@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.02.2017

27 Şubat-5 Mart 2017 haftasının astrolojik yorumu

Büyük temizliklerle büyük değişimlere adım atmamız gereken günlerdeyiz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

27 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissederek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark ederek başlıyoruz. Sabah saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak bizi daha güçlü hissettirse de sonrasında endişelerimiz gün yüzüne çıkmaya başlayabilir. Bugün geçmişi fazlasıyla düşünmemize ve zihnimizi bugüne odaklamakta zorlanmamıza sebep olabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Bu durumu geçmişle hesaplaşarak zihnimizin ağırlığından kurtulmak için bir fırsat olarak değerlendirebiliriz. Öte yandan bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek. Bugün bir yandan güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi zorlayabilecek olaylarla karşılaşabileceğimiz, bir yandan da aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebileceğimizden mümkün olduğunca risk almakta dikkatli olmalıyız. Bugün gerginlikler patlamalarla sonuçlanabileceğinden kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamalı, kritik önem taşıyan konuları gündeme getirmemeli, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmeliyiz. Ayrıca gün boyunca yeme içme, alışveriş başta olmak üzere tüm davranışlarımızda ölçülü ve farkındalık içinde olmayı hatırlamalıyız.

27 Şubat-5 Mart 2017 haftasının astrolojik yorumu
 

28 Şubat Salı burç yorumu

Bugün sabahın erken saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Saat 02.09’dan 07.51’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamak gerekir. Saat 07.51’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.


1 Mart Çarşamba burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında duygusal olarak oldukça zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Günün ikinci yarısında ise ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Akşam saatlerinde biraz iyimserleşsek de aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Bu hafta önemli işlerinizi mümkün olduğunca Çarşamba gününe bırakmamalı ve gün boyunca sakin ve sabırlı olanların daha rahat edeceklerini unutmamalıyız.


2 Mart Perşembe burç yorumu

Saat 05.19’dan 10.42’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamız daha faydalı olabilir. Saat 10.42’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. İşimiz ve finansal durumumuzla ilgili olumlu gelişmeler geleceğe yönelik bizi daha da heveslendirebilir. Perşembe günü fedakarlığımız ve merhametimiz çok yüksek olabilir. Gün boyunca belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olsa da yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun bir gün olabilir. Deniz kenarında yürüyüş, dans, yoga gibi fiziksellik de içeren aktiviteleri özellikle tavsiye ederim.
 

3 Mart Cuma burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Ardından özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Günün geri kalanında bizim için önemli kişilerden kolayca destek bulmak bizi daha da güçlü hissettirebilir. Ancak saat 18.21’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bugün gökyüzünde çok önemli, çok ender gerçekleşen ve çok özel bir sembolizm var. Özgürlük, özgünlük, yaratıcılık getiren, tüm bunlar için gereken cesareti, fırsatları ve yetenekleri de gösteren bu sembolizm hümanizmi ve birlik duygusunu da yükseltir. Tüm yeni bilgilere, ufkumuzu geliştirmeye ve özgürleştirmeye yarayan bu açı astroloji yeteneğini ve kavrayışını da kolaylaştırır. Öte yandan bu sembolizmin kendisini çok da sakince hissettirmediğini, hatta tam tersine gerginliği, tepkiselliği ve ani olaylarla gelişen kontrol dışı olayları tetikleyerek adeta bizi uyandırdığını söyleyebiliriz. Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışan ve değişime karşı koyarak güvende kalmaya çalışanlar bu etkiyle çok daha fazla gerginleşirken, değişim, yenilenme, özgürleşme ve yeniliklerle gelişme idealinde olanlar bunu bir sıçrama tahtası olarak deneyimleyebilirler.
 

4 Mart Cumartesi burç yorumu

Bugünün ilk yarısında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak saat 13.05’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 13.05’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Bugün gün boyunca iletişim gezegeninin durumu zihinsel faaliyetler, dikkat gerektiren işler, önemli karar ve anlaşmalardan uzak durarak yaratıcı işlerle veya ruhsal çalışmalarla ilgilenmemizin daha uygun olacağını sembolize ediyor. Bugün ayrıca aşk-ilişkiler, sanat, güzellik, ortaklık ve para sembolü Venüs geri hareketine başlayacak. 15 Nisan tarihine kadar sürecek bu durum, tüm bu konularda işlerin pek de pürüzsüz yürümeyeceğinden kararlarınızı tekrar gözden geçirmemiz gerekeceğini sembolize ediyor. Ancak geçmişe yönelik hesaplaşmaları tamamladıktan ve gereken düzenlemeleri yaptıktan sonra ve 15 Nisan tarihinden sonra harekete geçmekte fayda olacaktır. Bu dönemde hesaplaşmaları gerçekleştirebilmek için eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Kolay gelsin!


5 Mart Pazar burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olacağından dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Sonrasında uyum, hoşgörü, empati ve romantizmin ön plana çıkmasıyla keyfimiz yerine gelecek. Öğleye doğru ise duygularımızı ifade etmek ve duygu mantık dengesini kurmak kolay olmayabilir. Öğleden sonra da İlkdördün’ün getirebileceği hırs ve gerginliği hissedebiliriz. Bugün kendimizi çok güçlü hissedebilir, kafamıza koyduğumuz her şeyi halledebileceğimizi ve başarılar elde edeceğimizi fark edebilir, giriştiğiniz işleri yüksek motivasyonla ve çok kolay şekilde tamamlayarak somut sonuçlar elde edebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER