@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2014

27 Ekim-2 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta, Merkür düzenli harekete geçtiğinden ertelenen işleri yoluna koymak, yeni anlaşmalar ve sözleşmeler yapmak için çok uygun. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

27 Ekim Pazartesi

27 Ekim-2 Kasım haftasının astrolojik yorumu
Haftaya rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği ve bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bu günlerde ön plandaki temalarımız olabilir. Bugün neredeyse tüm göstergeler destekleyici ve akıcı. Sabah saatleri yaratıcılığımızı ortaya çıkarmak ve ekip çalışmaları yapmak için son derece uygun. Öğlene doğru da kendimizi ifade etmek çok kolay olabilir. Uzun zamandır geri giden iletişim gezegeninin de düzenli harekete geçmiş olduğunu düşünürsek bugün ertelenen işleri yoluna koymak, sunumlar gerçekleştirmek, yeni anlaşmalar ve sözleşmeler yapmak için son derece uygun. Akşama doğru daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler çeşitli fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Üstelik bugün aşk, ilişikler, para ve sanat sembolü olan Venüs de ilham dolu açılar içinde. Yalnız saat 18:19’dan sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu güzel akşamın keyfini çıkarmak yerinde olacak. Pazartesi gününü mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim.

28 Ekim Salı
Bugün saat 12:04’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak yerinde olacak. Saat 12:04’te başlayan 2,5 günlük süreçte hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bu saatlerde hırsımız ve motivasyonumuz yüksek olsa da zorlayıcı semboller fazla içgüdüsel ve agresif tavırlara karşı sakin ve gözlemci kalmanın daha faydalı olabileceğine dair bizi uyarıyor. Akşama doğru ise ilham gücümüz yüksek olacak ve aradığımız destekleri bulmamızla kendimizden ve hayatımızdan memnun olmamız ve iyi hissetmemiz kolaylaşacak. Gece yarısına doğru ilişkilerde çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Gün boyunca sezgilerimizi artıran ve bize ilham veren göstergeler bulunuyor. Tadını çıkarın!

29 Ekim Çarşamba
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir, öğle saatlerine doğru ise ani gelişen olaylar huzursuzluk verebilir. Akşamüstü saatlerinde de duygularımızla mantığımızı dengelememiz zor olabilir. Olayların son derece kadersel şekilde akıp sizi duygusal olarak zorladığını fark ederseniz astrolojik sembolizme göre bugünün anahtarının bencilce davranmak yerine uyumlu olmak olduğunu hatırlamalısınız.

30 Ekim Perşembe
Bugün saat 5:02’den 15:53’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Saat 15:53’ten itibaren 2,5 günlük yeni süreç başlayacak ve buna göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Bugün geçmişle ilgili bazı olayları hatırlamak, sorgulamak, geride bırakmak ve geleceğe yönelik planlar yapmak için de çok uygun bir gün olacak.

31 Ekim Cuma
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Sabahın erken saatlerinde İlkdördün’ün gergin enerjisini hissetmeye başlayabilir ve hırslarımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Ardından da ilişkilerin gerektirdikleri ile kendi isteklerimizi dengelemek emek isteyebilir. Neyse ki öğle saatlerinde daha fazla rahatlayabilir ve sosyalleşebiliriz. Dostlarla farklı, yaratıcı ve ilginç paylaşımlar içinde bulunabiliriz. Akşama doğru ise hoş karşılaşmalar ve buluşmalar her şeyin ne kadar kadersel aktığını fark etmenizi sağlayabilir.

1 Kasım Cumartesi
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Öte yandan başta otorite figürleri ve finansal konular olmak üzere kendinizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak sizi oldukça zorlayabilir. Üstelik saat 8:27’den 18:37’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bütün bu temaları değerlendirerek zaman geçirmek daha uygun olacak. Zor semboller aynı zamanda önemli yüzleşmeler yaşamak ve çözüm üretmek fırsatlarını da taşır. Saat 18:37’de başlayan yeni sürece göre oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde olmaya başlayabiliriz. Zihin ve iletişim gezegeni ise bugün yeni şeyler öğrenmek, ufkumuzu geliştirmek ve uzlaşmaya varmak için bizi destekliyor.

2 Kasım Pazar
Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Üstelik gün boyunca tüm semboller destekleyici ve akıcı olacak. Günün ilk yarısında bizim için önemli kişilerden destek aldığımızı hissetmek daha da güçlü hissettirebilir ve özgüvenimizi, keyfimizi artırabilir. Öğle saatlerinde duygular çok derin akarken ilişkiler ve aşk konularında yoğun paylaşımlar yaşayabilir ve endişelerimizi, yaralarımızı şifalandırma fırsatı bulabiliriz. Bugün enerjimizi hayallerimize yöneltmek ve ilişkilerden güç almak da kolay olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER