@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.03.2015

23-29 Mart haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta yeni ve hızlı bir süreç başlıyor, daha fazla hareket edebilir, daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

23 Mart Pazartesi

23-29 Mart haftasının astrolojik yorumu
Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde her ne kadar iyimser ve neşeli olsak da aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebileceğimizden yeme içme, alışveriş başta olmak üzere tüm davranışlarımızda farkındalık içinde olmayı hatırlamalıyız. Öğle saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Akşamüstü saatlerinde de kendimizi rahat şekilde ifade edebiliriz. Saat 16:25’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak yerinde olacak. Bu sırada bazı endişelerimizi şifalandırma şansına da kavuşabiliriz.

24 Mart Salı
Saat 15:23’te 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gün boyunca özgüvenimiz çok yüksek olabilir, kendimizi rahat ve keyifli hissedebiliriz. Gece yarısına doğru kısa bir süre bazı sorumluluklar ve zorunluluklar bizi kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Bazı düşünceler zihnimize endişe verse de bugün ilişkilerde empati, romantizm ve fedakarlık artabilir ve sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yüksek olduğunu fark edebilirler.

25 Mart Çarşamba
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz ve ilham gücümüz de çok yüksek olabilir. Bu saatlerde biraz da karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Sabah saatlerinde her şeyin çok kadersel ve çok olumlu biçimde geliştiğini fark edebiliriz. Öğlene doğru daha da fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Akşama doğru oldukça sosyal olabilir, dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebiliriz. Bugün genel olarak bizim için önemli kişilerden destek görebileceğimiz, özellikle işimizle ilgili olarak sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebileceğimiz bir gün olabilir. Çarşamba gününü iyi değerlendirmenizi dilerim.

26 Mart Perşembe
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir ve sabahın erken saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Öğleden sonra saatlerine kadar motivasyon ve gücümüzün çok daha fazla yükseldiğini fark edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Saat 16:36’dan 21:46’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve her ne kadar harekete geçme içgüdümüz yüksek olsa da önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım. Saat 21:46’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber daha fazla duygusallaşıyoruz. Bu akşam kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir.

27 Mart Cuma
Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Sabah saatlerinde ilk dördünün getirebileceği gerginliği hissetsek de yeni girişimlerde bulunmak için motivasyonumuz da yükselebilir. Öğlene doğru ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz artabilir. Meditasyon yapmak, su kenarı yerlerde olmak, sinemayla ya da müzikle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinde ise her şey çok kadersel biçimde değişebilir. Akşama doğru hep keyif veren şeylerle ilgilenebilir, mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Gerek sosyalleşmek, gerek romantik saatler geçirmek, harika bir akşam yemeği ya da sanatla ilgilenmek ve böylece hayattan keyif almak için güzel bir akşam olabilir. Tadını çıkarın!

28 Mart Cumartesi
Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Gece yarısından itibaren önce korkularımızla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir ve sonra beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Neyse ki sabah saatlerinde endişelerimizin yerini şifanın aldığını fark edebiliriz. Gün boyunca kendimizi rahat şekilde ifade edebilir, anlaşmalar yapabilir ve sözleşmeler imzalayabiliriz. Öte yandan bugün hayatın keyifli tarafları fazlasıyla ilgimizi çekebilir. Yeme içme, alışveriş başta olmak üzere tüm keyiflerimizde aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Bu etki ilişkiler ve finans konularında da aşırı iyimserlik getirebilir. Dengeleri korumaya devam edebilirseniz, Cumartesi günü genel olarak iyimser, neşeli ve keyifli geçebilir.

29 Mart Pazar
Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Gece yarısından itibaren hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı ve baskıcı tavırlardan uzak durmalıyız. Saat 03:59’dan 07:48’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından geleceğe yönelik adımlar atmamalıyız. Saat 07:48’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Akşamüstü saatlerinde kendimizi daha da güvende hissedebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER