25.07.2014

28 Temmuz-3 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Bayramla birlikte Yeniay doğuyor, yeni bir dönem başlıyor. Güzel bir haftaya giriyoruz, yeni adımlar atabilirsiniz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

28 Temmuz Pazartesi

28 Temmuz-3 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Bayramınız kutlu olsun… Bayramın ilk günü Ay, Aslan burcunda yer alıyor. Kendinizi ortaya koymak, göstermek için istekli olabilirsiniz. Artan neşenizle etrafa ışık saçacaksınız. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz.

Ay ile sıra dışı Uranüs arasındaki üçgen açı, değişikliklere açık olduğunuzu gösteriyor. Ani olaylara açık olmalı, hayatı olduğu gibi algılamalısınız.

Ay ile Satürn arasındaki kare, sorumlulukları hatırlatıyor. Bayram sebebiyle yapmanız gerekenleri unutmamalısınız. Pazartesi 03:38’den Salı 06:37’ye kadar Ay boşlukta kalacağı için önemli işleri bekletmeniz yerinde olur.

29 Temmuz Salı
Bayramın 2. günü Ay, titiz Başak burcunda yer alıyor. Başkalarına yardım etmek, hizmet vermek için harekete geçebilirsiniz. Evde kalıp misafir ağırlayacaksanız, detaylara daha önem vermelisiniz. Kişisel bakım, hijyen gibi konular gün içinde ortaya çıkabilir.

Gökyüzü oldukça durgun. Ay ile hareketli Mars arasındaki altmışlık açı tek bağlantı. Fevri davranmamalısınız. Duygularınızı ortaya koyarken eleştirinin dozunu iyi ayarlamalsınız. Bir şeyleri didiklememelisiniz.

30 Temmuz Çarşamba
Günün ruhunu anlatan Ay, bugün de çalışkan Başak burcunda yol alıyor. Haritanızın potansiyeline göre detaylı konularla ilgilenebilirsiniz. Hünerlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Başkalarına yardımcı olmak için hevesli olabilirsiniz.

Ay ile güçlü Plüton arasındaki üçgen açı, duygularınızı dile getirirken daha keskin davranabilceğinizi anlatıyor. Karşınızdakini eleştirmekten sakınmalısınız.

Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık açı, sevdiğiniz kişilerden destek görebileceğinizi anlatıyor. Tabii ki kibar olmalı, nazik davranmalısınız.

Ay ve zorlu Satürn arasındaki altmışlık açı, sorumluluklarınızı yerine getirmek için yardım alabileceğinizi söylüyor. Attığınız adımların karşılığı gelebilir.

31 Temmuz Perşembe
Günün ilk saatlerinde Ay, Başak burcunda olacak. 17:48 ile 19:10 arasında Ay boşlukta yani açısız kalacak. Ardından nazik Terazi burcuna girecek. Pazar gününe kadar ikili ilişkiler daha ön planda olabilir. Sevdiğiniz kişilerle birlikte güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Güzelleşmek için kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Günün tek bağlantısı iletişim gezegeni Merkür’le olacak. İletişim kurmak istediğiniz kişileri arayabilirsiniz. Kuracağınız bağlantılarla merakınızı giderecek ipuçları bulacaksınız. Ancak dedikodudan uzak durmalı, ilişkilerinizi zedelememelisiniz.

1 Ağustos Cuma
Bugün Ay Terazi burcunda… Diplomasiye, ikili ilişkilere önem vermeniz yerinde olacak. Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalı, gönlünü almalısınız. Başkalarına göstereceğiniz yakınlık size geri dönecek.

Gün içinde Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açı oldukça güzel etkiler taşıyor. İlişkileri geliştirdikçe şansı yakalayabilirsiniz. Attığınız adımların karşılığını alabilirsiniz.

Gün içinde Ay ile Güneş arasındaki altmışlık açı, önem verdiğiniz kişilerden alacağınız desteği gösteriyor. Büyümesini istediğiniz işlere bayramdan hemen sonra ağrılık vermeniz yerinde olur.

Ay ile yenilmez Plüton arasındaki kare açıyla enerjinizi kontrol ettiğinizde daha da güçleneceksiniz.

Bugün ilişki gezegeni Venüs hareketli… İlk bağlantısı Uranüs’le kare açı olacak. Eğer ilişkilerinizi geliştirmekten yana adım atmazsanız, kopma noktasına gelebilirsiniz. Bugün gerçek bir uzlaşı sağlamalısınız. Venüs ile zorlu Satürn arasındaki üçgen açı, bunu zorunlu kılıyor. Aksi takdirde sorunlarla karşılabilirsiniz. Gün içinde sinirlenmeden hareket etmelisiniz. Tatlı dilli, güler yüzlü olmanızı tavsiye ederim.

2 Ağustos Cumartesi
Günlük modunumuzu anlatan Ay, kibar Terazi burcunda yoluna devam ediyor. İkili ilişkiler ön planda olmaya devam ediyor. Nezaket, diplomasi ve güzellikler ön plana çıkıyor. Bugünlerde kaba insanlardan uzak durmalısınız.

Cumartesi 05:58 ile Pazar 05:57 arasında, Ay boşlukta kalacağı için önemli işleri bugün yapmamalısınız. Açısız kalan Ay, enerji akışını etkileyip, motivasyonuzu düşürebilir.

Gün içinde Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki karşıtlıkla, beklemedik olaylar gündeme gelebilir. Aniden gelişen konulara karşı sakinliğinizi korumalısınız.

Ay ile güzel Venüs arasındaki kare açı ise, aradığınız dengeyi kurmanıza yardımcı olacak. Nezaketin ne denli önemli olduğunu görebilirsiniz.

Cesur Mars ile şanslı Jüpiter arasındaki kareye açıya dikkat etmek gerekiyor. Birkaç gün öncesi ve sonrası etkili olacak bu bağlantıyı iyi ya da kötü kullanmak sizin elinizde… Ego savaşlarından uzak durmalısınız. O zaman başarılı olmak için şansı yakalabilirsiniz. Ama egonuza yenilip, olayları abartırsanız, savaşın içinde yer alabilirsiniz. Aklı ifade eden Merkür’ün de Jüpiter’le birleşimi, sizi yanıltabilir. Olayları olduğundan büyük görebilirsiniz.

3 Ağustos Pazar
Haftanın son günü Ay, tutkulu Akrep burcuna geciyor. Yenilikler için harekete geçebilirsiniz. Sezgileriniz yol gösterebilir, ancak hırstan uzak durmanız gerekecek. Duygularınızı dengelemeli, kuşkucu olmamalısınız.

Ay ile Jüpiter arasındaki kare açı, olayları da duyguları da abartabileceğinizi söylüyor. Kontrollü olmalısınız. Kendinize güvenmeli ama aşırılıktan kaçmalısınız. Ay’ın savaşçı Mars’la birleşmesiyle bunu ne denli başarıp, başarmadığınızı hızla görebilirsiniz. Olayları üstüne gitmek için kararlı olmalı, ancak sert davranmamalısınız.

Ay ile iletişimci Merkür arasındaki kare, sadece duygularınıza değil, gördüklerinize de değer vermeniz gerektiğini belirtiyor. Ay ile gizemli Neptün arasındaki üçgen, günün sert enerjilerini dengeleyecek gibi görünüyor. Ancak uyuşup kalmamalısınız.

Gün içinde iletişim gezegeni Merkür ile kare yapan savaş gezegeni Mars, yanlış algılamalara dikkat çekiyor. Çatışmadan, fikir ayrılıklarından, söz düellolarından kaçınmalısınız. Egonuzu zorlasa da olayları alttan almalısınız. O zaman enerjinizi daha doğru yönlendirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER