@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.01.2017

23-29 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta gerçeklerle yüzleşebilir ve önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

23 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek ve deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteğiyle başlıyoruz. Özellikle sabah saatlerinde hedeflere odaklanmakta zorlanma ve kararsızlık göstergeleri bulunduğundan dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Bugün zihin gezegeni de duygularımızı

23-29 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu
yumuşakça ifade etmek, ilham dolu şekilde iletişim kurabilmek, yazmak, tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için bizi destekliyor.
 

24 Ocak Salı burç yorumu

Bugün kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde sosyalleşebilir ancak dengeli olmakta zorlanabiliriz. Öğleye doğru ise kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öte yandan öğleden sonra ruh halimiz değişmeye başlayabilir ve bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün geri kalanında ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Salı gününün ikinci yarısında öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 20.34’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak.
 

25 Ocak Çarşamba burç yorumu

Saat 01.44’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Bugün günün ikinci yarısında ilham gücümüzün çok yüksek olacağını ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimizi söyleyebiliriz. Bugün ayrıca ikili ilişkiler ile ilgili biraz endişeli ve kırılgan olabileceğimizi hesaba katarak hareket etmemizde fayda olacak. Bu konuda şifaya ulaşmak için yaralarımıza dikkatle bakmamız gerekebilir.
 

26 Ocak Perşembe burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasındaysa ani olaylar, sürprizler ve şoklara karşı oldukça esnek olmanız gerekebilir. Neyseki akşama doğru iyimserleşmeye başlayabiliriz. Ancak bu sefer de coşku ve heyecana fazlasıyla kapılarak duygusal iniş çıkışlar yaşamamız mümkün. Bu saatlerde yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimine dikkat etmeli ve dengeleri korumaya özen göstermeliyiz. Akşam saatlerinde daha keyifli, huzurlu ve uyumlu
olmamız mümkün.


27 Ocak Cuma burç yorumu

Bugün sabah saatlerinde hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Sabah saatlerinde motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olabilir ve işbirliği yapmak da mümkün olabilir. Ancak saat 10.18’den 11.37’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 11.37’de başlayacak sürece göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.  Bugün gökyüzünde önemli bir sembolizm dikkat çekiyor ve ilişkiler ve finansal konularla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Bu sembolizme göre söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebilirsiniz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır. Öte yandan ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.
 

28 Ocak Cumartesi burç yorumu

Saat 03.06’da Yeniay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir.
Kova Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün yükselmesiyle hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz.


29 Ocak Pazar burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler
için de oldukça uygun günler olabilir. Sabahın erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Sonrasında da hayatta sağlam adımlarla yürüdüğümüzü fark edebilir ve önemli destekler de bulabiliriz. Ancak saat 08.53’ten 19.11’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 19.11’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir. Bugün zihin ve iletişim sembolü oldukça zorlu bir etki altında olacak. Bu konum kendimizi ifade etmek, anlaşma ve sözleşmeler yapmak veya alım satım işleri için pek uygun olmasa da yeni fikirlere merak, bilgilerin derinine inebilme, zihinsel kalıpları değiştirerek şifalanma açılarından avantaj getirebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER