22.01.2018

22-28 Ocak 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya enerjik ve mücadele gücümüz yüksek bir şekilde, canlı ve hareketli başlıyoruz. Peki sonrası? Zeynep Süzmen Şen ile 22-28 Ocak yorumları Pudra'da!

22 Ocak Pazartesi:

22-28 Ocak 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek şekilde, son derece canlı ve hareketli başlayabilir, daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Fakat öğleden sonra saatlerinde baskı ve zorluklarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde keyfimiz yerine gelecek ve kendimizi uyumlu ve rahat hissedeceğiz.

23 Ocak 2018 Salı:
Salı günü de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde geleceğe yönelik kararlar verebilir ve yeni adımlar atabiliriz. Ancak öğleden sonra kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek zorlaşabilir. Akşama doğru da bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir.

24 Ocak 2018 Çarşamba:
Hafta ortasında enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Saat 07.17'den 16.39'a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 16.39'da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Günün geri kalanında önemli kişilerden alacağımız destekler özellikle iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolü oldukça zorlu bir etki altında olacak. Bu konum kendimizi ifade etmek veya anlaşma ve sözleşmeler yapmak için pek uygun olmasa da, bilgilerin derinine inebilme ve zihinsel kalıplarımızı değiştirme açılarından avantajlı olabilir.

25 Ocak 2018 Perşembe:
Perşembe günü huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir. Neyse ki öğleye doğru ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselirken empati gücümüz de artabilir. Akşam saatlerinde ise dikkatli olmak gerekecek çünkü bizi geçmişle yüzleştirecek olaylarla karşılaşacağız.

Zor olsa da geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Bugün gün boyunca fikirlerimize destek bulmamız ve ufkumuzu geliştirecek sohbet ve eğitimlere katılmamız da mümkün olabilir.

26 Ocak 2018 Cuma:
Cuma gününün ilk yarısında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan gün boyunca gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Cuma günü öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

Saat 20.39'da başlayacak 2,5 günlük sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz.

26 Ocak Çarşamba günü savaş sembolü Mars yeni konumuna, yani Yay burcuna geçecek. Böylelikle gücümüzü, enerjimizi ve odaklanmamızı finansal konulardan seyahate, eğitime ve gelişime doğru çevirebileceğiz. Tabii bu konularda çaba sarf etmemizi gerektiren durumlarla da yüzleşmemiz mümkün olabilir. Özgürlük bu süreçte en önemli önceliğimiz haline gelebilir. Mars, ülkemiz haritasında silahlı kuvvetler, emekçi kesim ve polisi sembolize eden alana gireceğinden bu alanlarda yeni tetiklenmelerin söz konusu olabileceğini de söyleyebiliriz. Mars'ın bu konumu 17 Mart tarihine kadar sürecek.

27 Ocak 2018 Cumartesi:
Hafta sonuna girdiğimizde zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Sonrasında da akşamüstü saatlerine kadar oldukça uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Bu saatlerde belirsizlik ve karmaşa da söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için ise çok uygun saatler olabilir. Akşam saatlerinde ise geleceğe yönelik destekler bularak doğru adımları atmaya başladığınızı hissedebilirsiniz.

28 Ocak 2018 Pazar:
Haftanın son gününde zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında dostlarımızla sosyalleşmek veya ideallerimize yönelik çalışmalar yapmak iyi gelebilir. Saat 13.40'tan 21.57'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlayabiliriz.

Saat 21.57'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan bugün zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyon yapmaya zaman ayırmalıyız. Aslında yaratıcılığımızın yükseldiği ve ilginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün de olabilir. Örneğin şifa teknikleriyle ilgili eğitim almak veya uygulamalar yapmak için uygun bir gün olabilir.

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER