25.06.2018

25 Haziran-1 Temmuz 2018 haftası astrolojik ipuçları

Dağınık başlayıp hafta ortasına doğru sertleşen semboller hepimize otorite figürlerini sorgulatacak. Üstelik bu hafta Mars retrosu üzerine dolunay var!

Oldukça dağınık başlayan ancak hafta ortasına doğru sertleşen semboller hepimize otorite figürlerini sorgulatacak. Savaş gezegeni Mars, geri gitmeye başlarken bir de Dolunay gerçekleşecek. Gerginliğin böylesine yüksek olduğu zamanlarda kendimizi sakin tutmak daha da değerli hale gelecek. Kolay gelsin!

25 Haziran-1 Temmuz 2018 astrolojik ipuçları
 
25 Haziran 2018 Pazartesi
Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Saat 07.29’dan itibaren belirsizlikler biterek her şey netleşmeye başlayabilir. Önümüzdeki 2,5 gün boyunca daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde endişelerimiz yerini şifaya bırakabilir ve günün geri kalanında da olayların bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu fark edebiliriz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili fazla iyimser olunursa riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimine dikkat etmek gerekebilir. Dengeleri koruyamayanlar için mücadele ve dönüşüm zorunlu hale gelebilir. Kolay gelsin!

26 Haziran 2018 Salı
Salı günü son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında son derece uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz ancak öğleden sonra saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Saat 15.54’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

27 Haziran 2018 Çarşamba
Hafta ortasında canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz fakat saat 18.52’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 18.52’den itibaren başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz.

Akşam saatlerinde sosyalleşebilir, yaratıcı ekip çalışmaları içinde olabiliriz. Gece yarısına doğru şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabiliriz. Bugün ayrıca savaş sembolü Mars 27 Ağustos 2018 tarihine kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Mars geri giderken herhangi bir konuda harekete geçmekte ve kendimizi net şekilde ortaya koymakta tereddüt edebiliriz. Hedeflerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor olabilir.

Enerjimizi koşulları aşırı zorlamak, sürekli dışarıya yöneltmek ve büyük riskler almaktan ziyade öncelikle daha fazla içselliğe yöneltmemizde fayda olan bir döneme giriyoruz. İşe kendimizi yeniden yapılandırmakla, asıl yönelmemiz gereken hedefleri tespit edip hazırlıklarını yapmakla başlamalıyız. Bugünün bir başka önemli sembolizmine göre ise bazı engellerle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Bütün bunların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu fark etmenizi dilerim. Bol şans!

28 Haziran 2018 Perşembe
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın çok erken saatlerinde otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, kısıtlanmış hissedebiliriz. Saat 07.52’de ise Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında yeni aydan bu yana, son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır.

Yengeç-Oğlak Dolunayı özellikle duygularımıza mantığımızı, sorumluluklarımızla ailemizi, hayallere gerçekleri dengelememiz için tetikleyici olabilir. Bu Dolunay ülkemiz için ise oldukça stresli ve zorlayıcı etkileşimler getirmekte. Neyse ki Dolunay sonrasında aradığımız destekleri bularak bir nebze rahatlayacağımızı gösteren semboller de var. Belki de zorlukların sonunda şükran duygusuna ulaşmamız mümkün olabilir.

29 Haziran 2018 Cuma
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Fakat sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Saat 11.58’den sonra da gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim gezegeni Merkür Aslan Burcu’na geçerek 6 Eylül’e kadar iletişimin daha canlı, sıcak, özgüvenli ve eğlenceli olacağını ve önem sıralamasında kendimizi ilk sıraya koyacağımızı sembolize ediyor.

30 Haziran 2018 Cumartesi
Saat 07.36’da başlayacak yeni döngüye göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Fakat sabah saatlerinde önce mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz. Ardından da ani olaylar, sürprizler ve şoklarla artabilecek gerginliklere karşı çok esnek olmamız gerekebilir. Üstelik akşama doğru da geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olursa, geçmişi serbest bırakarak geleceğe yönelik harekete geçmemiz gerekebilir.

Cumartesi akşamı kendimizi ve koşulları fazla zorlamamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Bugün ayrıca zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyon yapmaya zaman ayırmalıyız. Aslında yaratıcılığımızın yükseldiği ve ilginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün de olabilir. Örneğin şifa teknikleriyle ilgili eğitim almak veya uygulamalar yapmak için uygun bir gün olabilir.

1 Temmuz 2018 Pazar
Haftanın son günü otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Fakat daha gece yarısından itibaren gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz.  Sabah saatlerinde abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Duygularımızın coşuşuna fazlasıyla kaptırabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir hareket bulunmaması daha sakin bir gün olacağına işaret ediyor olabilir.

Haftalık astroloji yorumlarını burçlara özel görmek için UZMANTV'nin Aytaç Öner ile hazırladığı 25 Haziran - 1 Temmuz 2018 Haftalık Burç Yorumları başlıklı videoları izleyebilirsiniz. Burçlara özel haftalık burç yorumları için tıklayın.  

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER