27.08.2018

27 Ağustos-2 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya sezgi ve empati güçlerimiz yüksek bir şekilde başlıyoruz. Günün diğer yarısında belirsizlikler olsa da haftanın geri kalanı güzel etkiler altında!

27 Ağustos Pazartesi:

27 Ağustos-2 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek şekilde başlıyoruz. Günün ilk yarısında belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemek yerinde olabilir. Akşamüstü saatlerine doğru moralimiz yükselebilir,  kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Akşam saatlerinde ise aradığımız desteği bulmamız daha da güçlü hissetmemizi sağlayabilir.

Bugün savaş sembolü Mars 27 Haziran 2018 tarihinden beri sürmekte olan geri hareketini bitiriyor ve düzenli hareketine başlıyor. Mars geri giderken herhangi bir konuda harekete geçmekte ve kendimizi net şekilde ortaya koymakta tereddüt ettik ve hedeflerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekti. Geri hareketteyken Mars sürekli eski sorunları gündeme getirerek bizi en eski ve en derin temalarla yüzleştirdi. Çok şey yapmak istemek ama tereddütte kalmak bu süreç içinde hepimizi oldukça yıprattı. Bugünden itibaren haftalardır sorguladığımız tüm bu konularda daha net olabilmek, yönümüzü geleceğe odaklamak ve yapıcı adımlar atabilmek mümkün olabilecek.

28 Ağustos Salı:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Akşamüstü saatlerine kadar motivasyonumuz yüksek olabilir ve bulduğumuz desteklerle hedeflerimize kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz.  Fakat saat 16.55’ten 19.36’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 19.36’da başlayacak yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Akşam saatlerinde şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenebiliriz. Gece yarısına doğru bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Bugün açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı sağlayacak yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik gibi risklere rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği Salı günü ufkumuz genişleyecek.

29 Ağustos Çarşamba:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Bugün ilginç tesadüflerin bizi hedeflerimize doğru yönelttiğini hissedebiliriz. Öte yandan gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından sakince bir gün geçirmemiz mümkün olabilir.

30 Ağustos Perşembe:
Günün ilk yarısında enerjimiz ve mücadele gücümüz yükselirken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlansak da sonrasında mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek kolay olabilir. Öğle saatlerinde ise kendi ihtiyaçlarımızla ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve empati oluşturmakta zorlanabiliriz. Günün geri kalanında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından daha sakince saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Fakat gece yarısına doğru rekabet ve gerginlikler zorlayıcı olabileceğinden kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamamız ve bu geceyi mümkün olduğunca sakin geçirmeye çalışmamız gerekir.

31 Ağustos Cuma:
Saat 04.30’da başlayacak yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Fakat sabah saatlerinde ani gelişen olaylar gerginlik getirebilir. Sonrasında taşlar yerine oturur gibi gözükse de bu sefer de geçmişle yüzleşmek zorunda kalacağımız olaylarla karşılaşabilir ve hedeflerimize yönelmekte zorlanabiliriz. Özgüvenimizin yükselmesi ve hayatımızdan memnun hissetmemiz akşam saatlerini bulabilir.

1 Eylül Cumartesi:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Öğleye doğru ise kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi daha güçlü hissetsek de akşama doğru mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir.

2 Eylül Pazar:
Günün ilk yarısında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde motivasyonumuz yüksek olabilir ve hedeflerimize yürüdüğümüzü hissedebiliriz ancak saat 08.57’den 11.01’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 11.01’de başlayacak yeni döneme göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öğleye doğru şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenebiliriz. Günün geri kalanında ise bulduğumuz desteklerle ve gelişen tesadüflerle hedeflerimize yöneldiğimizi hissedebiliriz.

İyi haftalar dilerim!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER