@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.11.2012

26 Kasım-2 Aralık haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta Dolunay ve Ay tutulması var. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, bu haftanın astrolojik ipuçlarını ve gökyüzü hareketlerini Pudra.com'da paylaşıyor.

26 Kasım Pazartesi

26 Kasım-2 Aralık haftası astrolojik ipuçları
Haftaya oldukça hoş bir başlangıç yapıyoruz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi güvende, sağlam zeminde, huzurlu ve güçlü hissedebiliriz. Halen iletişim gezegeni Merkür geri gidiyor olsa da bugün zaten pek bir telaşımız olmayabilir, çok daha sakin ve dingin şekilde işleri yürütebiliriz. Ekip çalışmaları yapmak, sosyal projelerde çalışmak, yaratıcı yönlerimizi ortaya koymak için fırsatlar elde edebiliriz. Ancak ikili ilişkiler, ortaklıklar ve para konularında kendinizi biraz eli kolu bağlı hissetmeniz ve çıkış bulamamanız söz konusu olabilir. Birkaç gün bu konularda koşulları zorlamaktansa kabuğunuza çekilerek derin sorgulamalara gitmenizi tavsiye ederim.

27 Kasım Salı
Saat 00.47’de iletişim gezegeni Merkür 21 gün sonra düzgün hareketine geçiyor. Bu süre içinde üzerinde çalışmış olduğunuz, ertelemiş ve tekrar düzenlemiş olduğunuz tüm işleri başkalarıyla paylaşabilir ve artık ileriye yönelik adımlar atabilirsiniz. Ancak Merkür’ün biraz hızını almasını beklemenizi tavsiye ederim. Bugün girişimlerden somut sonuç almak pek mümkün değil ve üstelik ilişkiler ve finansal konularla ilgili de Pazartesi için bahsetmiş olduğum zorlanmalar devam ediyor. Bugün bir de gereksiz güç savaşlarına girmediğinize emin olmalı ve hayatta neye ve neden enerji sarf ettiğinize farkındalık getirmelisiniz.

28 Kasım Çarşamba
Gece saat 02.59’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlayacak. Buna göre, bilgi akışı, iletişim, objektif ve mantıklı değerlendirmeler ön plana geçecek ve hareketlilik yükselecek. Sabahın erken saatlerinde biraz belirsizlik ve karmaşa hissetseniz de öğlene doğru daha fazla netleşebilir, yaratıcılığınızı ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Bugünün en önemli gökyüzü olayları tabi ki Dolunay ve ona 16.45’te eşlik eden Ay Tutulması olacak. Dolunay ve özellikle de Ay Tutulması oldukça tetikleyici olabilir ve özellikle son 15 günde tohumları ekilen her şeyin görünür olmasını sağlar, bu yüzden de önemli yüzleşmeleri içerir ve duygularımız üzerinde büyük etki bırakır. Bu kez İkizler-Yay karşıtlığı üzerinde bilgilerinizi ve inandıklarınızı dengeleme çabası ve bunun yarattığı duygusal etkiler söz konusu olabilir. Bugün ilişkilerde birkaç gündür süren sıkıntı ve çözümsüzlük hissi yerini, güçlenme ve desteklenme hissine bırakabilir.

29 Kasım Perşembe
Bugün saat 03.05’ten itibaren gün boyunca hiçbir temel açı olmaması girişimlerin sonuca bağlanmayabileceğini sembolize ettiğinden önemli bir risk almamakta ve koşulları zorlamamakta fayda var. Öte yandan iletişimin, hareketin, sosyalliğin, fikir alışverişinin, organizasyonların, son derece şanslı, rahat ve iyimser şekilde yürüyeceğini ve bizi geliştireceğini söyleyebiliriz. İlişkiler açısından son derece olumlu etkiler taşıyan bir-iki günün içindeyiz. Hem romantizm hem de birbirimize destek olmak açısından her şey çok yolunda olacak.

30 Kasım Cuma
Saat 15.55’e kadar Perşembe günü için bahsettiğim temalar geçerli olacak. Çok yoğun iletişim, bilgi akışı, sosyallik söz konusu olsa da hiçbiri somut sonuca ulaşamayabilir. İlişkiler açısından Perşembe gününden başlayan olumlu etkilerin devam ettiğini, hem romantizm hem de birbirimize destek olmak açısından her şeyin yolunda olduğunu hatırlatmak isterim. Saat 15.55 sonrası ise 2,5 günlük yeni bir sembolizm geçerli olacak. Buna göre artık zihin ve mantık günleri geride kalıyor ve kendimizi çok daha duyarlı ve duygusal hissediyoruz. Sevdiklerimiz, ailemiz, bizim için manevi değer taşıyan her şey daha ön plana çıkmaya başlıyor. Akşam saatlerinde sezgilerimizin, ilham gücümüzün arttığını hissedebiliriz. Fedakarlık, hoşgörü ve empatinin yüksek olduğu bir akşam bizi bekliyor. Ancak gece yarısından sonra gergin etkiler söz konusu olabileceğinden Cuma gecesini tadında bırakmanızı tavsiye ederim.

1 Aralık Cumartesi
Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak fazlasıyla yoğun hissedebilir ve bunu olumlu yönde kullanmakta zorlanabiliriz. Aşırı sezgisellikle beraber duygusal olarak zorlanmaya başladığımızı ve baskı altında olduğumuzu hissedebiliriz. Öğle saatlerinde ise rekabet ve güç savaşı daha fazla yükselebilir. Keyifli sonuçlara ulaşmak ancak akşamüstü saatlerinde mümkün olabileceğinden Cumartesi sabahını mümkün olduğunca sakin ve sabırlı kalarak, kendi kabuğumuza çekilerek ve koşulları zorlamayarak değerlendirmeliyiz. Sonuç çıkmayacak tartışmalarla enerjimizi boşa harcamamalıyız. Akşam saatlerinde her şey tatlıya bağlanmışken bu fırsatı iyi değerlendirmeli, sevdiklerimizle paylaşacağımız eğlenceli organizasyonlara katılmalıyız.

2 Aralık Pazar
Sabah 08.55’ten itibaren gün boyunca temel bir gökyüzü hareketi bulunmaması bugün girişilen işlerin sonuca ulaşmasını sekteye uğratsa da, kendimizi çok iyimser, rahat ve neşeli hissedebileceğimiz, duygularımızın yoğunluğunun bizi dünkü gibi zorlamak yerine keyifli paylaşımlara ve kendimizi ifade edebilme fırsatlarına götürdüğü, ilginç karşılaşmalar yaşayabileceğimiz, sevgi dolu bir Pazar bizi bekliyor. Sevdiğiniz insanlarla, özellikle de ailenizle zaman geçirmek, ya da sadece evde tembellik yapmak isteyebileceğiniz bu Pazar gününün keyfini çıkarın.

İyi haftalar
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER