@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.07.2013

22-28 Temmuz 2013 haftalık astrolojik ipuçları

Bu hafta önemli gökyüzü olaylarıyla karşı karşıyayız. 23 Ağustos’a kadar sadece kendimizi ifade edebileceğimiz işlerle ilgilenmek isteyebiliriz. Haftanın astrolojik ipuçları Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'den...

22 Temmuz Pazartesi:

22-28 Temmuz 2013 haftalık astrolojik ipuçları
Önemli gökyüzü olaylarının olduğu ilginç bir günle başlıyoruz haftaya. Sorumluluk duygumuz ve hayatı ciddiye alma eğilimimizin akşam saatlerine kadar çok yüksek olduğunu ve hedeflerimize yönelik adımlar atma isteği içinde olacağımızı biliyoruz. Ancak bugün somut sonuçlara ulaşmak çok kolay olmadığından sadece eldeki işleri toparlamakla ve gelişmelere gözlemci olmakla yetinmenizi tavsiye ederim. Sabahın erken saatlerinde oluşan güçlü bir gösterge etkisini birkaç gün gösterebilir. Buna göre duygularımızın ve içgüdülerimizin bizi aşırılıklara götürebileceğini, aşırı tepkisel veya korumacı olmamaya dikkat etmeyi, eğer fazla hızlı harekete geçmişsek veya uçlarda bir duygusal durumla karşılaşmışsak, özellikle de işin içine öfke girmişse çok dikkatli olmamız gerektiğini söyleyebiliriz. Bu yüksek enerjiyi özellikle su sporları yaparak, evinizle ilgilenerek veya yemek yaparak kullanmanızı tavsiye ederim. Saat 15.41’de aşk, ilişkiler ve para sembolizmi içeren Venüs burç değiştirerek ve 16 Ağustos’a kadar bu konularda çok dikkatli, detaycı ve huzursuz olabileceğimizi anlatacak. Saat 18.57’de ise yaşam enerjisi Güneş Aslan Burcu’na geçecek ve astrolojik olarak tatil, eğlence ve rahatlama zamanının geldiğini müjdeleyecek. Özellikle 23 Ağustos’a kadar güneşin tadını çıkarmak, rahat ve özgüvenli olmak ve sadece kendimizi ifade edebileceğimiz işlerle ilgilenmek isteyebiliriz. Saat 21.07’de ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre sosyalleşmek, dostlarımızla birlikte zaman geçirerek ideallerimizi paylaşmak isteyebiliriz. Yaratıcılığımız ve alternatif geliştirebilme eğilimimiz artabilir. Saat 21.15’te ise Dolunay gerçekleşecek. Her dolunay atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı, her şeyin görünür ve net olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Aslan-Kova dolunayı kendimiz olabilmek, kendimizi ifade edebilmek ile ekip çalışması yaparak birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, kendimizi düşünmekle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını gerektirir. Kısacası haftanın ilk günü oldukça hareketli olacak diyebiliriz!

23 Temmuz Salı:
Haftanın en zorlayıcı göstergelerinden birini sabahın erken saatlerinde uykuda atlatacağımızdan belki de çok keyifli uyanmayabilirsiniz ama hiç merak etmeyin Salı gününün geri kalanı dostlarımızla bir araya gelmek, ideallerimizi paylaşmak, yaratıcı yönümüzü ortaya çıkarmak, ekip çalışmaları yapmak, toplum için veya dünya için bir şeyler yapma fırsatları elde etmek için son derece uygun olacak. Saat 17.00’a kadar tüm bu konularda destek bulmak çok kolay olacak. Bu saatten sonra ise oldukça kadersel karşılaşmalar yaşayabilir, geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Ancak harekete geçmek için biraz daha beklemenizi tavsiye ederim çünkü Salı akşamını sadece dostlarımızla anın tadını çıkararak geçirmeliyiz.

24 Temmuz Çarşamba:
Çarşamba günü önemli işlerimizi sığdıracağımız bir gün olmaktan ziyade sosyalleşerek, arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek, yaratıcı işlerle uğraşarak geçirmemizin uygun olacağı bir gün çünkü gün boyunca gökyüzünde hiçbir temel gösterge bulunmuyor ve bu da sonuç gerektiren işlerin belirli bir göstergeye ulaşmasını zorlaştırıyor. Saat 21.23’te 2,5 günlük yeni bir süreç başlayacak ve buna göre çok daha naif, duyarlı, sezgisel, hassas ve biraz da karmaşa halinde hissetmemiz mümkün olabilir. Önümüzdeki 2,5 gün boyunca bizi ruhsal, zihinsel veya fiziksel olarak fazla zorlamayacak, tam tersine manevi tarafımızı besleyecek, ilham verecek işlerle ilgilenmeliyiz. Örneğin dans, müzik, deniz kenarında zaman geçirmek veya yoga, meditasyonla ilgilenmek için en uygun zamanlar olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde duygusal ihtiyaçlarımızla ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek isteyebilir.

25 Temmuz Perşembe:
Perşembe sabahının erken saatlerinde arka arkaya destekleyici vurgular göz çarpmakta. Manevi yönümüzün, duyarlılıklarımızın ve sezgilerimizin çok yüksek olduğu Perşembe sabahı büyük bir inanç ve mutluluk hissiyle uyanarak güne başlayabiliriz. Arkasından isteklerimize yönelik adım atma motivasyonunu bulabilir, öğlen saatlerinde ise güçlü kişilerden destek bularak daha da rahat edebiliriz. Akşamüstü saatlerinde kadersel karşılaşmalar her şeyin yolunda gittiği hissini yaşatabilir. Akşama doğru bir takım endişelerle yüzleşsek bile sonrasında kalbimizle mantığımızın seslerinin uyum halinde olduğunu fark ederek doğru kararları verebilir, sevdiklerimizle duygularımızı rahatça ifade edebildiğimiz keyifli bir akşam geçirebiliriz. 21.43 sonrasında olayları tamamen akışına bırakmayı özellikle tavsiye ederim.

26 Temmuz Cuma:
Haftanın romantik, en hassas, en naif gününü yaşıyor olacağımız Cuma gününde dikkatli olmayı, analitik düşünmeyi, hesap yapmayı gerektiren önemli işleri koymamalısınız. Özellikle de finansal konularda karar almak, ortaklıklar veya imza gerektiren işlerde adım atmak için oldukça riskli ve karmaşa içeren bir gün olabilir. Tüm bu konularda ancak akşam saatlerinde kendimizi güvende hissetmeye başlayabileceğiz. Ruhsal çalışmalar yapmak, sanatla ilgilenmek, sevgilimizle keyifli zamanlar geçirmek, rahatlamak ve tamamen akışta olmak içinse harika bir gün. Cuma gününü bu şekilde geçirerek tadını çıkarmanızı dilerim.

27 Temmuz Cumartesi:
Saat 00.30’da yepyeni bir gösterge başlıyor ve 2,5 gün sürecek bu gösterge enerjimizin, coşkumuzun, mücadeleci yönümüzün artacağı, çok daha canlı ve hareketli zamanlara işaret ediyor. Sabah saatlerinde önemli kişilerle uyum halinde olmak kendimizden ve hayatımızdan daha da memnun olmamızı sağlayabilir. Öğlen saatlerinde abartılara kaçmamaya ve makul davranmaya dikkat ettiğimiz sürece son derece iyimser, rahat ve coşkulu olabiliriz. Ancak Cumartesi günün geri kalanı için bu kadar keyifli şeyler söylemek çok kolay değil çünkü arka arkaya mücadele ve rekabeti sembolize eden göstergeler söz konusu olacak. Enerjimizi, gücümüzü gereğinden fazla zorlamamaya, aşırı duygusal ve içgüdüsel tepkiler vermemeye, bizi harekete zorlayan olaylara veya kişilere karşı sakinliğimizi korumaya çok dikkat etmeli ve sağduyuyu korumalıyız. Gece yarısından sonra gerçekleşecek bir gösterge tüm güne damgasını vurarak gereksiz güç savaşlarına girmeyi tetikleyebileceğinden bugün sakin kalanların her işten daha karlı çıkacaklarını söylemeliyim. Özellikle de otorite figürleriyle olan anlaşmazlıklarda koşulları zorlamamaya dikkat etmeliyiz. Babasının veya eşinin otoriter davranışlarından canı sıkılanların bazı farkındalıklar yaşayarak zorlanabileceği saatler olabilir.

28 Temmuz Pazar:
Cumartesi günü etkisini göstermeye başlayan bazı zorlayıcı göstergeler bugün de hissedilebilir. Bir taraftan gücünüzü zorlamanızı gerektiren mücadele konuları, bir taraftansa elinizi kolunuzu bağlayan kişi veya olaylarla yüzleşmeniz gerektiğini hissediyorsanız, üstelik içgüdüsel olarak bir şeyleri halletmek, ileriye atılmak isteği içindeyseniz lütfen tartışmalara girmeyin ve biraz sakin olun! Çünkü Pazar günü sonuca ulaşmak çok zor olacağından koşulları hiçbir şekilde zorlamamamız gereken bir gün olacak. Öte yandan bugün kullanılması gereken çok özel bir gösterge de bulunuyor ve iki şans göstergesi birbiriyle uyumlu ve destekleyici bir duruma geliyor. Buna göre aslında bugün pek çok fırsat, şans, bolluk ve keyif göstergesi de söz konusu olacak ve ancak sakin kalarak büyük resmi görebilenler bunları yakalayabilecekler. Umarım siz de onlardan biri olursunuz!

Sevgi, saygı, barış ve insan haklarının ön planda olduğu bir hafta dileklerimle...
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER