28.03.2017

27 Mart-2 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu

Baharı daha da fazla hissettiren, çok yüksek enerjili bir haftaya girdik. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları;

27 Mart-2 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu

27 Mart Pazartesi burç yorumu
Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissederek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark ederek başlıyoruz. Günün ilk yarısında bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Saat 13.19’dan 17.10’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamak gerekir. Saat 17.10’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Akşam saatlerinde uyum, hoşgörü, empati ve romantizmin ön plana çıkmasıyla keyfimiz yerine gelebilir. Bugün ayrıca enerjimizi bize ilham veren konulara yönlendirmek, yoga, dans veya deniz kenarında yürüyüşlerle zaman geçirmek için de son derece uygun bir gün. Tadını çıkarın!

28 Mart Salı burç yorumu
Bugün saat 05.57’de Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Özellikle de Koç Burcu’ndaki Yeniay baharı daha da fazla hissettiren, çok yüksek enerjili, risk alınan, yeni girişimlerde bulunulan cesur olma zamanlarıdır. Gün boyunca böyle capcanlı hissetsek de gece yarısına doğru duygusal olarak oldukça zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz.

29 Mart Çarşamba burç yorumu
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Neyse ki öğle saatlerinde duygularımızı ifade etmek kolay olabilir. Öğleden sonra ise başta kariyerimiz olmak üzere tüm hayatımızda güven içinde olduğumuzu hissedebiliriz. Saat 15.07’den 18.47’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamız daha faydalı olabilir. Saat 18.47’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün geri kalanında hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Bugün gün boyunca fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir.

30 Mart Perşembe burç yorumu
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüz ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Ancak gününü geri kalanında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Dengeleri koruyamayanlar için mücadele ve dönüşüm zorunlu hale gelebilir. Yenilenemeyen ve sürekli güç savaşı yaşanan ilişkilerin bugünlerde önemli sınavlardan geçeceğini söyleyebiliriz. Başarılı olanları ise hem daha büyük özgürlük hem daha fazla tutku bekliyor olacak! Kolay gelsin!

31 Mart Cuma burç yorumu
Bugün saat 02.13’ten 19.40’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 19.40’ta başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün geri kalanında uyum, hoşgörü, empati ve romantizm ön plana çıkacak. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan gezegen konum değiştirecek. Böylelikle 20 Nisan tarihine kadar düşüncelerimizi genellikle finansal konular, kendimizi nasıl güvence altına alabileceğimiz ve hayatın tadını nasıl daha fazla çıkarabileceğimize odaklanabiliriz.

1 Nisan Cumartesi burç yorumu
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Ancak günün geri kalanında belirsizlik ve karmaşa yüksek olacağından dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir.

2 Nisan Pazar burç yorumu
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatleri yaratıcı yönlerimizi kolayca ortaya koymak, sosyalleşmek ve grup çalışmaları içinde bulunmak için çok uygun olacak. Öğleden sonra endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabilir, sonrasındaysa bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Saat 17.43’ten 21.26’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Akşam saatlerinde de ilişkilerde uyumlu olmak zor gelebilir. Neyse ki gece yarısına doğru desteklendiğimizi hissetmeye başlayabiliriz. Bugün kalıcı planlar yapabilmek ve aradığımız destekleri bulmak kolay olabilir ve geleceğe yönelik konuşmalar söz konusu olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER