28.05.2018

28 Mayıs-3 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya yüksek bir duygusal yoğunluk ile başlıyoruz. Salı günü ise öğrendiklerimizle inandıklarımızın karşı karşıya geleceği bir Yay-İkizler dolunayı var.

28 Mayıs Pazartesi

28 Mayıs-3 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde bulduğumuz destekler bizi güçlü hissettirse de günün geri kalanında mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir. Saat 20.26’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

29 Mayıs Salı

Salı günü saat 01.28’de başlayacak süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde desteklenmek motivasyonumuzu yükseltebilir. Saat 17.19'da ise dolunay gerçekleşecek. Dolunay aslında yeni aydan bu yana atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Yay-İkizler dolunayı öğrendiklerimizle inandıklarımızı karşı karşıya getirebilir. Zihnimizin söyledikleriyle hayat felsefemizin nerelerde birbirini zorladığını görmemizi sağlar. Bu dengeleri kurma çabası bizi daha fazla bilme ve deneyimleme ihtiyacına, fiziksel ve zihinsel aktiviteye, eğitime ve daha fazla seyahate çıkma arzusuna yönlendirecektir. Dolunay sonrasında olayların bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu fark edebilir, her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz.

30 Mayıs Çarşamba

Çarşamba günü son derecce canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Fakat daha gece yarısından itibaren belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Saat 09.26’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü 12 Haziran’a kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve çok daha objektif olabileceğimiz, rahat iletişim kurabileceğimiz, eğitimler ve tüm zihinsel faaliyetlerde hız kazanabileceğimiz bir sürecin başladığını sembolize edecek.

31 Mayıs Perşembe

Perşembe gününün ilk yarısında oldukça canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Ancak unutmamalıyız ki gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 12.26’da başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün ilk yarısında sosyalleşebilir, yaratıcı toplumsal projeler içinde olabiliriz. Günün geri kalanında şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabiliriz. Gece yarısına doğru ise otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayarak kısıtlanmış hissedebiliriz. Kısacası Perşembe gününün ikinci yarısında kendimizi ve koşulları fazla zorlamamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

1 Haziran Cuma

Haftanın son iş günü cuma, hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Gün boyunca bulduğumuz desteklerle kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat akşama doğru kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki sonrasında ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselmeye başlayabilir. Ayrıca bugün iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbiriyle uyumlu konumda olacak. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana fırsatların çıkabileceği bir gün olabilir. Böylece Cuma günü oldukça ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz de mümkün olabilir. Bol şans!

2 Haziran Cumartesi

Cumartesi günü de hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Saat 06.38’den sonra ise gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Günün büyük çoğunluğunda gökyüzünde önemli bir hareket bulunmaması sakince bir gün olacağına işaret ediyor olabilir. Bugün ayrıca ilişkilerde aşk ve romantizmin yükseldiği, fedakârlık, estetik duygusu ve zarafetin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Sanatla ilgilenenler ise ilham gücünün yüksekliğini fark edebilirler.

3 Haziran Pazar

Haftanın son günü pazar, saat 01.06’da başlayacak yeni döngüye göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Fakat günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz.  Akşama doğru geçmişi sorgulamamızı gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir.

Haftalık astrolojik yorumların burçlara özel yorumları için Aytaç Öner ile UZMANTV haftalık burç yorumlarını BU LİNKTEN izleyebilirsiniz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER