtmeliyim. Hatta hayat hedeflerimizi kökünden değiştirmemize sebep olabilecek olaylar yaşamamız da mümkün olabilir. Aşırı tepkiselliğe dikkat etmek, güven alanımızdan çıkmak ve adımlarımızı mutlaka özgürlüğe doğru atmak bugünün önemli uyarılarından olabilir. Bol şans!

25 Ekim Perşembe:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Üstelik başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz. Günün ikinci yarısında ise ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için son derece uygun saatler olabilir.

26 Ekim Cuma:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir.  Öğleden sonra ise fazlasıyla coşkulu ve iyimser hissetsek de zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir.

Dengeli olmanın önem taşıyacağı Cuma günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz. Ancak saat 17.50’den 22.40’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 22.40’ta başlayacak yeni döneme göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece saatlerinde bulduğumuz desteklerle ve gelişen tesadüflerle hedeflerimize yöneldiğimizi hissedebiliriz. Bugün ayrıca aşk, para, ilişki, ortaklık ve sanatla ilgili konularda özel bir vurgu gerçekleşeceğinden yılın en etkili ve sürprizli günü de olabilir. Öte yandan bu temaları sembolize eden gezegenin geri harekette olduğunu ve dengesizlik ve güvenilmezlik etkisi taşıdığını unutmamalıyız.

27 Ekim Cumartesi:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemek yerinde olabilir. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için, yazma, çizme, tasarlama işleri içinse son derece uygun bir gün olabilir.

28 Ekim Pazar:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinde hedeflerimize yürüyecek motivasyon, enerji ve gücü hissedebiliriz. Saat 07.38’den sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Şifa konularıyla ilgilenmek için de uygun bir gün olabilir. Bugün gün boyunca otorite figürleriyle kolayca uzlaşmak ve önemli kişilerden destek bulmak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir.

İyi haftalar dilerim.
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER