23.07.2018

23-29 Temmuz 2018 haftası astrolojik ipuçları

Retro Merkür'e dolunay ve Ay tutulması eşlik ediyor. İlginç, mücadeleli, olaylı bir hafta bizi bekliyor. Sakin ve esnek olanlar için her şey daha kolay.

Merkür'ün geri gitmeye başlayacağı, dolunaya Ay tutulması'nın eşlik edeceği, çok ilginç, mücadeli, olaylı, gergin bir hafta bizi bekliyor. Sakin ve esnek olanlar için her şey daha kolay olabilir. 


23-29 Temmuz 2018 haftası astrolojik ipuçları
23 Temmuz Pazartesi:
Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek başlıyor, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak istiyoruz. Gün boyunca kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurma çabası bizi yorabilir. Akşam saatlerinde ise belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Pazartesi akşamı boyunca dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim.

24 Temmuz Salı:
Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok kolay olabilir. Saat 11.22’den sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.  Bugün ayrıca ilişkiler ve finansal konulardaki belirsizlik ve karmaşalardan dolayı bu konularda riskli bir karar almamakta, sözleşme ve anlaşmalara imza atmamakta, yüklü miktarlarda alışveriş yapmamakta fayda olacaktır. Sanatla uğraşanlar içinse biraz çaba da gerektirse ilginç ve ilham dolu bir gün olabilir.

25 Temmuz Çarşamba:
Saat 00.48’den itibaren başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Öte yandan bugün özellikle özgürlük ve adalet konularında oldukça hassas olabiliriz. Ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir günde olduğumuzu ve bugün sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceğini hatırlatmalıyım. Ama eğer kalıpları kırmak, baskı unsurlarına hayır demek, özgürleşmek, sıra dışı ve yaratıcı olabilmek istiyorsanız sizin için önemli fırsatlar da söz konusu olabilir. Bugün ayrıca kronik sorunlarımızın çözülmesi ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün olabilir.  

26 Temmuz Perşembe:
Perşembe günü de hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin yükseldiğini fark edebilir, sonrasında da özellikle iş ortamında huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Fakat günün ikinci yarısı oldukça farklı olabilir ve duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz.

Saat 16.42’den sonra da gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. 

Bugünün en önemli sembolizmine göre ise iletişim ve zihin sembolü Merkür saat 08.02’de yine gerilemeye başlıyor! 19 Ağustos’a kadar devam edecek olan bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını biliyoruz. Bu dönemlerin özellikle eğitim ve seyahat planlarımız ile ilgili bir kez daha düşünmek ve aksayan noktaları tespit etmek için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Ancak teknolojik aletlerle ilgili yedekleme işlemlerinizi yapmayı ve rezervasyonlarınızı kontrol etmeyi unutmayın! Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek, temizlemek ve içe dönüşler gerçekleştirmek son derece kolaydır. Bu yüzden derin şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun günler olabilir. Özellikle mutluluk konusu üzerine odaklanabiliriz. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

27 Temmuz Cuma:
Günün ilk yarısında da hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Öte yandan gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 13.40’da başlayacak yeni döngüye göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Fakat bu saatlerde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla, akşam saatlerinde ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşmamız söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya ve esnek davranmaya özen göstermeliyiz.

Cuma günü saat 23.20’de dolunay ve ona eşlik eden bir Ay tutulması gerçekleşecek. Dolunay yeni aydan bu yana atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız.

Kova-Aslan dolunayı kendimiz olabilmek, kendimizi ortaya koyabilmek ile grupla birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, kendimizi düşünmekle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını getirir.

Dolunaya Ay tutulmasının eşlik etmesi ise özellikle bu konularla ilgili çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder ve etki süresi de çok daha fazla olacaktır. Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay tutulması ile kendini daha fazla gösterir. Bu dönemde bırakmak istediğiniz temalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle geçmişte otorite engelleri yüzünden kendinizi ortaya koyamamışsanız ya da sizi halen geriye çeken duygusal bağımlılıklarınız varsa bunları serbest bırakmak için gökyüzü önemli bir destek sunmakta.

Bu gökyüzü hareketlerinin ülkemiz haritasına etkisinin oldukça şaşırtıcı ve sert olacağını tahmin edebiliyoruz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerle, otorite figürleriyle, babamız veya eşimizle uzlaşmak pek kolay olmayabilir çünkü bugün otorite figürleri başta olmak üzere tüm ilişkilerimizde anlaşma ve uzlaşma yeteneğinden oldukça uzak olabiliriz. Daha çok gerginlik ve rekabet eğiliminin ön planda olacağı cuma günü sakin olup öfkeden ve çatışmadan uzak durabilenler için daha olumlu sonuçlar söz konusu olabilir.
 
28 Temmuz Cumartesi:
Hafta sonunda otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Duygularımızın coşkusuna fazlasıyla kaptırabiliriz. Öte yandan bugün ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs bütün bu konularda güçlenmeyi, desteklenmeyi, özgüveni ve gereken dönüşümü rahat şekilde gerçekleştirebilmeyi öne çıkaracak. 

29 Temmuz Pazar:
Haftanın son gününde otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında mantığımızla duygularımızı dengelemekte ve kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz.

Saat 12.26’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün gün boyunca tanıştığınız, karşılaştığınız insanlara ve gelişen olaylara farkındalıkla bakarsanız aslında tüm tesadüf gibi gözüken şeylerin ne kadar anlamlı olduğunu fark edebilirsiniz. Tümü sizin geçmişi geride bırakarak geleceğe yönlenebilmeniz için gerçekleşiyor olabilir. Bol şans!

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER