@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2016

23-29 Mayıs 2016 haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

23 Mayıs Pazartesi

Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteğiyle başlıyoruz. Öte yandan gece yarısından itibaren otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Sabah saatlerinde ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve zorlansak da geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz. Günün geri kalanında bol bol sosyalleşebilir ve heyecanlı, yaratıcı saatler geçirebiliriz. Saat 18.38’den sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Gece saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir.

23-29 Mayıs 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

24 Mayıs Salı

Saat 08.33’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bugün aşk, ilişkiler ve para sembolü 24 Mayıs’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Buna göre güven ihtiyacımız yerini daha fazla harekete bırakacak. Bu konularda biraz hafiflemek isteyebilir, daha çocuksu ve yüzeysel davranmaya başlayabiliriz. Kısa seyahatler, keyifli eğitimler ve bolca sosyallik önceliklerimiz olmaya başlayabilir. Tadını çıkarın!
 

25 Mayıs Çarşamba

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz yüksek olabilir. Sonrasındaysa kendimizi iyimser, şanslı ve rahat hissedebilir, öğleye doğru da duygularımızı rahatça ortaya koyabilir ve kendimizi ifade edebiliriz. Ancak akşamüstü saatlerinde duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, bir şeylerin değişmesi gerektiğini ve hayatımızı nelerden arındırmak istediğimizi daha iyi kavrayabiliriz ve böylece geleceğe yönelik önemli adımlar atabiliriz. Bugün gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşecek. Barış sembolü Venüs ile savaş sembolü Mars’ın karşı karşıya gelmesi, bugünlerde uzlaşıya ulaşmanın pek de kolay olamayabileceğini göstermekte. Bu sembolizm başta kadın-erkek ilişkileri olmak üzere tüm ilişkileri, ortaklıkları, finansal konuları ve sanatsal çalışmaları zorlayabilir.
 

26 Mayıs Perşembe

Gece yarısından itibaren aniden gelişen olaylar gerginliği yükseltebilir. Saat 04.12’den 17.26’ya kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Geleceğe yönelik adımlar atmak için pek uygun saatler olmadığını söylemeliyim. Saat 17.26’da başlayan yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Akşamüstü saatlerinde motivasyonumuz yükselebilir ve kendimizi çok güçlü hissedebiliriz. Akşama doğru çok daha ılımlı, uyumlu ve neşeli olabilir, sosyalleşmek, dostlarla olmak veya romantik saatler geçirmek isteyebiliriz. Perşembe gecesini keyifle değerlendirmenizi dilerim. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek. Bu sembolizm dünya astrolojisinde çok büyük önem taşır çünkü en büyük ve önemli döngülerden biridir ve dünyanın düzenini ilgilendirir. Bu sembolizm 2000 yazından beri kurulmakta olan bazı sistem, düzen ve yapıların tekrar sınanması zamanının geldiğini gösteriyor. Daha önce 2006 yılında sınavların ve 2010 yılında önemli yüzleşmelerin gerçekleştiğini gösteren ve en son 3 Ağustos 2015 ve 23 Mart 2016 tarihlerinde benzerlerini deneyimlediğimiz bu sembole çok dikkat etmek gerekir.  Eğer bu tarihler sizin için bir anlam taşıyorsa, özel hayatınızla veya iş hayatınız ile ilgili kilit zamanlara işaret ediyorsa, ilgili konuda son viraja girdiğinizi söyleyebilirim. Bu seferki sınav tamam mı devam mı, büyümeli mi küçülmeli mi diye sorduruyor olabilir ve bu karardan sonra 2021’e kadar bu konuyla ilgili artık rahat edeceğinizi de sembolize ediyor olabilir. Bu tarihlerin dünya ve ülkemiz için taşıdığı öneme de dikkat edersek içinde bulunduğumuz günlerin anlamını daha iyi anlayabiliriz.
 

27 Mayıs Cuma

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren sosyal olabilir, kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabilir ve kendimizi oldukça özgüvenli ve rahat hissedebiliriz. Gün boyunca özellikle işimizle ilgili desteklendiğimizi hissetmek her şeyin yolunda olduğu duygusunu verebilir. Sadece akşam saatlerinde düşüncelerimizi ifade edebilmekte ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Bugün savaş sembolü Mars 3 Ocak-6 Mart tarihleri arasında bulunmuş olduğu Akrep Burcu’na tekrar geri dönüyor. Bu burçta çok güçlü çalışan Mars çok daha hedef odaklı, hırslı, tutkulu ve güçlü şekilde ilerlediğimizi hissettirebilir. Özellikle 3 Ocak-6 Mart tarihleri arasında tamamlanamamış olan finansal konularda bu kez önemli adımlar atılabilir ve borçlar, ödemeler, ortaklıklar ve yeni riskler ön plana çıkan konular olabilir.
 

28 Mayıs Cumartesi

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde dostlarımız yaratıcılığımızı destekleyebilir ancak günün geri kalanında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 23.19’dan sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir.
 

29 Mayıs Pazar

Saat 00.05’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Bugün sabah saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabilir ve öğle saatlerinde ise Sondördün’ün getirdiği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Gününü geri kalanında ise kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştiremeyebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal çalışmalar ve sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Gece yarısına doğru ise tam tersine içe kapanmamız, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz mümkün. Pazar akşamı koşulları zorlamamakta fayda olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER