@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.12.2012

24-30 Aralık 2012 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, 15 gündür üzerinde uğraştığınız konularda karar almanızı sağlayacak. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'da anlatıyor.

24 Aralık Pazartesi

24-30 Aralık 2012 haftası astrolojik ipuçları
Huzur, sakinlik ve güven arayışıyla başlıyoruz haftaya. Maddi konular da bizim için ön planda olabilir. Bugün gökyüzünde çok fazla hareket olmadığından sakin bir gün geçirmeyi bekliyoruz. Önemli bir risk almak veya yeni bir girişimde bulunmak gibi bir planınız varsa bunu Pazartesi yapmanızı hiç tavsiye etmem. Bugün tamamen anın tadını çıkarıyor olmalıyız. Akşama doğru kadersel karşılaşmalar söz konusu olabilir. Geçmişe takılmamanın ve kurtulmamız gereken ne varsa temizlemenin önem taşıdığı bir gün.

25 Aralık Salı
Sabah motivasyonumuzu yüksek hissetsek de 7.59-9.14 arasında önemli bir risk almamak ve beklemede olmak daha doğru olacaktır. Saat 9.14’ten sonra tempo birden hızlanabilir. İletişim, bilgi akışı, eğitim ve seyahat konuları ön plana çıkarken zihinsel ve fiziksel olarak oldukça hareketli olmamız gerekebilir. Ancak öğleye kadar konsantre olmak zor olabilir ve karmaşa, belirsizlik, kararsızlık hissedebiliriz. Bu yüzden önemli işlerimizi mümkün olduğunca öğleden sonra, hatta akşamüstü saatlerine bırakmakta fayda olacaktır. Bu saatlerde ekip çalışmalarında yaratıcı fikirler ortaya çıkabilir. Akşam saatlerinde bazı endişelerimize odaklanabilir ve şifalanmaya doğru gidebiliriz. Genel olarak sıradışı taraflarımızı ön plana almak, ideallerimizi izlemek ve fark yaratmak için uygun bir gün olabilir. Ancak otorite figürleri ile çatışma eğilimi içinde olabileceğimizden sakin olanın kazançlı çıkacağını hatırlamalıyız.

26 Aralık Çarşamba
Sabah saatlerinde oluşan iki gösterge de oldukça sosyal, hareketli, ancak bir o kadar da aşırılıklara kaçma riski taşıyan bir günü işaret etmekte. Özellikle ilişkilerde kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalabiliriz. Alışverişe çıkmak, finansal herhangi bir girişimde bulunmak bugün tavsiye edilmeyeceği gibi yediğimize içtiğimize de mümkün olduğunca farkındalıkla yaklaşmalıyız. Yaratıcılığımız, sıra dışı olana açıklığımız sürerken otorite figürlerine ve her türlü kurala karşı fazlasıyla hassas olabilir, tepkisel davranmaya eğilim gösterebiliriz. Oysa ki kontrollü tepkilerle büyük değişimler yaratabileceğimiz, hayatımızda bize yük olan, bizi sıkıştıran her ne varsa kurtulabileceğimiz bir gün olabilir. Sorumluluktan kaçmayanlar küllerinden yeniden doğacak gücü bulabilirler. Savaş gezegeni de 2 Şubat’a kadar ideallerimiz uğruna mücadele edebileceğimizi sembolize ediyor.

27 Aralık Perşembe
Değişimi kontrollü şekilde gerçekleştirmek, gücü sorumlulukla kullanmak, tutkularımıza ciddiyetle odaklanmak için uygun bir gün. Öte yandan gerek sağlığımıza gerekse tüm hayatımıza yönelik şifalanmayı da gerçekleştirebiliriz. Ancak kendimizi ifade etmek ve duygularla mantığı dengelemek bugün çok zor olabilir. Sabah saat 8.51’den akşam 22.07’ye kadar gökyüzünde hiçbir önemli hareket olmadığından bizim de önemli bir girişimde bulunmaktansa anın tadını çıkarıyor olmamızda fayda var. Önemli işlerinizi Perşembe’ye bırakmamak iyi bir fikir olacaktır. Akşam saat 22.07’den sonra ise 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Buna göre çok daha duygusal ve sezgisel olabileceğimiz, ailemizin bizim için ön planda geleceği, sevdiklerimizle zaman geçirmek isteyeceğimiz 2,5 gün bizi bekliyor. Özellikle bu geceyarısına doğru empati ve ilham gücümüzün oldukça yükseldiğini hissedebiliriz.

28 Aralık Cuma
Cuma günü hem duygusal yoğunluğumuz hem de duygusal iniş çıkışlarımız çok ön planda olabilir. Sabahın erken saatlerinde yeterince esnek olmazsanız ani olayların getirdiği gerginlik içinde bulabilirsiniz kendinizi. Daha sonra saat 12.21’de Dolunay gerçekleşecek ve son 15 gündür üzerinde uğraştığınız konularda nereye kadar gelebildiğinizi ortaya koyacak yüzleşmeler yaşatacak. Yengeç-Oğlak dolunayı geleneksel değerleri, aileyle iş arasında ve duygularımızla sorumluluklarımız arasında denge kurma çabasını sembolize eder. Akşamüstü saatleri de bu sefer kendimizi duygusal olarak baskı altında hissetmemize sebep olabilecek göstergeler getirecek. Saat 16.44’ten itibaren ise sular biraz daha durulabilir ve kendimizi güvende hissedebiliriz ancak bu saatler yine önemli bir risk almadan gözlemci kalmak gereken saatler olacak. Kısacası Cuma günü koşulları zorlamak yerine kendi kabuğumuzda kalmamız çok daha akıllıca olacaktır.

29 Aralık Cumartesi
Duygusal yoğunluğumuz devam ederken gökyüzünde çok fazla hareket olmadığından sakin bir gün geçirmeyi bekliyoruz. Akşama doğru kadersel karşılaşmalar söz konusu olabilir. Doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu ve doğru kişilerden destek bulduğumuzu hissediyor olsak da önemli bir risk almak için uygun bir gün olmadığını hatırlatmalıyım. Sevdiklerimizle zaman geçirmek, ailemizle olmak ya da sadece evimizle ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir.

30 Aralık Pazar
Sabah saat 9.46’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Kendimizi ve hayatı sevdiğimizi hissettiğimiz, eğlenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya odaklandığımız, enerjik, canlı ve özgüvenli günler bizi bekliyor. Öte yandan bugün akşamüstü saatlerine kadar fazlasıyla rekabetçi ve gergin olabiliriz. Güç savaşlarının yoğun olarak hissedilebileceği bugünü hayatınızda değişmesi gereken bir şeye odaklanarak büyük bir dönüşüm yaratma fırsatı olarak da değerlendirebilirsiniz. Sizin için önemli olan erkek figürlerinden de destek bulabilir ve kendinizi çok daha güvende hissedebilirisiniz. Akşama doğru her şey çok daha yerine otururken kendinizi yaratıcı ve sıra dışı hissetmeniz ve dostlardan destek bulmanız da kolay olabilir.

İyi haftalar!

Zeynep Süzmen Şen

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER