@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.11.2014

24 Kasım-30 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta idealist taraflarımızın öne çıktığı günler yaşayabiliriz. Sakin kalmaya başarabilenler her zamanki gibi şanslı olacak. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

24 Kasım Pazartesi

24 Kasım-30 Kasım haftasının astrolojik yorumu
Haftaya rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek ön plandaki temalarımız olabilir. Gece yarısının ilk saatlerinden sabahın erken saatlerine kadar daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Yalnız saat 05:17’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından gün boyunca yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu güzel günün keyfini çıkarmak yerinde olacak. Saat 18:32’de başlayan 2,5 günlük süreçte hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bugün ayrıca şifa sembolünün düzgün harekete geçmesiyle beraber ruhsal ve bedensel sağlığımızla ilgili 20 Haziran’dan beri çözümsüz kalmış konular netleşmeye ve çözümler çok daha akıcı olmaya başlayabilir.

25 Kasım Salı
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısının ilk saatlerinden sabahın erken saatlerine kadar ilham gücümüz yüksek olacak. Öğle saatlerine doğru duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir ve öğleden sonra ise ani gelişen olaylar huzursuzluk verebilir. Sonrasında bazı endişelerinizi şifalandırmanız mümkün olsa da akşam saatlerinde her şeyin kadersel olarak yön değiştirmesi bizi zorlayabilir. Salı günü sakin kalmayı başaranlar için çok daha kolay geçebilir.

26 Kasım Çarşamba
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde hırsımız ve motivasyonumuz yüksek olsa da zorlayıcı semboller fazla içgüdüsel ve agresif tavırlara karşı sakin ve gözlemci kalmanın daha faydalı olabileceğine dair bizi uyarıyor. Öğleden sonra aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizden ve hayatımızdan memnun olmamız ve güvende hissetmemiz kolaylaşacak. Akşamüstü saatlerinde mantığımızla duygularımızı kolayca dengeleyebiliriz. Saat 17:31’den 21:23’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacaktır. Saat 21:23’ten itibaren 2,5 günlük yeni süreç başlayacak ve buna göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Bugün zihin ve iletişim sembolünün baskı altında gözükmesinden dolayı anlaşma, sözleşme ve sorun çözmeye yönelik girişimlerde bulunmamakta fayda olabilir.

27 Kasım Perşembe
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Günün ilk yarısında bizim için önemli kişilerden destek aldığımızı hissetmek daha güçlü hissettirebilir ve özgüvenimizi, keyfimizi artırabilir. Öğleden sonra saatlerinde ise daha fazla rahatlayabilir ve sosyalleşebiliriz. Dostlarla farklı, yaratıcı ve ilginç paylaşımlar içinde bulunabiliriz. Akşam saatlerinde ilişkilerde çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Bugün ilişkilerimizle ilgili bazı endişeler hissetsek de heyecana ve sürprizlere açık olmamızda fayda var. Genel olarak romantizmin olduğu kadar belirsizliklerin ve karmaşaların da ön planda olabileceği Perşembe gününü dikkat gerektiren işlerden ziyade ilham gerektiren işlerle geçirmemizde fayda var.

28 Kasım Cuma
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat hissetsek de başta yeme, içme ve alışveriş olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz. Akşama doğru başta otorite figürleri ve finansal konular olmak üzere size kendinizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak sizi oldukça zorlayabilir. Üstelik saat 19:15’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bütün bu temaları değerlendirerek zaman geçirmek daha uygun olacak. Unutmayın zor semboller aynı zamanda önemli yüzleşmeler yaşamak ve çözüm üretmek fırsatlarını da taşır. Bugün zihin ve iletişim gezegeni 17 Aralık’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve böylece çok daha iyimser düşüncelere sahip olacağımız ve ufkumuzu geliştirmek isteyeceğimiz, ancak bir o kadar da kararsız ve dağınık olabileceğimiz bir döneme işaret ediyor.

29 Kasım Cumartesi
Saat 00:04’te başlayan 2,5 günlük süreçte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde sezgilerimizi artıran ve bize ilham veren göstergeler bulunsa da öğlene doğru İlkdördün’ün gergin enerjisini hissetmeye başlayabilir ve hırslarımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Akşama yaklaştıkça kendimizi duygusal olarak çok daha güçlü hissedebiliriz. Akşam saatlerinde endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir ve böylece şifa bulmamız da mümkün olabilir.

30 Kasım Pazar
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ilişkilerin gerektirdikleri ile kendi isteklerimizi dengelemek emek isteyebilir. Saatler ilerledikçe enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize doğru kolayca ilerleyebiliriz. Akşam saatlerinde hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek bizi güvende hissettirebilir. Bugün ilişkiler ve finansal konularda son derece kadersel olaylar ve sürpriz fırsatlar söz konusu olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER