@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.08.2013

26 Ağustos-1 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu

Hızlı bir haftaya başlıyoruz. Birçok konuyla ayrı ayrı ilgilenmek yorucu gelebilir. Eleştirilere açık olmalı, duygusal tepkiler vermemelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun’un haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da!

26 Ağustos 2013 Pazartesi

26 Ağustos-1 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu
Bugün ruhsal olarak daha dingin, sakin ve yavaş hareket etmek isteyebilirsiniz. Ay’ın gün boyu Boğa burcunda hareket ediyor olması bunu vaat ediyor. Damak tadına daha önem vermeniz, maddi konulara daha fazla yönelmeniz de mümkün. Ancak damak tadına yoğunlaşıp yemeği fazla kaçırmamak gerek. Şartları zorlamadan ilerlemek, risk almamak sizin için en iyisi olacak. Ruhunuzu besleyecek müzikler dinlemeniz keyfinizi artırabilir.

Ay’ın önündeki ilk açının sorumluluk gezegeni Satürn’le olması şartları zorlayabilir. Kendinizi kıstırılmış hissederek endişelenmeniz olası. Ancak çalışmaktan kaçmadığınızda adım adım ilerleyip kalıcı başarı sağlayacaksınız.

Ay’ın diğer kontağının güç gezegeni Plüton'la olması, şartları kabul ettiğinizde uyum yakalayıp güçleneceğinizi söylüyor. Başarı için çaba göstermeniz karşılıksız kalmayacak, emin olun. Öğleden sonra bereket gezegeni Jüpiter’le gerçekleşen olumlu sekstil açısı da aynı şekilde bunu vaat etmekte.

Günün diğer önemli açılarından biri, iletişim gezegeni Merkür’ün hayaller gezegeni Neptün’le karşıt durması. Bu da aklın ve zihnin, eğer dikkat edilmezse kolaylıkla dağılabileceğini vurgulamakta. Önemli kararlar alırken daha duyarlı olmanız gerekiyor.

Diğer bir kontak ise aşk gezegeni Venüs’ün sürprizler gezegeni Uranüs’le karşıtlığı. Eğer ilişkiniz içinde empati kurmazsanız duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişiyi kontrol etmek ve yönlendirmek yerine anlamaya çalışmanız gerek.

27 Ağustos 2013 2013 Salı
Pazar gününden beri Boğa burcunda olan Ay, bugün de yoluna devam edecek. Sakinliğinizi kararlı bir şekilde korumanız, gereksiz yere huzurunuzu kaçırmamanız yerinde olur. Maddi konulara daha fazla eğilmeniz gerekebilir. Daha tutumlu, daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Gün içinde damak tadınızın da daha önem kazanması mümkün.

Canlılık sembolü Güneş’in sisler gezegeni Neptün’le yapacağı karşıtlık kolaylıkla dağılma riskini anlatıyor. Dün gerçekleşen Merkür’ün karşıtlığıyla birlikte hem aklın hem isteklerin yanılmaya açık olduğu günlerden geçmektesiniz. Böyle zamanlarda talihsiz olaylara kurban gitmemek için sakinliğinizi korumalısınız. En azından birkaç gün daha sabırlı olmakta yarar var.

Günün devamında güzel gezegen Venüs’le şans gezegeni Jüpiter arasında gerçekleşen kare açı, sabrın sonuna işaret ediyor. Kendinizi unutacağınız, mest olacağınız güzel duygular içinde olabilirsiniz. Aşk için çok yararlı olacak bu kombinasyonu iyi değerlendirmekte fayda var. Ancak etrafınızda gelişen maddi konulara yaklaşımınız daha net olmalı. İyi niyetinizi dozunda tutmanız da size yarayacak.

28 Ağustos 2013 Çarşamba
Türkiye saatiyle gece yarısı 02.09’da Ay İkizler burcuna girip yoluna devam ediyor. Sabah oldukça hareketli bir güne kalkabilirsiniz. Daha fazla iletişim kurma ihtiyacı duymanız da mümkün. Yakınlarınızı aramak, birileriyle sohbet etmek, kısa ziyareteler yapmak, yeni şeyler öğrenmek için hevesli hissetmeniz gayet doğal.

Sabah saatlerinde Ay’ın ilham gezegeni Neptün’le yaptığı zorlayıcı kare açı kendinizi anlatmakta zorlanabileceğinizi, dağılabileceğinizi anlatıyor. Rasyonel olmakla sezgisel olmak arasında kalabilir, konsantrasyonuzu toplamakta zorlanabilirsiniz.

Öğlene doğru gerçekleşen Ay-Güneş karesi haftaya damgasını vuracak. Son dördün fazını gerçekleştiren bu durum, bayramda doğan yeni aydan beri başlayan olayların son bir atağı olma niteliğinde. Önem verdiğiniz kişilerle aranızın açılmaması için daha rasyonel davranmanız faydalı olur. Dolayısıyla duygusal krizlere kapılmamak için çaba sarf etmelisiniz. Değer verdiğiniz kişilerin eleştirilerini olumlu algılamalısınız.

Akşam saatlerinde Ay’ın iletişim gezegeni Merkür’le yapacağı kare açı, zor da olsa aranan iletişimin kurulacağını anlatıyor. Gün içinde Merkür’ün güçlü Pluto’yla kurduğu üçgen açının doğal etkisi bunu daha da güçlendirecek. İletişim yetenekleriniz sayesinde aklınızdan geçen şeyleri güce dönüştürmeyi başarabilirsiniz. Zihninizi daha yararlı, verimli ve pratik olmak adına kullandığınızda sorunlara çözüm bulacağınızı göreceksiniz.

Bugün savaş gezegeni Mars rahat etmediği Yengeç burcundan çıkarak, kendisi gibi ateş grubu olan Aslan burcuna giriyor. 15 Ekim’e kadar devam edecek bu yolculuğunda önündeki engellere bakınca tekrar çok rahat etmediğini söylemek yanlış olmaz. Bu süreçte ego savaşlarından uzak durmak gerekecek. Dolayısıyla önem verdiğiniz kişilere sert tavırlar sergilemekten kaçınmanız gerekiyor.

29 Ağustos 2013 Perşembe
Ay gün boyu İkizler burcunda yoluna devam ediyor. Ancak sabah 07.45’ten itibaren boşluğa düşüp Cuma günü öğlen 14.33’e kadar da açısız kalıyor. Enerjisini aktaracak yer bulamadan devam etmesi maalesef şartları zorlaştırıyor.

Ay’ın boşlukta olduğu böyle durumlarda içe dönmek en iyisidir, unutmayın. Dua ve ibadet etmek ya da meditasyon yapmak gibi manevi çalışmalar çok yararlı olabilir. Günlük koşuşturmacadan biraz uzaklaşmak sorunları tahmin edemeyeceğiniz kadar rahatlatabilir. Ay boşluktayken dış dünyada alınan kararların sonra değiştiğine şahit olabilirsiniz çünkü ruh haliniz, motivasyonuz da boşlukta olacağı için sağlıklı karar vermeniz pek mümkün olmaz.

Manevi çalışmalar dışında beden temizliğine ve kişisel bakıma da zaman ayırabilirsiniz. Yenilenmek, arınmak için uygun zamanlardır bunlar...

Dış dünyada ise başka zamanlarda vakit kaybına sebep olacak detay işlere yönelebilirsiniz. Çekmecelerinizi düzeltmek, evrakları toparlamak, temizlik yapmak yararlı olabilir. Sonuçta Ay bile açı yapmadan ilerleyebiliyorsa, siz de etrafla bağlantı kurmadan durabilirsiniz. Böylece gereksiz yere enerji harcamamış, boşlukta kalmamış olursunuz.

30 Ağustos 2013 Cuma
Öğle saatlerine kadar boşlukta kalan Ay, olayların netleşmeyeceğine işaret ediyor. Her ne kadar iletişim gezegeni İkizler’de olsa da, etrafınızdaki bilgilerin pek de doğru olmayacağını bilmelisiniz. Hızlı karar alıp, eyleme geçtiğiniz olaylar karşılık bulmayabilir.

Türkiye saatine göre Ay’ın 14.33’ten sonra anaç Yengeç’e geçmesi manevi duyguların önem kazanacağını anlatıyor. Ülkeye, vatana ve ailevi değerlere daha önem verebilirsiniz. Değerlere sahip çıkmak, başkalarını sevmek, korumak, kollamak bugün önem taşıyacak. Milli duygular daha ağırlık kazanacak. Kendinizi daha geleneksel hissetmeniz de mümkün. Kişisel haritanızın potansiyeline göre daha duygusal, yumuşak tepkiler verebilirsiniz.

Güneş’in sorumluluk gezegeni Satürn’le kuracağı dostça sekstil açı, sorumlulukların altını çiziyor. Önem verdiğiniz kişilere yakın olmak istiyorsanız zorlukları göğüslemeye hazır olmalısınız. Siz bir adım attığınızda karşı taraf da bir adım atacaktır. Ancak ilk adımı siz atmalı, sorumluluk almalısınız.

31 Ağustos 2013 Cumartesi
Ay duygusal Yengeç’te yoluna devam edecek. Ailevi değerlerin önem kazandığı bir cumartesi hepimizi bekliyor. Yakınlarınızla, ebeveynlerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Manevi konulara daha ağırlık vermeniz mümkün. Dikkatiniz ülkedeki olaylar üzerinde de yoğunlaşabilir.

Ay’ın önünde pek çok açı olması günü hareketli bir hale getiriyor. İlk bağlantının kısıtlayan Satürn’le olması endişelerinizi artırabilir. Bunu normal kabul etmemenizi, endişe veren şeyleri anlamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Korkuların üstesinden gelmek için duygularınıza güvenmelisiniz. Geçmişte kalan, ailenizden gelen etkileri gereksiz yere büyütüyor olabilirsiniz.

Ay’ın Güneş’le yapacağı dostça sekstil açı, saygıdeğer kişilerin desteğini alacağınızı anlatıyor. Duygularınızı ve pratik yönlerinizi birine uyumlu kullanmanız sayesinde kolaylıkla ilerleyeceksiniz. Duygusal zorlukları aşmak için olaylara pratik çözümler bulmanızda fayda var. Detaylar önem kazanacak.

Güçlü Plüton’la gerçekleşen karşıtlık, eksik kalan yerleri çok net ortaya çıkacak. O yüzden sabırlı olmalı, eleştirilere olumlu yaklaşmalısınız. Güç savaşlarına girmekten uzak durmalısınız. Aksi halde oldukça yoğun duygusal iniş çıkışlar yaşamanız mümkün.

Öğleden sonra sıradışı Uranüs’le gerçekleşen sert kare açı, olayların ne yöne gideceğinin belli olmayacağını anlatmakta. Bu yüzden her türlü sürprize açık olmak yararlı olacak. Kötü dediğiniz bir şey iyi, iyi dediğiniz kötüye çıkabilir. Bunu kabul ettiğinizde gereksiz yere endişelenmekten kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Şans gezegeni Jüpiter akşam saatlerinde aradığınız fırsatları kapınıza getirecek. Eskilerin dediği gibi sabrın sonu selamettir. Ülkemizin, Dünya’nın cidden önemli bir süreçten geçtiğini bilmeli, bir işe yaramayan boş endişeleri bir kenara bırakmalısınız. Olayları gereksiz yere büyütmeden, kişisel sorumluluk alarak ilerlemelisiniz. Bütün değişimler önce içeride başlar.

1 Eylül 2013 Pazar
Haftanın son günü Ay Yengeç burcunda. Bu durum ailenize ve evinize zaman ayırabileceğiniz fırsatları anlatıyor. Eski günlerdeki gibi hep birlikte vakit geçirebilirsiniz. Sevgi bağınızı güçlendirmek, aidiyet duygunuzu beslemek için şanslı bir gün olacak. Fırsatınız varsa su kenarında, sahilde yürüyüş yapmak, geçmişi düşünmek, aile albümlerine göz atmak duygularınızı besleyecektir. Gelecek günlere ilişkin endişe duyduğunuz konular olursa, eski yıllarda ailenizin içinden geçtiği zorlukları düşünüp onları nasıl yendiklerinden ders alabilirsiniz.

Yazın son günlerinde güzel bir Pazar günü, Ay’ın gün boyu boşlukta kalması tüm konulara daha derin zaman harcayabilmenizi destekliyor.

Ay’ın kibar Venüs’le kuracağı bağlantı eşiniz veya partnerinizden de destek alabileceğinizi anlatmakta. İlişkinizi geliştirmek için duygusal konulara birlikte yönelebilirsiniz. Manevi bağlantılar sayesinde gelişeceksiniz.

Güneş’in yenilmez Plüton'la rahat üçgeni ise, önem verdiğiniz kişilerden aradığınız gücü bulabileceğinizi gösteriyor. Enerjinizi içe verdiğinizde, dışta olayların ne kadar kolay ilerlediğine şaşıracaksınız. Gezegenlerin sembolize ettiği bu enerjileri ters kullandığınızda ise yel değirmenleriyle savaşmak durumunda kalabilirsiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER