@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.11.2016

28 Kasım-4 Aralık 2016 haftasının astrolojik yorumu

Otoritelere ve kurallara karşı çıkmak isteyeceğiniz bir hafta olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

28 Kasım Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugün hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Saat 23.45’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.  

28 Kasım-4 Aralık 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

29 Kasım Salı burç yorumu

Bugün kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Saat 15.18’de Yay Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Yay Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise daha da canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmak, deneyimlerle gelişmek ve her şeyden çok da özgür ve inançlı olmak zamanının geldiğini sembolize eder. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız ve yurtdışı gezilerine odaklanmamız için de en uygun zamanlardır. Yeniay'a eşlik eden sembollere baktığımızda, bu dönemde olayların çok kadersel şekilde değişebileceğini, bizim de geçmişle gelecek arasında bir sorgulamada kalabileceğimizi anlıyoruz. Akşamüstü saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden bu saatlerde dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Bugün ayrıca ikili ilişkilerin zorda olduğunu gösteren bir sembol bulunuyor. Uzlaşıdan çok mücadelelere, ani ve beklenmedik gelişmelere açık olabiliriz. Gereken değişiklikleri yapan ve yenilenmeyi başaranlar ilişkilerini şifalandırırken, gerginliğe kapılanlar kopuşa kadar gidebilirler. Bugün sakin kalabilenler ve esnek davranabilenler kazançlı çıkacak. Ya da belki gereksiz bir yük haline gelmiş ilişkilerden özgürleşmek için gereken fırtına da bugün yakalanabilir.
 

30 Kasım Çarşamba burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Üstelik sabah saatlerinde motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize yönelebiliriz. Kendimizi güçlü, rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öte yandan öğleye doğru ruh halimiz değişmeye başlayabilir ve bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Öğleden sonra da endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalabilir, belki de incindiğimizi fark edebiliriz. Neyse ki akşama doğru dostlarımızla sosyalleşebilir, desteklendiğimizi fark edebiliriz. Kısacası Çarşamba gününün biraz inişli çıkışlı olacağını tahmin edebiliriz. 
 

1 Aralık Perşembe burç yorumu

Bugün sabah saatlerinde canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızı kolayca ifade edebilir ve fikir birliğine varabiliriz. 07.09’dan 11.52’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak. Saat 11.52’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bugün genel olarak ilham gücünün çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Ancak aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olurken, en iyi fikir sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek olabilir. Bugün ayrıca 27 Haziran’dan beri geri harekette olan şifa sembolünün düzgün harekete geçmesiyle birlikte sağlık konularında rahatlayabilir, şifa çalışmalarında edindiğimiz birikimin sonuçlarını deneyimlemeye başlayabiliriz.
 

2 Aralık Cuma burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabiliriz. Akşama doğru ise duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasında iyimserleşmeye başlasak da bu sefer de coşku ve heyecana fazlasıyla kapılarak duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Cuma akşamı yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimine dikkat etmeli ve dengeleri korumaya özen göstermeliyiz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü Merkür konum değiştirecek ve 7 Şubat 2017 tarihine kadar hedeflerimize ciddiyetle odaklanacağımızı sembolize edecek. Bugün gerçekleşecek çok önemli bir başka sembolizme göre de hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir, iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve yeni ufuklar keşfederek gelişebiliriz. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!
 

3 Aralık Cumartesi burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren ani olaylar, sürprizler ve şoklara karşı oldukça esnek olmanız gerekebilir. Neyse ki öğleye doğru daha keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Saat 13.17’den 22.43’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 22.43’te başlayacak sürece göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Bugün ayrıca hedefimize giden yolda sağlam adımlarla yürüdüğümüzü fark edebilir ve önemli destekler de bulabiliriz. 
 

4 Aralık Pazar burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Arkadaşlarımızla sosyalleşmek ve özgürce yeni deneyimler yaşamak için de çok uygun bir gün. Pazar gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!
Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER