28.04.2017

24-30 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu

Bu hafta ilişkilerde denge kurmak ve uyumlu olmak zor gelebilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

24 Nisan Pazartesi burç yorumu

24-30 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu
Saat 03.32’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve aldığımız destekler kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Öte yandan ayın kapanmakta olduğunu ve yeni girişimler için uygun bir zaman olmadığını hatırlamakta fayda olabilir.

25 Nisan Salı burç yorumu
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Günün ikinci yarısında ise ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Ancak gece yarısına doğru fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek mümkün olabilir. Bugünü mümkün olduğunca sakin ortamlarda geçirmek iyi bir fikir olabilir.

26 Nisan Çarşamba burç yorumu
Saat 04.56’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün geri kalanında hedeflerimize doğru kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Bugün saat 15.16’da Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Boğa Burcu’ndaki Yeniay'da bahar artık tamamen gücünü ve etkisini göstermeye başlar ve bolluk, bereket, keyif, huzur ve hayatın tadını çıkarma zamanı gelmiş olur. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalabilmek ve anın tadını çıkarabilmek bu dönemde çok kolaydır. Keyfini çıkarın!

27 Nisan Perşembe burç yorumu
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüz ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Öğle saatlerinde ise kendimizi gereken değişimleri gerçekleştirecek güçte hissedebiliriz. Akşam saatleri sağlığımızla ilgilenmek veya şifa çalışmaları yapmak için son derece uygun olabilir. Perşembe gününün olumlu sembollerini en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

28 Nisan Cuma burç yorumu
Bugün saat 04.38’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Bugün gün boyunca yaratıcı düşünceler, ilginç fikirler, sıra dışı eğitimler ufkumuzu açabilir. Bugün ayrıca aşk ve ilişkiler sembolü Venüs 6 Haziran’a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor. Böylece ilişkilerde çok daha canlı, girişken, risk alan tavırlar içine girebiliriz. Öte yandan Venüs bu konumda rahat etmediğinden mücadele ve rekabet duygularını fazlasıyla körükleyebilir ve uzlaşıya varmayı zorlaştırabilir.

29 Nisan Cumartesi burç yorumu
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Gün boyunca fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek mümkün olabilir. Akşam saatleri de yaratıcı yönlerimizi kolayca ortaya koymak, sosyalleşmek ve grup çalışmaları içinde bulunmak için çok uygun olacak. Öte yandan gece yarısına doğru endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabilir, ardından bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

30 Nisan Pazar burç yorumu
Saat 00.29’dan 04.47’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 04.49’da başlayan 2,5 günlük döngüye göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ilişkilerde denge kurmak ve uyumlu olmak zor gelebilir. Günün geri kalanında ise özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Bugün gökyüzünde oldukça önemli bir sembolizm söz konusu olacak! Bu sembolizm genellikle üçleme halinde gerçekleşir ve belirli bir temayı tamamlar. Bu kez ilk etkileşimi 29 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmişti ve üçüncü ve son kez ise 2 Kasım 2017 tarihinde netleşecek.  Bir önceki üçlemenin en son 1976 yılında gerçekleştiğini ve bir sonraki üçlemenin ise ancak 2039’da gerçekleşeceğini söylersek ne kadar nadir bulunan bir durumla karşı karşıya olduğumuzu dahi iyi anlayabiliriz. Bizi endişelerimizle, korkularımızla, yetersizliklerimizle ve kronik diye düşündüğümüz sorunlarımızla yüzleştiren bu sembolizm oldukça derinden etkili olabilir ve hayatımızda pek çok temayı sorgulamamızı tetikleyebilir. Eğer depresif, hüzünlü ya da eli kolu bağlı hissederseniz, ya da sorunlarınızın çözümsüz olduğunu düşünüyorsanız, aslında tam da yaraları sarmanın zamanının geldiğini anlamalısınız. Kaderi sorgulatan ve belki de oldukça zorlayıcı gelebilecek bu sembolizmin elini taşın altına koyabilenler ve gereken sorumluluğu alabilenler için büyük bir sıçrayış yaratabileceğini söyleyebilirim.  Duygusal kırıklıkları ve zihinsel kaygıları aşabilenlerin içindeki şifacıyı keşfedebileceği ve bunun sorumluluğunu eline alabileceği bir dönemdeyiz. 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER