@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.09.2013

23-29 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu

Hızlı bir haftaya başlıyoruz. Haftanın ilk yarısında iletişim, haberleşme ve diyaloglar ön planda olacak. Hafta sonuna doğruysa daha duygusal konular öne çıkacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun’un haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

23 Eylül 2013 Pazartesi

23-29 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu
Geçen hafta Dolunay'ın yoğun enerjisi gündemdeydi. Ancak pazartesi daha yavaş başlıyor. Bugün Ay Boğa burcunda olacak. Kendinizi rahatlatmak, şımartmak ve daha fazla huzur duymak isteyebilirsiniz. Damak tadınızın da ön planda olacağı bir gün. Yediklerinizden ve içtiklerinizden zevk duymak isteyeceksiniz.

Ay’ın ilk açısı savaşçı Mars’la olacak. Sabah saatlerinde huzurunuzu bozan, sizi kızdıran şeylere sabır göstermenizi öneririm. Gereksiz yere tepki vermemeli, olaylara direnç göstermemelisiniz.

Ardından şanslı Jüpiter'le olan destekleyici altmış derecelik açı, huzurunuzu koruyabileceğinizi gösteriyor. Şans ve fırsatı yakınlarınızda bulacaksınız. İyi niyetinizle attığınız adımların karşılığını hızla alacağınızı da söylemeliyim. Duygularınızı sakince anlatmaya çalışmakta fayda var.

Pazartesi 10.12 ile salı 10.34 saatleri arasında Ay boşlukta olacak. Bu yüzden duygusal ritmimizi anlatan Ay’ın gün boyunca boşlukta, açısız kaldığı zamanlarda dikkat etmek gerek. Bu zaman içerisinde yeni işlere başlamaktan çok, elde kalan işleri tamamlamak ve kişisel bakıma yönelmek en iyi seçenek.

24 Eylül 2013 2013 Salı
Sabah 10.34’ten itibaren Ay boşluktan çıkarak İkizler burcuna girecek. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca ikizler burcunun verdiği canlılığı, merakı ve heyecanı hissedebilirsiniz. Daha çok soru sormak, daha çok şey öğrenmek isteyebilirsiniz. Öğrendiklerinizi yakınlarınıza anlatmak ve iletişimde bulunmak için çok çaba sarf etmenize gerek kalmayacak. Her türlü iletişim trafiğinin artacağı bu günlerde yanlış anlamalardan uzak durmak için de dikkatli olmanızı öneririm.

Ay’ın İkizler burcu yolundaki ilk açısı Güneş’le olacak. Önem verdiğiniz kişilerle iletişime geçmeniz çok daha kolay olabilir. Aradığınız desteği kolayca alacaksınız. Sizin için otorite olan bir kişiyle iletişim kurmanız ve isteklerinizi ona iletmeniz mümkün. Karşı tarafın işbirliği sayesinde rahatlayabilirsiniz.

Akşam saatlerinde Ay’ın gizemli Neptün’le kurduğu zorlayıcı kare açı, ayaklarınızı yere sağlam basmanız gerektiğini anlatıyor. Hayallere dalıp gerçeklerden uzaklaşmamalısınız. Ancak aradığınız aşksa, beklediğinizden büyük bir jestle karşılaşmanız mümkün.

25 Eylül 2013 Çarşamba
Bugün de Ay İkizler burcunda. İletişim, haberleşme ve eğitim ön planda olacak. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla veya komşularınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Ticari faaliyetlerde bulunmanız da mümkün. Pek çok kişiyle konuşabilir ve yazışabilir, iletişim halinde olabilirsiniz. Hızlı bir gün sizi bekliyor.

Ay’ın ilk kontağı sürprizler gezegeni Uranüs’le. Sabah yataktan beklenmedik bir haberle kalkmanız muhtemel. İlk etapta yüreğinizi hoplatsa da duygularınızı değil, aklınızı kullanarak hareket etmenizi tavsiye ederim. Özellikle vereceğiniz tepkiler olayları gereksiz yere büyütebilir.

Akşam saatlerinde olayları tetikleyen Mars işbaşında olacak. Yanlış anlamalarla ego dolu tepkiler vermemek için sabırlı olun. Böylece ne zamandır ulaşmak istediğiniz hedefe daha rahat ilerleyebilirsiniz.

26 Eylül 2013 Perşembe
Ay bugün de İkizler burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Eğitim, öğretim ve iletişim gibi konular da ön planda olmaya devam edecek. İletişim gezegeni Merkür’le uyumlu üçgen açı kuran Ay, gün boyunca hareketliliğin devam edeceğini anlatmakta. Öğrenmek istediklerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Yakın yerlere yapacağınız ziyaretlerden karlı çıkmanız mümkün.

Ancak Ay’ın 14.21’de boşluğa düşmesiyle yeni işlere adım atmak yerine mevcut işleri tamamlamaya çalışmanızı öneririm. Fırsat bulursanız yapabileceğiniz ve içe dönmenizi sağlayacak dua, meditasyon, ibadet gibi konular ruhunuzu dinlendirmeye yarayacak. Son birkaç günün hızını ve yoğunluğunu böylece atabilirsiniz.

Ay, akşam 22.24’te Yengeç burcuna geçecek. Pazar öğlene kadar sürecek bu yolculukta kendinizi daha duygusal, anaç ve vatansever hissedebilirsiniz.

27 Eylül 2013 Cuma
Bugün duygusal konular daha fazla öne çıkabilir. Kendinizi daha hassas hissetmeniz mümkün. Ay’ın Yengeç burcunda olması anne, annelik, aile, vatan gibi konulara duyarlı olacağınızı gösterir. Kendinizi daha şefkatli, merhametli bulabilirsiniz. Başkalarını beslemek, korumak, kollamak isterseniz, bunun gayet doğal olduğunu söyleyebilirim.

Ay ve sisli Neptün arasındaki üçgen açı, duygularınızı daha da hassaslaştırabilir. Günün ilk saatlerinde hüzünlenebilir, ağlamak isteyebilirsiniz. Olayları dramatize etmeye çalışabilirsiniz. Ancak gün boyu bunun etkisinde kalmamanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde önem verdiğiniz kişilerden eleştiri alabilirsiniz. Eşiniz ya da yöneticinizle aranızın gerginleşmemesi için duyguları bir kenara bırakın.

Özellikle öğle saatlerinde zorlukları aşmak, olayların üstüne gitmek ve bazı şeyleri başarmak durumunda kalabilirsiniz. Ay’ın güçlü Plüton ile kuracağı karşıtlık bunu anlatıyor.

Akşam saatlerinde zorlu Satürn’le kurulan uyumlu üçgen açı, zorlukları aşma konusunda size yardımcı olacak. Duygularınızı es geçmeden sorumluluklarınıza göre yönelmelisiniz. İşin kolayına kaçmak yerine mücadeleye hazır olun.

Akşam saatlerinde Ay ile fırtınalar gezegeni Uranüs’ün kuracağı sert kare açı, hızlı olayların gündeme geleceğini anlatır. Olabilecekleri önceden görüp toparlanırsanız karlı çıkabilirsiniz. Aksi taktirde başkalarının eleştirileriyle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Günün bir diğer önemli açısı, sevgi gezegeni Venüs’le şans gezegeni Jüpiter arasındaki uyumlu üçgen açı olacak. Bu kontak, ilişkilerinizi geliştirebileceğinize, değer kazanabileceğiniz birkaç güne işaret ediyor. Ancak Venüs’ün Akrep burcundaki zor durumuna dikkat etmek gerekir. Hırsı ve intikamı geride bırakmalı, sadece sevgiyi düşünmelisiniz.

28 Eylül 2013 Cumartesi
Ay, duygusal Yengeç burcunda yoluna devam ediyor. Manevi konulara daha fazla eğildiğiniz bugünlerde sezgileriniz yolunuza ışık tutacak.

Gün içerisindeki ilk kontağın bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’le olması, şansınızın artacağına işaret ediyor. Beklentinizi yükseltmeden fırsatları iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Öğle saatlerinde Ay ile güzel Venüs arasında kurulacak uyumlu üçgen açı sizi destekleyecek. Ancak Venüs’ün hırslı Akrep burcunda olduğunu unutmamalı, gizli bir hırs içerisine girmemelisiniz.

Günün son bağlantısı Venüs’le mücadeleci Mars arasındaki sert kare açı olacak. Bu da hırsınızı yenmek için bir fırsat daha ortaya çıkaracak. İlişki içinde mücadele etmeniz gerekebilir. Kazanmak istiyorsanız inat ettiğiniz şeyleri bırakmalısınız. Ego savaşından uzak durmalısınız.

29 Eylül 2013 Pazar
Pazar gününün ilk saatlerinde duygusal ve hassas hissedeceksiniz. Yengeç burcunun verdiği alınganlıkla kendinizi korumaya alabilirsiniz.
Ay’ın iletişim gezegeni Merkür’le kuracağı sert kare açının, aklınızı karıştıracak şeyleri gündeme getirmesi olası. Başkalarının söylediği şeylerle mücadele etmek yerine, olayları ciddiye almamanızı tavsiye ederim.

Öğlene doğru Ay’ın Aslan burcuna geçmesiyle rahatlayacaksınız. Kendinizi daha keyifli, yaratıcı ve karizmatik hissedebilirsiniz. Ay’ın Aslan burcundaki yaklaşık iki buçuk günlük yolculuğu boyunca kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Ön planda olmak için adımlar atacaksınız. Ancak egosal çıkışlardan uzak durmanız yerinde olur.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER