@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.05.2013

27 Mayıs-2 Haziran 2013 haftalık astrolojik ipuçları

Haftaya yoğun bir iş temposu ve buna eşlik eden sorumluluk duygusuyla başlayabiliriz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı.

27 Mayıs Pazartesi:

27 Mayıs-2 Haziran 2013 haftalık astrolojik ipuçları

Haftaya yoğun bir iş temposu ve buna eşlik eden sorumluluk duygusuyla başlayabiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüzle sıkı çalışmamızı birleştirerek güzel sonuçlar elde etmemiz mümkün. Ancak akşamüstüne doğru duygusal olarak zorlanmaya, baskı altında ve gergin hissetmeye başlayabiliriz, hatta tüm sorumluluklarımızdan özgürleşme isteği ön plana geçebilir.

Akşama doğru ise endişelerimizi şifalandırmaya başlayabiliriz. Bugün gün boyunca iletişim, kendimizi yazılı ve sözlü olarak ifade etmek, bilgi akışı çok kolay ve hızlı gerçekleşebilir ve zihinsel olarak ufkumuzun geliştiğini, algımızın yükseldiğini hissedebiliriz.

28 Mayıs Salı:

Bugün gökyüzünde çok fazla dinamik hareket bulunmuyor ancak hedeflerimize sakin ve emin adımlarla yürüyecek gücü ve motivasyonu bulabiliriz. Saat 21.40’tan 00.48’e kadar yeni bir başlangıç yapmayalım yeter. Bu gece saat 22.28’de şans getirdiğine inanılan iki gezegen birleşecek olması gün boyunca hepimizin hayatında belirli bir alanda özel bir şans elde edebileceğini sembolize ediyor. Özellikle iletişim, eğitim, bilgi, hukuk, yazmak, seyahat, ilişkiler, sosyallik ve para konularında ilginç gelişmeler gün boyunca söz konusu olabilir.

29 Mayıs Çarşamba:

Saat 00.48’den itibaren 2,5 günlük bir süreç başlıyor ve buna göre çok daha sosyal olabilir, ideallerimizin peşinden koşabilir, grup çalışmalarında bulunabilir, farkımızı ve yaratıcılığımızı ortaya koymak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde bazı engeller ve zorluklar bütün bunları ortaya çıkarmamızı zorlaştırabilir. Sorumluluklar, hedefler ve otorite figürleri aşılması gereken sorunlar olarak gözükebilir. Öte yandan öğleden sonra saatlerinde her şey yoluna girmeye başlayabilir ve kendimizi son derece iyi hissedebilir ve dilediğimiz gibi sosyalleşebiliriz. Akşama doğru dostlarımızdan destek almak daha da kolay olabilir ve yaratıcılığımızı gösterecek fırsatlar yakalayabiliriz. Çarşamba akşamı için özel bir program planlamanızı ve dostlarla zaman geçirmenizi tavsiye ederim.

30 Mayıs Perşembe:

Perşembe günü tempo çok hızlı ve bir o kadar da akıcı olabilir. Sosyal duyarlılığımız yükselirken yeni projelerde yer almayı düşünebiliriz. Ekip çalışmaları yaparak ideallerimize hizmet etmemiz de olası. Sosyalleşmek, dostlarla birlikte olmak, yeni bilgi, eğitim, seminer, felsefe ve seyahatleri paylaşmak için çok uygun bir gün. Bugün enerjimiz yüksek, iyimserliğimiz, umudumuz her zamankinden fazla. Akşama doğru keyif çatma isteğimiz yükselirken daha romantik saatler geçirme arzumuz da artabilir. Perşembe günü ve gecesini mutlaka hayatınıza renk ve güzellik katmak için değerlendirmenizi tavsiye ederim.

31 Mayıs Cuma:

Cuma günü son derece hareketli bir gün olacak gibi! Saat 3.30’dan itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Bu süreçte duyarlılığımız, hassasiyetimiz artarken çok daha hoşgörülü ve merhametli olabiliriz. Bu yüzden fiziksel ve zihinsel olarak bizi yoracak durumlardan mümkün olduğunca uzak durarak huzur dolu ortamlarda olmaya özen göstermeliyiz. Sanatsal faaliyetler ve ruhsal çalışmalar için çok uygun bir gün çünkü ilham gücümüz son derece yüksek. Somut sonuçlar elde etmek ve kalıcı eserler ortaya koymak için öğleye doğru çok uygun göstergeler var. Ancak akşama doğru otorite figürleriyle uzlaşmak, bizim için önemli kişiler ulaşmak daha fazla çaba gerektirebilir ve Sondördün etkisiyle başarı hırsımız ön plana geçebilir. Günün ancak sonlarına doğru aradığımız güç desteğini bulabiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim gezegeni de daha fazla duygularımızı ifade etmeyi tercih edeceğimiz bir dönemi başlatıyor. 20 Ağustos’a kadar sürecek bu dönemde mantıklı kararlardan ziyade sübjektif bakış ve sezgiler ön planda olacak. Bugünün bir sürprizi daha var. Savaş gezegeni de burç değiştiriyor ve 13 Temmuz’a kadar tüm enerjimizi ve çabamızı eğitim, iletişim, yazma, çizme, bilgi akışı ve kısa seyahatler için kullanacağımızı sembolize ediyor. Bu süreçte sözlerimiz biraz hızlı ve keskin olabileceğinden zihnimizi ve dilimizi farkındalıkla kullanmalıyız.

1 Haziran Cumartesi:

Gün boyunca duygusal hassasiyetimiz, duyarlılığımız, sezgiselliğimiz ve fedakarlık eğilimimiz devam ediyor. Ancak gökyüzünde çok önemli bir gösterge olmadığından pek de hareketli bir gün beklemiyoruz. Akşama doğru duygusal çalkantımız artabilir ve aşırı uçlara gidebiliriz. Hem çok umutlu, hem çok kırılgan, kah tamamen teslimiyette veya aşırı sorgulayan hallerimiz sert etkiler yaratmasa da karmaşa getirebilir ve yorucu olabilir. Yine de sakin olup olan biteni net görebilenler bugün fırsatlarla karşılaşabilirler. Ruhsal eğitimler, mistik seyahatler veya sanatla ilgili sınırlarımızı zorlamak için uygun bir gün olabilir.

2 Haziran Pazar:

Saat 9.33’de 2,5 günlük yeni bir gösterge başlıyor ve böylece enerjimiz, coşkumuz, özgüvenimiz fazlasıyla yükseliyor. Bugün adeta evde duramaz hale gelebilir, spor, eğlence ya da herhangi bir fiziksel aktivite için kendimizi dışarı atmak isteyebiliriz. Yeni adımlar atabilmek için cesaret ve motivasyon hissedebiliriz. Günün ilk yarısında tüm bunlar için enerjimizi gayet doğru şekilde yönlendirebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise zihnimiz daha aktif olmaya başlayabilir ve duygularımızla mantığımız arasında denge kurmak çok çaba gerektirebilir. Bugün otorite figürleriyle yüzleşmek, yaratıcı yönümüzü parlatabilmek ve ideallerimize giden yolda dostlardan destek bulabilmek için çok uygun bir gün olabilir.

İyi haftalar!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER