@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.10.2016

24-30 Ekim 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bugünlerde kendinizi bazı konularda engellenmiş hissedebilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

24 Ekim Pazartesi burç yorumu

Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyerek başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün günün ilk yarısında dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Günün ikinci yarısında ise duygularımızı ve isteklerimizi rahatça ifade edebilir, duygu-mantık dengesini kolayca kurabiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan gezegen konum değiştiriyor ve 12 Kasım’a kadar kalacağı yeni konumda daha derin konulardan bahsedeceğimiz, gizemli temaların ilgimizi çekeceği, sezgilerimizin yükseleceği ve açık ve net bir iletişimden ziyade biraz daha ketum ve kapalı olacağımız zamanların başladığını sembolize ediyor.

24-30 Ekim 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

25 Ekim Salı burç yorumu

Saat 06.17’de başlayacak yeni döngüye göre işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önümüzdeki 2,5 gün önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde duygularımızı ve isteklerimizi rahatça ifade edebilir, duygu-mantık dengesini kolayca kurabiliriz. Ardından özgüvenimiz daha da yükselebilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyduğumuzu hissedebiliriz. Fakat günün geri kalanında kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Gece yarısına doğru belirsizlik ve karmaşa söz konusu olabileceğinden akşam saatlerinde riskli işlere girişmek yerine sanatsal veya ruhsal çalışmalarla ilgilenebiliriz.
 

26 Ekim Çarşamba burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde bazı engellerle mücadele etmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Neyse ki öğleye doğru bulduğumuz desteklerle kendimizi daha güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Günün geri kalanında motivasyonumuz daha da yükselebilir ve hedeflerimize yönelecek enerjiyi bulabiliriz. Ancak saat 21.33’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından günün geri kalanında ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Gece yarısına doğru endişeli ve kırılgan hissetsek bile karşımızdaki kişilere faydalı olmayı başarabiliriz. Bugün ilişkileri, ortaklıkları, finans ve sanatı sembolize eden gezegen olan Venüs dinamik açılar alında olacak. Bir yandan olumlu, yeni fırsatlar sunan yüzünü, bir yandan da zorlayıcı yüzünü görmemiz mümkün. Tüm bu konularda bir yandan belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamamız gerekirken, diğer yandan yüzleşmeler söz konusu olabilir ve karar almamız gerekiyor olabilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde çok kadersel gelişmeler söz konusu olabilecektir. Aslında bugün iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyen konumda gözükecek. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana fırsatların çıkabileceği günler söz konusu olabilir. Böylece çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Ya fırsatları değerlendirmek için karmaşa ve belirsizliklerin içinde geçmişimizle cesurca yüzleşerek risk alacağız, ya da risk almaktan kaçınarak kendimizi güvenceye almaya çalışacak ama tatminsiz kalabileceğiz. Karar sizin!
 

27 Ekim Perşembe burç yorumu

Bugün saat 16.51’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bu saatlerde ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Özellikle temizlik yapmak ve düzenleme işleriyle ilgilenmek için çok uygun saatler olabilir. Saat 16.51’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim sembolü gezegen oldukça ilginç bir sembolizm ortaya koyacak. Son derece kadersel gelişmeler sonucu geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir. Bu sembolizmin bir benzerleri bu yıl 9 Mayıs, 7 Temmuz ve 13 Eylül tarihlerinde de gerçekleşmiş olduğundan, bu tarihlerde yaşadığınız bir sorunun tekrar karşınıza çıkabileceğini ve tekrar yüzleşerek sorunu çözme şansına ulaşabileceğinizi söyleyebiliriz. Bu sırada büyük bir zihinsel zorlanma içine girebilir, güçlü bir muhalefetle karşılaşarak fikirlerinizin baskı gördüğünü hissedebilirsiniz. Aynı sembol 28 Aralık tarihinde de tekrar ederek bu yılki sürecini tamamlayacak.
 

28 Ekim Cuma burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Günün ilk yarısında kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Akşamüstü saatlerine doğru ise son derece keyifli ve uyumlu olabilir, romantik hissedebiliriz. Akşam saatlerinde de tüm hayatımızın sağlam zeminde olduğunu fark edebilir ve güven içinde hissedebiliriz. Gün boyunca gerçekleşen olumlu sembollerin ardından gece yarısına doğru duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Bugün enerjimizi sağlığımızı yeniden yapılandırmak ve şifa çalışmaları yapmak için kullanabiliriz.
 

29 Ekim Cumartesi burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Öğleye doğru ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 13.10’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Zaten Ay’ın kapanan döngüsü de bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor. Özellikle günün ilk yarısındaki uyarı içerikli sembollere ek olarak bugün gökyüzünde ortalama yılda sadece bir kere gerçekleşen çok önemli bir sembolizm daha bulunuyor. Buna göre gerginlikler patlamalarla sonuçlanabileceğinden kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamalı, kritik önem taşıyan konuları gündeme getirmemeli, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmeliyiz. Kolay gelsin!
 

30 Ekim Pazar burç yorumu

Saat 05.01’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün büyük çoğunluğunda Ay’ın kapanan döngüsü bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor olacak. Saat 20.38’de Akrep Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Akrep Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. Bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzemdir. Akrep Burcu’nda gerçekleşen Yeniay her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. Akşam saatlerinde ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Bu saatlerde doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu hissettirebilecek tesadüfler yaşayabiliriz. Öte yandan bugün çok önemli bir başka sembolizm de ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda yılın en riskli günlerinden birinde olduğumuza ve koşulları fazla zorlamamamız gerektiğine işaret ediyor. Bugünlerde söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebilirsiniz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır. Bugün bütün bu yoğun ve zorlayıcı duygulara ek olarak ilham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmak, örneğin yazmak ve tasarımla ilgilenmek için de oldukça uygun bir gün olduğundan, kendimizi bu şekilde ifade ederek rahatlamamız mümkün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER