@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.02.2013

25 Şubat-3 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta dolunay var. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen "Bu dolunayı niyetlerinizi net hale getirmek için mutlaka kullanın" diyor. Bu hafta bizi nelerin beklediği Pudra.com'da.

25 Şubat Pazartesi:

25 Şubat-3 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları
Birkaç gündür kendimizi biraz rehavet içinde hissediyor ve eğlenceyi ön plana alıyorduk ama Pazartesi sabahı saat 8.51’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge ile beraber çok daha çalışkan, detaycı, titiz ve düzenli olacağız. İşleri toparlamayı ilk sıraya almış olsak da öğleden sonra saatlerinde halen karmaşa, dağınıklık ve belirsizlikler devam edebilir. Öyleyse işimize ilham gücü katmak ve mantığımızla sezgilerimizi birlikte kullanabilmek önemli olabilir. Akşam saat 22.26’da oluşacak olan Dolunay günün en önemli gökyüzü olayı tabii ki. Her Dolunay mutlaka bir şeyleri netleştirir, açığa çıkarır ve eğer kendinizi biraz gergin hissediyorsanız bunun sebebi unutmayın ki yüzleşmelerden kaçınmanızdır. Balık-Başak Dolunayı en önemli şifa sembollerinden biridir ve bu seferkinde bu tema daha da fazla vuırgulanıyor. Hayatınızda her ne konuyu şifalandırmak istiyorsanız son derece yüksek enerji ve iyimserlikle hareket etmeniz ve kolayca destek bulmanız mümkün. Bu dolunayı niyetlerinizi netleştirmek için mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Öte yandan iletişim gezegeni geri gittiğinden daha önceden yarım kalmış ve tamamlanmamış sorunları şifalandırmak için de çok uygun günler olabilir. Bugün abartılara, aşırılıklara kapılmamaya özen göstermeliyiz.

26 Şubat Salı:
Bu sabah erken saatlerde aşk, ilişkiler ve para sembolü olan Venüs konum değiştiriyor. 22 Mart’a kadar bu konularda çok daha empati sahibi, fedakar ve sezgisel olabilir, akışta kaldığımızda her şeyin nasıl kolayca hallolduğunu görebiliriz. Böylece gökyüzünde 6 sembol birden Balık burcunda yer almaya başlıyor olacak. Balık Burcu en hoşgörülü, en yumuşak başlı, en merhametli burçtur. Bu kadar fazla vurgulandığında biraz fazla kararsızlık, dağınıklık, tembellik ve belirsizlikler getirse de maneviyatımızın kuvvetlendiği zamanları gösterir. Kendimizi fiziksel ya da ruhsal olarak zorlamamalı ve mümkün olduğunca rahatlatıcı, yaratıcı veya ilham gücü gerektiren konularla ilgilenmeliyiz. Deniz kenarında yürüyüşler yapmak, müzikle, dansla, meditasyonla zaman geçirmek özellikle tavsiye edilebilir. Öte yandan işlerimize odaklanma ve bir an önce toparlanma isteğimiz de bugün çok yüksek olacak. Bugün için en önemli uyarım sözlerinize farkındalık getirmeniz olacak çünkü iletişim konularında hızlı ve net olmaya çalışırken pot kırma riskimiz var. Akşama doğru duygusal olarak da gergin olmak istemiyorsanız bu noktaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

27 Şubat Çarşamba:
Saat 15.00’e kadar çok ilginç bir şekilde işlerinize odaklanmış, detaylarla uğraşır ve titizlenir durumda olduğumuz halde işleri bir türlü tamamlayamıyorsanız biraz sabretmenizi tavsiye edeceğim. Bu saatler daha çok temizlik, derlenip toparlanma, dosyalama veya tablo düzenleme gibi işler için kullanılmalı. Saat 15.00’ten itibaren 2,5 gün boyunca sürecek yeni bir gösterge artık işlerden ziyade ilişkilerin, ortaklıkların ön plana geçeceğini göstermekte. Daha fazla sosyalleşmek isteyebilir, her şeyi barışçıl ve uyum içinde yürütmeye özen gösterebiliriz. Sağlıkla ilgili endişelerinizi gidermek için kontrollerinizi yaptırmayı düşünüyorsanız saat 15.00’ten sonrasını düşünmelisiniz. Şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün olabilir.

28 Şubat Perşembe:
Sabah saatlerinde duygusal olarak baskı altında hissedebiliriz çünkü bir yandan sorumluluklarımız, bir yandan ise ikili ilişkilerimizi ön plana almaya çalışırken dengeyi kurmakta zorlanabiliriz. Saat 10.37’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından biz de günün geri kalanında geleceğe yönelik önemli bir adım atmaktansa biraz sakin kalmaya çalışmalıyız. Koşulları, kendimizi ya da başka insanları zorlamak için hiç uygun bir gün değil. Tamamen izlenimci durumda kalarak olaylara dışardan bakmamız gereken Perşembe gününe önemli işlerinizi bırakmamanızı tavsiye ederim. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda çok fazla karmaşa ve belirsizlik olabileceğinden radikal bir karar almaktan, riskli bir adım atmaktan veya herhangi bir belgeye imza atmaktan kaçınmalıyız.

1 Mart Cuma:
Cuma günü bir yandan kendimizi, kariyerimizi, hatta tüm hayatımızı güvence altına aldığımızı hissedecek destekler bulurken, bir yandan özellikle ilişkilerimizde işlerin bir sonuca bağlanmadığını görerek şaşırabiliriz. Kendimizi ne kadar güçlü hissedersek hissedelim unutmamalıyız ki yeni bir adım atmak için Cuma günü de uygun bir gün değil. Saat 19.33’te yepyeni bir gösterge başlayacak ve 2,5 gün boyunca çok daha hırslı ve tutkulu olabileceğimizi, duygusal olarak fazlasıyla yoğunluk ve derinlik hissedebileceğimizi sembolize edecek. Bu saatten sonra kendimizi çok rahat hissetmesek de işler daha fazla yolunda gitmeye başlayacak.

2 Mart Cumartesi:
Cumartesi günü duygusal yoğunluğumuz devam ederken sezgilerimiz daha da derinleşebilir. Ruhsal çalışmalar yapmak için çok uygun günler yaşıyoruz. Sabah saatlerinde kendimizi çok daha güçlü hissetsek de öğleden sonra sorumluluklar ve zorunluluklar biraz zorlayıcı gelebilir. Arzularımızın önüne çıkan herhangi bir engel olduğu taktirde biraz sabretmemiz yeterli olacak çünkü akşamüstüne doğru aradığımız desteği, güveni ve rahatlığı bulabileceğiz. Akşama doğru sosyalleşebilir ve duygularımızı ifade edebilmek, paylaşabilmek için uygun ortamlarda bulunabiliriz.

3 Mart Pazar:
Pazar sabahına daha enerjik şekilde başlayabilir ve hedeflerimize yöneldiğimizi hissedebiliriz. Duygularımızı ortaya koymak ve gönlümüzün sesini dinlemek için de çok uygun saatler. Ancak saat 11.18’den sonra kendimizi tamamen akışa bırakmalı ve hırslarımızın bizi yönlendirmesine izin vermemeliyiz. Bugün duygularımızla baş başa kalmak ve kişisel yüzleşmeler yaşamak için çok uygun bir gün. Saat 23.10’dan itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir göstergeyle beraber rahatlamaya, daha fazla eğlenmeye ve kendimizi özgür hissetmeye başlayabiliriz.

İyi haftalar...
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını beğenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER