26.02.2018

26 Şubat-4 Mart 2018 haftası astrolojik ipuçları

26 Şubat haftasına, duygularımız yoğun bir şekilde başlıyoruz. Bu hafta daha fazla göz önünde olmak isteyeceğiz. Zeynep Süzmen Şen yorumları Pudra.com'da!

26 Şubat 2018 Pazartesi:

26 Şubat-4 Mart 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya duygularımız yoğun şekilde başlayacak, kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Öğle saatlerinde ise uyumlu, rahat ve keyifli hissedebiliriz.  Öğleden sonra saatlerinde duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşsak da akşama doğru rahatlayabilir, kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak gece yarısına doğru ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Kısacası günün ilk yarısı oldukça keyifliyken ikinci yarısı biraz inişli çıkışlı geçebilir.  

27 Şubat 2018 Salı:

Salı günü saat 07.41'de başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun günler olabilir. Bugün aşk, ilişkiler ve para konularında son derece şanslı ve güçlü hissedebilir, aradığımız destekleri kolayca bulabiliriz.

28 Şubat 2018 Çarşamba:

Çarşamba günü sabah saatlerinde özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olursa, geçmişi serbest bırakarak geleceğe yönelik harekete geçmeye çalışmalıyız. Günün geri kalanında enerjimiz ve motivasyonumuz çok yüksek olabilir. Fakat akşam saatlerinde aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Yeme içme konularında abartılara kaçabilir, alışverişte bütçemizi zorlayacak kararlar vermeye daha fazla eğilim gösterebiliriz.

1 Mart 2018 Perşembe:

Perşembe günü saat 08.57'de başlayacak yeni döngüye göre ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olmaya başlayabilir. Gün boyunca önemli kişilerden alacağımız destekler özellikle iş hayatımızda kendimizi çok daha güvende hissetmemizi sağlayabilir. Bugün zihinsel olarak çok aktif olabilir, eğer zihnimizin gerginliği sözlerimize yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden sert tartışmalara girmememiz,  meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemiz faydalı olacaktır. Aslında bugün iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbiriyle uyumlu konumda olacak. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana fırsatların çıkabileceği bir gün olabilir. Böylece Perşembe günü oldukça ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz de mümkün olabilir. Bol şans!

2 Mart 2018 Cuma:

Haftanın son günü de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Günün geri kalanında alacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Eğer bunu başarabilirsek kendimizi doğru ifade etmemiz ve anlaşıldığımızı hissetmemiz mümkün olabilir.

3 Mart 2018 Cumartesi:

Hafta sonuna işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz. Saat 02.50'den 11.20'ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 11.20'de başlayacak yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat günün geri kalanında otorite figürleriyle ilgili sorunlar, aşırıya kaçan sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebiliriz. Cumartesi günü kendimizi ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olacaktır.

4 Mart 2018 Pazar:

Pazar günü ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde aldığımız destekler geleceğe yönelik doğru adımlar attığımızı hissettirebilir. Günün geri kalanında ise duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Bazı düşünceler gün boyunca zihnimize endişe verse de, kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız da mümkün olabilir. Pazar günü fedakârlığımız ve merhametimiz de çok yüksek olabilir. Gün boyunca belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olsa da yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun bir gün olabilir. Deniz kenarında yürüyüş, dans, meditasyon ve yoga da tavsiye edilebilir.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER