25.12.2017

25 - 31 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

2017'nin son haftasında yeni bir yılı karşılamadan önce Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

Bugünlerde söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebilirsiniz. 2017'nin son haftasında özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır.

25 - 31 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

25 Aralık Pazartesi:
Haftaya ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek bir şekilde başlıyoruz. Ancak sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir. Günün ikinci yarısında ise endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabiliriz veya sağlık konularıyla ilgilenebiliriz.

Bugün ayrıca aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs, 18 Ocak tarihine kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve bu konularda ciddiyet, kontrol ve sorumlulukların tekrar ön plana geçeceğini ifade edecek. Öte yandan bugün çok önemli bir başka sembolizm ise ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda yılın en riskli günlerinden birinde olduğumuza ve koşulları fazla zorlamamamız gerektiğine işaret ediyor.

26 Aralık Salı:
Bugün saat 03.27'de başlayacak 2,5 günlük sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında ilkdördünün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize daha da hırslı bir şekilde odaklanmaya başlayabiliriz. Günün ikinci yarısı gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden biraz daha sakin saatler geçirebiliriz.

27 Aralık Çarşamba:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde geleceğe yönelik kararlar verebilir ve yeni adımlar atabiliriz. Ancak öğleye doğru güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Günün geri kalanında ise aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Kısacası çarşamba günü öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.
ilkdordun            
28 Aralık Perşembe:
Saat 09.24'te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Günün ilk yarısında önemli kişilerden alacağımız destekler özellikle iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Sonrasındaysa oldukça uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz.

Akşam saatlerinde de hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Bugün ayrıca enerjimizi bize ilham veren konulara odaklamak ve hayallerimizi gerçekleştirecek motivasyonu bulmak için son derece uygun bir gösterge var. Haftanın en rahat sembollerini içeren perşembe gününün keyfini çıkarmanızı dilerim.

29 Aralık Cuma:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak günün ilk yarısında aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme konularında aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz.

Alışverişte bütçemizi zorlayacak kararlar vermeye daha fazla eğilim gösterebiliriz. Kısacası cuma günü sabah saatlerinde dengeleri korumak son derece önemli olacak. Öğle saatlerinde de geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylarla karşılaşabiliriz. Zor olsa da geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise önemli kişilerden alacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Saat 17.01'den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

astroloji230 Aralık Cumartesi:
Güne huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz fakat saat 11.31'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 11.31'de başlayacak 2,5 günlük sürece göre ise zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitim ve seminerlere hız verebiliriz. Günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden genel olarak bol sohbetle geçireceğimiz bir gün olmasını bekleyebiliriz.

31 Aralık Pazar:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için ise çok uygun saatler olabilir.

Öğle saatlerinde geleceğe yönelik destekler bularak doğru adımları atmaya başladığınızı hissedebilirsiniz ancak sonrasında kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek zorlaşabilir. Bugün kalıcı planlar yapmak ve geleceğe yönelik konuşmak mümkün olabilir. Gün boyunca geçmişteki sosyal çevremizi sorgulayabilir, bizi daha mutlu eden ortamlarda bulunmaya dair bir arzu duyabiliriz. Zor olsa da geçmişi geride bırakmayı başarırsak geleceğe yönelik fırsatlar elde ederek genişlemeyi başarabiliriz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER