27.12.2016

26 Aralık 2016-1 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu

Yoğun etkileşimler yaşayacağımız, çok geliştirici bir hafta olacak. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

26 Aralık Pazartesi burç yorumu

Saat 06.18’de başlayacak 2,5 günlük sürece göre canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz.  Öte yandan günün büyük çoğunluğunda gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Pazartesi gününde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Akşamüstü saatlerinde olaylar çok kadersel şekilde değişebilir ve biz de geçmişle gelecek arasında bir sorgulamada kalabiliriz. Bugün gökyüzünde çok önemli, çok ender gerçekleşen ve çok özel bir sembolizm var. Özgürlük, özgünlük, yaratıcılık getiren, tüm bunlar için gereken cesareti, fırsatları ve yetenekleri de gösteren bu sembolizm hümanizmi ve birlik duygusunu da yükseltir. Tüm yeni bilgilere, ufkumuzu geliştirmeye ve özgürleştirmeye yarayan bu açı astroloji yeteneğini ve kavrayışını da kolaylaştırır. Eğer astroloji eğitimi almayı düşünüyorsanız tam zamanı olduğunu söylemeliyim. Öte yandan bu sembolizmin kendisini çok da sakince hissettirmediğini, hatta tam tersine gerginliği, tepkiselliği ve ani olaylarla gelişen kontrol dışı olayları tetikleyerek adeta bizi uyandırdığını söyleyebiliriz. Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışan ve değişime karşı koyarak güvende kalmaya çalışanlar bu etkiyle çok daha fazla gerginleşirken, değişim, yenilenme, özgürleşme ve yeniliklerle gelişme idealinde olanlar bunu bir sıçrama tahtası olarak deneyimleyebilirler. 

26 Aralık 2016-1 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu
 

27 Aralık Salı burç yorumu

Bugün kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, desteklendiğimizi fark edebiliriz. Akşam saatlerindeyse kendimizi güçlü, rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öte yandan gece yarısına doğru ruh halimiz değişmeye başlayabilir ve bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Bugün zihin gezegeni duygularımızı yumuşakça ifade etmek, ilham dolu şekilde iletişim kurabilmek, yazmak,  tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için bizi destekliyor. Bugün ayrıca motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olabilir ve güç birliği yapmak da mümkün olabilir. İlginç kadersel karşılaşmalarla geleceğe yönelik adımlar atmaya başlayabiliriz.
 

28 Aralık Çarşamba burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Üstelik sabahın erken saatlerinde daha keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Saat 04.46’da 18.11’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda var. Saat 18.11’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Öte yandan ayın kapanan döngüsü ve Merkür’ün geri gidişi yeni bir işe atılmaktansa bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim konularında da çok ilginç bir sembolizm oluşacak. Geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir. Benzer sembolizmin bu yıl içinde 14 Ocak, 23 Mart, 9 Mayıs, 7 Temmuz, 13 Eylül ve 27 Ekim’de gerçekleşmiş olduğundan, eğer bu tarihlerde önemli bir olayla karşılaştıysanız 2016 bitmeden bu temayla son kez karşılaşacağınızı tahmin edebiliriz. Bugün ayrıca yaklaşık iki yılda bir gerçekleşen bir sembolizme göre bir süredir devam eden geçmişi geride bırakma zorunluluğu temasını çok daha net hissedebiliriz. Yaşayabileceğimiz büyük tesadüfler geçmişi fazlayla sorgulamamıza, hatta beki de biraz geçmişe takılmamıza tetikleyici olabilir. Bu durumu avantaja çevirmek için odağımızı ve enerjimizi geçmişte halletmiş olmamız gerektiğini düşündüğümüz herhangi bir işi halletmeye çevirebiliriz. Kolay gelsin!
 

29 Aralık Perşembe burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Sabah saatlerinde duygularımızı kolayca ifade edebilir ve fikir birliğine varabiliriz. Sonrasındaysa motivasyonumuz yükselebilir ve hedefimize giden yolda önemli destekler de bulabiliriz. Saat 09.53’te Yeniay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Oğlak Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu sembolize eder. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekler. Bugün ayrıca ilham gücümüzün çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Zihin gezegeni kendimizi ifade edebilmek, kalıcı planlar yapabilmek ve aradığımız destekleri bulmak için çok güçlü etkileşimler halindeyken, geleceğe yönelik konuşmalar söz konusu olabilir. Bu dönemde Merkür’ün geri gittiğini hatırlamalı ve işleri sadece planlama aşamasında tutmaya özen göstermeliyiz. Bugün ayrıca yaratıcılık ve özgürlük sembolü gezegen düzenli harekete geçerek 29 Temmuz’dan beri içinizde tuttuğunuz her şeyi ifade etmek ve özgürlük taleplerinizi dile getirmek zamanının geldiğini sembolize ediyor. Çok sürpriz gelişmeleri tetikleyebilen bu konumun benzerleri daha önce 17 Aralık 2013, 22 Aralık 2014 ve 26 Aralık 2015’te de gerçekleşmişti. Bugün gökyüzünün sürprizleri bunlarla da kalmıyor! En son 1976’da gerçekleşmiş olan çok özel bir sembolizmin tekrarı da bugün kesinleşecek. Bizi endişelerimizle, korkularımızla, yetersizliklerimizle ve kronik diye düşündüğümüz sorunlarımızla yüzleştiren bu sembolizm oldukça derinden etkili olabilir ve hayatımızda pek çok temayı sorgulamamızı tetikleyebilir. Eğer depresif, hüzünlü ya da eli kolu bağlı hissederseniz, ya da sorunlarınızın çözümsüz olduğunu düşünüyorsanız, aslında tam da yaraları sarmanın zamanının geldiğini anlamalısınız. Kaderi sorgulatan ve belki de oldukça zorlayıcı gelebilecek bu sembolizmin elini taşın altına koyabilenler ve gereken sorumluluğu alabilenler için büyük bir sıçrayış yaratabileceğini söyleyebilirim. Duygusal kırıklıkları ve zihinsel kaygıları aşabilenlerin içindeki şifacıyı keşfedebileceği ve bunun sorumluluğunu eline alabileceği bir dönemdeyiz. Hayırlı olsun!
 

30 Aralık Cuma burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren önce duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasındaysa ani olaylar, sürprizler ve şoklara karşı oldukça esnek olmanız gerekebilir. Neyse ki öğeye doğru iyimserleşmeye başlayabiliriz. Ancak bu sefer de coşku ve heyecana fazlasıyla kapılarak duygusal iniş çıkışlar yaşamamız mümkün. Cuma günü yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimine dikkat etmeli ve dengeleri korumaya özen göstermeliyiz. Saat 11.07’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Şifa çalışmalarından olumlu sonuçlar alabileceğimiz bir gün olabilir.
 

31 Aralık Cumartesi burç yorumu

Bugün saat 04.28’de başlayacak sürece göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Bugün ayrıca ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Bugünü mümkün olduğunca ruhsal çalışmalar veya ilham gerektiren işlerle geçirmenizi, koşulları zorlamak yerine anın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim. 
 

1 Ocak Pazar burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz.  Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Arkadaşlarımızla sosyalleşmek ve özgürce yeni deneyimler yaşamak için de çok uygun bir gün. Akşam saatlerinde kendimizi güçlü, rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Hayatta sağlam adımlarla yürüdüğümüzü fark edebilir ve önemli destekler de bulabiliriz. Bugünün tamamında hedeflere odaklanmakta zorlanma ve kararsızlık göstergeleri bulunduğundan belirsizlikler ve karmaşa etkili olursa ve eğer aşırı hassas hissederseniz, dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Yine de böylesine zorlu bir haftayı böyle rahatlatıcı sembollerle bitirmek ve yeni yıla umutla başlamak hepimize iyi gelebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER