24.09.2018

24-30 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilham gücümüz yüksek bir şekilde başlıyor. Salı günü ise Koç-Terazi aksında, ilişkiler ve ortaklıklar alanında önemli bir dolunay gerçekleşiyor.

Haftaya ilham gücümüz yüksek bir şekilde başlıyor. İsteklerimizi sözlü olarak ifade etmek için çok doğru bir gündeyiz. Salı günü ise Koç-Terazi aksında, ilişkiler ve ortaklıklar alanında önemli bir dolunay gerçekleşiyor. Çarşamba günü ise yaralı şifacı Kiron, son kez Balık burcunda konaklayacak. Şifalanmak için çok doğru bir dönemdeyiz. 

24-30 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

24 Eylül Pazartesi:

Haftaya ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek şekilde başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde moralimiz yüksek olabilir. Kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 08.26’dan itibaren gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir.

Bugün iletişim sembolü Merkür, oldukça dinamik göstergeler etkisinde olacak. Kendimizi yazılı ya da sözlü ifade etmek, cesurca konuşmalar yapmak ve ikna edici olmak için oldukça uygun bir gün olabilir.

25 Eylül Salı:

Salı günü saat 02.03’te başlayacak yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.

Saat 05.52’de Dolunay gerçekleşecek. Her dolunay, yeniaydan bu yana atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir.

Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız. Dolunayın Koç-Terazi burçları üzerinde gerçekleşmesi ise bütün bu temanın ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden ilerleyeceğini gösteriyor. Aynı zamanda uluslararası ilişkiler, politika ve hukuk alanlarında da önemli olayların gün yüzüne çıkabileceğini tahmin edebiliriz. Hem zorluk ve engellerin, hem de destek ve şifanın fazlasıyla ön plana çıkacağı bir Dolunay bizi bekliyor. Dolunayın ardından bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. İlerleyen saatlerde bulduğumuz desteklerle kendimizi daha cesur hissetsek de mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek yine de zor gelebilir. Günün ikinci yarısında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından daha sakin saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Bugün desteklendiğimizi, her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir, ilginç tesadüfler sonucu geleceğe yönelik adımlar atabiliriz.

26 Eylül Çarşamba:

Çarşamba günü de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Saat 13.29’dan sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Eğer bugün herhangi bir konuda engellerle mücadele etme zorunluluğunda kalırsanız ve özellikle de sorumluluklar tarafından sınırlandırılmış hissederseniz koşulları zorlamamalısınız. Öte yandan bu zorluklar aslında korkularınızla yüzleşmek için iyi bir fırsat olabilir.

Şifa sembolü Kiron bugün 2010 Nisan’ından 2018 Nisan’a kadar kalmış olduğu Balık Burcu’nu son kez ziyaret edecek. 18 Şubat 2019 tarihine kadar sürecek bu sembolizm en kırılgan, en hassas ve en fedakar olduğumuz konularda şifalanmaya destekleyici olabilir. 2010 yılından bu yana hayatınızın hangi alanlarında şifayı aramaktaydınız? İşte şimdi bir fırsat daha sizi bekliyor. Bol şans!

27 Eylül Perşembe:

Perşembe günü saat 10.15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 10.15’te başlayacak yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Fakat sabah saatlerinde aniden gelişen olaylar gerginlik getirebilir. Sonrasında ise geçmişle yüzleşmek zorunda kalacağımız olaylarla karşılaşabilir ve hedeflerimize yönelmekte zorlanabiliriz. Akşamüstü saatlerinde taşlar yerine oturur gibi olsa da, akşam saatlerinde rekabet ve gerginlikler zorlayıcı olabileceğinden kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamamız ve bu geceyi mümkün olduğunca sakin geçirmeye çalışmamız tavsiye edilebilir.

28 Eylül Cuma:

Haftanın son iş gününde huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Öğleden sonra saatlerinde de kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz. Bugün hedeflerimize yürüyecek motivasyon, enerji ve gücü hissedebiliriz.

29 Eylül Cumartesi:

Cumartesi günü huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Saat 01.37’den 16.25’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 16.25’te başlayacak yeni döneme göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Akşam saatlerinde bulduğumuz desteklerle ve gelişen tesadüflerle hedeflerimize yöneldiğimizi hissedebiliriz.

30 Eylül Pazar:

Haftanın son gününde zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemek yerinde olabilir. Akşam saatlerinde kendimizi doğru ifade etmemiz ve anlaşıldığımızı hissetmemiz mümkün olabilir. Saat 18.38’den sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir.
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER